Når alt det som skjer angående chemtrails IKKE er tatt med i diskusjonen ang klima…blandt politikere så er det helt klart AT de fleste politikere VET. Og DET igjen sier meg at de følger Agendaen!

Nå har jeg i 4 år fulgt med på hva som har med chemtrail å gjøre her i Norge. Det er så enkelt å finne ut hva som skjer og med litt sunn fornuft er det meste mulig. For egen del har jeg bilder/videoer som viser hva dette er. INGEN skal komme å fortelle meg annet enn at feks meterologer…AVINOR og de som jobber på flyplasser her IKKE vet.

Jeg har nå samlet masse dokumentasjoner og vil når tiden er inne offentliggjøre hva jeg har kommet frem til…hvis ikke den dype staten har fixa meg da. Uansett så vil alt komme frem på et vis om så.

Til dere som sitter timesvis og diskuterer klima. Finn dere en hobby som feks titte på flyene….gå ut i skogen og se på trærne….lyse med lommelykta opp mot himmelen og se hva du ser….når klarvær se på det sterke lyset som starter i sør øst og som beveger seg over mot vest..nord. Fokuser på et eller flere sterke lys på himmelen…kanskje det ikke er som du tror ei stjerne…men noe helt annet?

Kanskje tenke litt over hvorfor fisken ikke formerer seg i den grad som før? Reise langs ei elv og se om der finnes utslipp fra jordbruket når det påståes at jordbruket har skylden for at fisken ikke formerer seg.

Eller om du bor i nærheten av giftdeponiet i Oslofjorden og ser hva som foregår der.

Lære seg å lese av radarene som finnes på nettet…bruke de for å finne ut av ting som har med spraying å gjøre.

PS: For meg nå så begynner det hele å bli latterlig at mennesker lar seg så lett manipulere. Jeg lar heller andre le (som de trollene som er i Blå himmel og Stopp Chemtrails i Norge). Men når det er sagt så ødelegger det veldig for de som seriøst vil noe med å finne ut av og spre info videre.

SÅ TIL DERE FRA DENNE GRUPPA SOM ER PÅ DISSE 2 GRUPPENE OG DISKUTERER…HVORFOR I SVARTE BRUKER DERE TID PÅ DE TROLLENE FREMFOR Å SETTE DERE INN I DET SOM BLIR LAGT UT AV INFO I DENNE GRUPPA OG I BLOGGEN? BEKLAGER DET FATTER JEG IKKE!

Legg igjen en kommentar