Litt om disse mindre jetflyene(som jeg kaller “Giftfly”).

Jeg følger med på hva folket i denne gruppa skriver i andre grupper om følgende: Det er noen som fortsatt lurer på hva disse mindre jetflyene som vist på bildet her bedriver? I denne gruppa har jeg lagt ut bilder og forklaringer om akkurat disse flyene. Bilder som er tatt av disse flyene på Gardemoen as well og skrevet bla at disse flyene operer over hele verden døgnet rundt..er ofte privateid og innleid av bla US Military og Gates. MAn kan og faktisk finne ut mye siden de er registrert på radar…DET har jeg OG forklart. Jeg lurer nå på om de som er u denne gruppa som fortsatt LURER på dette om dere LESR og kan ta til dere hva som legges ut. Jeg har utallige ganger skrevet at er det noe man lurer på så spør eller SØK I DENNE GRUPPEN vinduet.Slik jeg ser det nå så er den jobben jeg gjør direkte bortkastet og jeg har som nevnt de siste dagene blitt frustrert over akkurat det som har med at folk i gruppa ikke leser innleggene helt ut. Hadde man DET gjort så burde man etter å ha sett disse innleggene som legges ut ikke fortsatt å “lure” etter 2 år som dette har blitt vist i gruppa de siste 2 årene.Jeg sitter ikke her i timesvis for å hente info og tar bilder/finner bilder og dokumentasjoner for å få likes. DET er ikke og har ikke vært MIN intensjon med gruppa.Jeg legger OG ut henvisning til bloggen som inneholder stoff som FB sletter…og opplever at svært få her i gruppa er innom for å få mere “kjøtt på beina” og da se sammenhengen i det som skjer.Mulig noen her nå føler seg truffet og mener jeg tar for hardt i med språkbruken og at det er ikke slik man går frem overfor folk og at det er ikke slik man skal”oppføre” seg for å få folk til å lese og for å få folk inn i gruppa. Men når det er sagt så har det tilkommet ca 100 pers siste 2 mndr så NOE har jeg vel gjort riktig?Først når jeg begynte å legge ut saker om Trump begynte folk å dele og også skrive kommentarer.Å ta med Trump i gruppa var bevisst fra MIN side for å se om DET var et mer interessant tema…og jaggu er det tilfellet. Hvilken slutning vil man ta ut av det?Min konklusjon blir at de opprinnelige temaene i gruppa var IKKE like interessante…og da er det at jeg spør meg sjøl.HVORFOR I HELSIKE BRUKER JEG TID PÅ DETTE?OG har folk ikke deleknapp?? Er ikke det som legges ut verdt å deles?Heldigvis så har det nå kommet til 2 moderatorer som skal bidra til at innleggene er slik som det står i gruppereglene. Og jeg vil presisere at mobbing/sjikanering/tinnfolihatt og smilefjes under seriøse innlegg så hiver JEG de ut tvert UTEN noen forklaringer. Og hvis noen ikke tåler det så går ikke jeg inn i noen debatt om det.Til de som ikke tåler å lese hva jeg har skrevet her nå og vill forlate gruppa…så er det opp til de.DENNE GRUPPA ER MENT SOM EN INFOGRUPPE men gjerne kom med kommentarer som det er hold i.Sterke or på en søndag formiddag…men jeg har sett alvoret og prøver så godt JEG kan å formidle hva JEG ser og så får vi ta det derfra.Som tidligere nevnt så er ikke min intensjon å promotere MIN VITEN (og å få mange likes) og kunnskap om temaene som taes opp men som sagt å gi dere den infoen jeg synes bør formidles.Som noen sikkert har lagt merke til så har innlegg om vaksiner og viruser blitt tatt inn i gruppa og det synes jeg vi skal fortsette med. Men hva angår temaer om Trump håper jeg folk finner andre grupper å kommentere i. De er det det nok avDet drar seg til og det begynner nå å bli virkelig alvor.Om du ENDA IKKE har skjønt alvoret så har du deg selv å takke den dagen du ikke har mulighet til å gjøre hva du alltid har gjort for nå er vi iferd med å bli treller i eget land!.Dette var en henstilling og et rop om forståelse fra “Gubben” i skauen indre Enfold.

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

I vinduet til venstre står det: SØK I DENNE GRUPPEN. Søk da “Giftfly” og du får den infoen som det spørres etter over her.

Legg igjen en kommentar