Overvåkning utenfor Scicilia.

ATR 72 MP Maritime Patrol Aircraft

ATR 72 MP er et maritimt overvåkingsfly utviklet av Alenia Aermacchi. Bygget basert på ATR 72-600-plattformen, fungerer ATR 72 MP som en rimelig, konsekvent, havoverflateovervåkingsplattform for militære styrker over hele verden.

ATR 72 MP er et maritimt overvåkingsfly produsert av Alenia Aermacchi.

ATR 72 MP er et maritimt overvåkingsfly utviklet av Alenia Aermacchi. Bygget basert på ATR 72-600-plattformen, fungerer ATR 72 MP som en rimelig, konsekvent, havoverflateovervåkingsplattform for militære styrker over hele verden.

Flyet hjelper til med å oppdage, lokalisere og redde mennesker fra ødelagte skip og fly. Det tilbyr kostnadseffektiv overvåking og eksklusiv økonomisk sonepatrulje og søk-og-redning (SAR).

Utstyret som er installert på flyet, for eksempel sensorer, kommunikasjonsutstyr og misjonssystemer, kan tilpasses avhengig av oppdragskravet.

ATR 72 MP flyordre og leveranser

Det italienske flyvåpenet tildelte en kontrakt om levering av fire ATR 72 MP maritime patruljefly for å erstatte sine aldrende Breguet Atlantic -fly, i desember 2008.

En kontrakt på 137,4 millioner dollar ble tildelt Alenia Aeronautica i november 2011 for å gi logistisk støtte for fire ATR 72 MP -fly fra det italienske flyvåpenet.

Designfunksjoner for patruljefly ATR 72 MP

“ATR 72 MP fungerer som en rimelig, konsekvent, overvåkingsplattform på havoverflaten for de militære styrkene over hele verden.”

ATR 72 MP er produsert med komposittmaterialer, som gjør flyet svært motstandsdyktig mot skader og korrosjon. Flyrammen er designet for å installere sensorer og andre funksjonsspesifikke moduler som boblevinduer og en dør som kan betjenes under flyging.

Sammenlignet med forgjengeren ATR 42 MP, har dette flyet betydelig utholdenhet, mer interiørplass og de nyeste kontrollsystemene.https://survey.alchemer.eu/s3/90363486/All-Sites-Sentiment-Poll-Technology-Poll-02-Q3-21-Technology-disruption-timeline

ATR 72 MP har en tomvekt på 14 586 kg og maksimal startvekt på 23 000 kg. Flyet kan bære en nyttelast på 5000 kg.

ATR 72 MP fly cockpit og flyelektronikk

ATR 72 MP-flyet er utstyrt med en cockpit i glass som integrerer fem LCD-skjermer som standardmontering, sammen med kommersielle komponenter (COTS) for bedre grensesnitt og grafikk med høy oppløsning.

SELEX Galileo luftbårne taktiske observasjons- og overvåkingssystem (ATOS) er installert med fire utskiftbare strategiske operatørstasjoner for å forenkle operasjonen. Den inkluderer tre sensorer, inkludert et elektro-optisk tårn FLIR-system Star Safire HD, AESA SELEX Galileo Sea Spray 7000E søkeradar og en ESM (Electronic Support Measures) sensor fra Elettronica.

Det 360 ° opererte tårnet hjelper til med å identifisere mål døgnet rundt ved hjelp av det brede høydeområdet.

Multimodus, X-band 360 ° -søkingsradar muliggjør langdistansemåldeteksjon, sporing og identifisering av omtrent 100 mål om gangen ved hjelp av spor mens skanneapplikasjon (TWS).

ATR 72 MP-flyet inkluderer automatisk identifikasjonssystem (AIS) og en V/UHF 360 ° retningsbestemmelsesenhet for å lokalisere retningen for radiosendere mellom 30 MHz og 470 MHz frekvenser.

Den luftbårne radaren (SLAR) som settes ut på siden av flyet, hjelper til med å oppdage vannforurensning fra lang rekkevidde og spore undervannsaktiviteter nær sjøoverflaten. Hyper Spectral Scanner (HSS) til flyet hjelper til med å finne typen forurensende middel.

ATR 72 MP selvbeskyttelsessystem og motforanstaltninger

Selvbeskyttelsessystemer på ATR 72 MP -flyet inkluderer kaf og blussdispenser og et varselsystem for radarer, missiler og lasere. Standard flykonfigurasjon inkluderer ESM og selvbeskyttelsessystemer for rekognosering og operasjoner på misjonskritisk slagmark.”Flyet hjelper til med å oppdage, lokalisere og redde mennesker fra ødelagte skip og fly. Det tilbyr kostnadseffektiv overvåking og eksklusiv økonomisk sonepatrulje og søk-og-redning.”

Motordetaljer for ATR 72 MP

Kraftverket til flyet inkluderer to Pratt & Whitney Canada PW 127M turboprops, som hver gir en maksimal startkraft på 2.750shk.

Motoren er utstyrt med en Hamilton Sundstrand 568F seksbladet propell med variabel stigning.

ATR 72 MP flyytelse

ATR 72 MP -flyet kan cruise med en maksimal hastighet på 459,29 km/t. Den kan fly i en operativ høyde på 7 620 meter, men har en maksimal utholdenhet på ti timer i 1 524 meters høyde.

Flyet kan starte fra rullebaner så korte som 1.170m og lande på rullebaner så korte som 630m.

Flyet kan opereres i ekstreme værforhold og høyder. Den har en hotellmodus, som gjør at flyet kan operere fra eksterne baser.

Forsvarsteknologi

Det globale militære flymarkedet 2011-2021

Dette prosjektet er en del av vår nylige analyse og prognoser for det globale militære flymarkedet som er tilgjengelig fra vår forretningsinformasjonsplattform Strategic Defense Intelligence. For mer informasjon klikk her eller kontakt oss: EMEA: +44 20 7936 6783; Amerika: +1415 439 4914; Asia Pacific: +61 2 9947 9709 eller via e -post .

Legg igjen en kommentar