Tidligere Senior Trump HHS COVID -Rådgiver Sier At Pandemien Ikke Er Ekte Og ‘Task Force’ Bevisst Ligger Til Amerika

HAF31. August 2021

Tidligere senior Trump-administrasjonens helse- og menneskelige tjenester COVID-19-rådgiver Dr. Paul E. Alexander dukket opp på The Stew Peters Show for å konstatere at Coronavirus Task Force bevisst hadde bedratt det amerikanske folket, og detaljert angrepene mellom Task Force og President Donald Trump mens han fortsatt var i embetet.

av Andrew White

tidligere senior trump hhs covid -rådgiver sier at pandemi ikke er reell og 'task force' bevisst løy for amerikajpg

Dr. Alexander sa at COVID-19 Task Force under Trump-administrasjonen hadde dataene “veldig tidlig” som viste at COVID-19 generelt var dødelig for nesten alle friske mennesker.

“Hvis du var ung, hvis du var frisk, hadde det bra, middelaldrende, men sunt, og du ikke hadde noen underliggende store medisinske tilstander, hadde du støtt mot COVID og ledd av det. Du ville ikke hatt noen symptomer, milde , ”sa Dr. Alexander.

“Husk, ved CDCs egne data, hvis du var 0-19 år gammel-og dette var veldig tidlig, hadde vi disse dataene-risikoen for overlevelse var 99,98 prosent. Hvis du var 20-49, viste dataene oss at risikoen for å overleve-hadde du blitt smittet-var 99,97 prosent. Hvis du var 50-70, var risikoen for overlevelse 99,5 prosent. Du hadde nesten 100 prosent garantert overlevelsesrisiko hvis du ble smittet. ”

Når vi går nærmere inn på detaljene, sammenlignet Dr. Alexander COVID-19-pandemien med en dårlig influensasesong :

“Jeg tror ikke dette var en pandemi ,” fortsatte Dr. Alexander. – Dette var en vanskelig influensasesong. Jeg vil si en dårlig kald årstid, og vi ville ha sett tilbake på dette og innsett at vi kom oss gjennom det, og at samfunnet overlevde. ”

Under intervjuet hevdet Dr. Alexander at de nåværende COVID-19-vaksinene ikke er det de blir annonsert for nå:

“Dette er en mRNA -leveringsplattform. Dette er ikke engang en vaksine, ”sa Dr. Alexander. “Dette er et genetisk sett med materiale som blir introdusert for deg.”Forskere I Russland Finner Dusinvis Av Merkelige Skiveformede Objekter Som Inneholder WolframForrige InnleggDe Vaksinerte I Israel Vil Bli Uvaksinerte Og Miste Sitt Grønne Pass Hvis De Nekter Å Begynne Å Motta COVID -BoosterskuddNeste Innlegg

Relaterte Artikler

bryte senior fda -ledere som trekker seg

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

BREAKING: Senior FDA -Ledere Går Av

HAF31. August 2021

vaksinerte i Israel vil bli uvaksinert og miste sitt grønne pass hvis de nekter å begynne å motta covid booster shots

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

De Vaksinerte I Israel Vil Bli Uvaksinerte Og Miste Sitt Grønne Pass Hvis De Nekter Å Begynne Å Motta COVID -Boosterskudd

HAF31. August 2021

den vanlige undertrykkelsen av midazolam -skandalen (og hvorfor msm har blod på hendene)

SENSURKORONAVIRUSAVFOLKNINGMSM

Mainstream -Undertrykkelsen Av Midazolam -Skandalen (Og Hvorfor MSM Har Blod På Hendene)

HAF30. August 2021

fauci covid booster -skudd vil være nødvendig hver 8. måned

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Tyrant Fauci: COVID Booster Shots Vil Være Nødvendig Hver 8. Måned

HAF30. August 2021

Legg igjen en kommentar