ENDLESS SHOTS: Canada Har Nettopp Bestilt 7 Doser Av Covid -Vaksiner For Hver Mann, Kvinne Og Barn

28. August 2021

Under den slanke håndleddet til Justin Trudeau er Canada på oppdrag for å “bygge bedre tilbake” og implementere en ” Great Reset “-kodenavn for kommunisme og befolkningskontroll. Dette systemet for kontroll og underkastelse eskalerer til obligatoriske vaksiner for reise, sysselsetting, kjøp og salg.

av Lance D Johnson

endeløse skudd canada bestilte nettopp 7 doser covid -vaksiner for hver mann, kvinne og barn

Statsministeren truer for tiden alles sivile friheter i denne saken, og etablerer et todelt samfunn, et totalitært diktatur, et medisinsk apartheid.

Det er ikke nok å tvinge befolkningen til å søke tillatelse til å leve sine normale liv. Det er ikke nok å true kroppens autonomi og samtykke hver gang. Det er ikke nok å tvinge befolkningen til å stille opp for eksperimenter som replikerer biovåpen i blodet, mens de blinker for blodproppene, nevrologiske skader, alvorlig sykdom og hjertebetennelse som plager vaksinert.

Arrogant bestilte den kanadiske regjeringen nettopp 293 millioner doser covid -vaksine til en befolkning på 38 millioner mennesker. Det er nok blodproppskudd for å vaksinere hver mann, kvinne og barn  SJU GANGER I årene fremover!

Kommer To-Månedlige Biovåpeninjeksjoner Til Canada?

Canada har nettopp signert en kontrakt med Moderna om å levere 20 millioner doser eksperimentell mRNA for 2022, 2023 og 2024. Kontrakten gir også rom for ytterligere 15 millioner doser hvert år.

Tidligere på året kunngjorde Trudeau at Canada også hadde sikret seg en avtale med Pfizer, lagring av 35 millioner boostere for 2022 og ytterligere 33 millioner boostere for 2023. Kontrakten gir rom for ytterligere 60 millioner doser for de neste to årene og 60 millioner boostere for 2024.

Ved å implementere et system for vaksine -slaveri, kan kanadiske myndigheter holde folks friheter som gisler og skremme folk til å ta så mange doser med piggprotein som de befaler.

Ettersom offentlige helsemyndigheter lagrer 293 millioner doser for de kommende årene, ser det ut til at bio-våpeninjeksjoner hver måned nå er sannsynlig.

For bare måneder siden ble covid-19-vaksinene hyllet som et “vitenskapens mirakel” som satte en “slutt på pandemien”. Disse falske løftene om propaganda ble utspilt på en beregnet og betimelig måte for å overbevise folk om at skuddene reddet liv og all frihet snart ville bli gjenopprettet. Men nå, bare noen få måneder senere, har fortellingen endret seg, og det blir INGEN SLUT med å maskere mandater, sensur, reisebegrensning, kontaktsporing, fratakelse av menneskerettigheter, tvangsbedrageri, testing av vaksiner, isolasjon og internering .

Les også: Moderna Scientists (finansiert av Bill Gates) skryte av å bruke MRNA til å ‘hacke livets rike’ .

Bør Canada Bygge Nye Sykehus Og Lagre Kroppsposer, Ettersom De Tvinger Døden På Folket?

Covid-19 har alltid handlet om slaveri , tvangsvaksinasjon og totalitarisme, og regjeringer kommer aldri til å gi avkall på sin dårlige makt når de lover å “beskytte deg.”

Ikke glem det faktum at disse nye mRNA -legemidlene fortsatt er i kliniske studier og har vist seg å være farlige for det kardiovaskulære systemet, med titusenvis av kroppsposer å vise for det. I løpet av bare en tre måneders tidsperiode mottok Moderna over 300 000 uønskede hendelsesrapporter fra forbrukere , rapporter som aldri ble presentert for noen offentlige overvåkningssystemer, slik loven krever.

De sterkt vaksinerte nasjonene i Storbritannia, Australia og Israel er for øyeblikket låst inne i en fjerde bølge av høye sykehusinnleggelser fordi vaksinene har ødelagt den menneskelige immunresponsen gjennom antistoffavhengig forsterkning og ved å legge selektivt press på piggproteiner for å mutere.

Etter hvert som sykehusinnleggelsene stiger, viser en ny rapport at barn og unge voksne har tolv ganger større sannsynlighet for å oppleve myokarditt fra vaksinene enn tidligere antatt. Pfizers kliniske studier viser at bivirkninger er ti ganger mer utbredt etter den andre dosen med piggproteiner.

Hva kan skje med en persons kardiovaskulære system etter tre, fire, fem doser? Går frekvensen av vaksineskade og avfolking med ti ganger for hvert påfølgende skudd?

Når Canada forbereder seg på å vaksinere innbyggerne flere ganger hvert år, bør regjeringen også bygge nye sykehus og lagre kroppsposer?

Eller vil myndighetene beskytte seg selv ved å fortsette å bygge interneringsleirer, for å avrunde og klandre de uvaksinerte for alle forbrytelsene som er begått av regjeringen og farmasøytiske selskaper?Mystery Of The 100 Ton ‘Boxes’ At Serapeum Of SaqqaraForrige Innlegg

Relaterte Artikler

Chicago politiforbund sier "helvete nei" til Chicagos covid 19 -vaksinatmandat

KORONAVIRUSINSPIRASJONVAKSINER

Chicago Police Union Sier ‘Helvete Nei’ Til Lightfoot’s COVID-19 Vaccine Mandate

HAF27. August 2021

rapporterer nhs om å vaksinere 12 åringer uten tillatelse fra foreldre

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Rapporter: NHS For Å Vaksinere 12-Åringer UTEN Foreldretillatelse

HAF27. August 2021

coroner regler bbc presentatørs død av blodpropper direkte knyttet til vaksine

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

Coroner Reglerer BBC Presents Død Fra Blodpropper Som Er Direkte Knyttet Til Vaksine

HAF27. August 2021

eksplosiv studie mennesker som er vaksinert for covid bærer 251 ganger den normale virusmengden og truer de uvaksinerte

KORONAVIRUSVAKSINER

Eksplosiv Studie: Mennesker Som Er Vaksinert For Covid Bærer 251 Ganger Normal Viral Belastning Og Truer De Ikke -Vaksinerte

HAF26. August 2021

Legg igjen en kommentar