Spørsmål som må stilles til verdens totalitære Globalist Elite: Anders Brunstad 18.08 2021.

1. Krigen mot Syria ble til, framstøttet av Obamas lakeier, og skapte den største flyktningekrisen i Europa etter 2. verdenskrig, og millioner av muslimer fikk invadere Europa, og Dublin 3 traktaten ble satt til side. Den politiske totalitære eliten «fikk den masseinnvandringen» som de ville. ISIS ble til, med støtte fra Obama, EU og Nato. Var dette planen? Trump gjorde i alle fall slutt på ISIS. Nå kommer AlQaida 2.0.2. ditto i Libya. Uten et velfungerende Libya kom millioner islamske flyktninger sjøveien til Europa. Var ikke dette en konsekvens av en planlagt krigshandling i regi av Obama, Clinton og NATO? Alqaida tok over.3. Obama forsøkte seg først på Egypt. Men ble stoppet av en sterk nasjonal Militærmakt. Obama stod på Muslimbrorskapets side. Over hele Nord Afrika. «Revolusjonen» var støttet fra USA, og NATO var et instrument som særlig ble brukt mot Libya, i klare brudd på Folkeretten.4. Det som nå utfolder seg i Afganistan, hvor USA stakk av fra Bagram flyplassen, på natten, og bare hadde 600 soldater på bakken, var noe som Biden bestemte. Resultatet blit en ny islamsk sharia styrt stat med den konsekvens at millioner nye islamske flyktninger blir resultatet. Og Globalistene sier rett ut at vi må ta i mot disse. Ingen diskusjon i det hele tatt om de ikke heller kan flykte til Pakistan eller Tadssjikstan eller Langtvekkistan. Stoltenbergs uttalelser om Afganistan er for dumme til å kunne tas alvorlig. Han er med på «hovedplanen», som han var det også mot Libya og Syria.Er ikke dette en kynisk plan om å ødelegge nok et land, og skape en planlagt flyktningekrise, for å få enda flere flyktninger av en svært fremmed kultur inn i våre skjøre samfunn? For å ødelegge våre nasjoner? Og overlate styringen til Globalister i hht Agenda 2030, og alt som det innebærer?Hva er reaksjonene fra FN, Media, selv her i katolske Polen: Hørte i går at Polen, som ikke tok inn nesten noen «syriske flyktninger» i den forrige «krisen», nå skal ta inn tusenvis av afganere, med alle retter til familie gjenforeninger. Dette er Total galskap. Og inngår i Agenda 2030. Garantert!Er det ingen som er kald nok i hodet til å tenke seg ut at våre totalitære globalister nå gnir seg i hendene, og sier ‘well done, Biden». De skylder på inkompetanse, dumskap. Men er dette riktig? Er det ikke nettopp resultatet de skaper. Kaos og masseinnvandring?https://www.abcnyheter.no/…/guterres-i-fn-alle-land-ma…ABCNYHETER.NOFN-sjefen: Alle land må ta imot afghanske flyktningerAlle land i verden må være forberedt på å ta imot afghanske flyktninger og avstå fra å sende asyl

Legg igjen en kommentar