Kommunistisk Biden -Regime Ønsker Å Kriminalisere Kryssende Statslinjer For De ‘Uvaksinerte’

SOMMER18. August 2021

Hvis potensielle planer fra “president” Joe Biden om å begrense all mellomstatlig reise til “vaksinert” bare kommer i mål, kan hyllene i dagligvarehandelen over hele landet bli blotte .

kommunistisk biden -regime ønsker å kriminalisere kryssing av statsgrenser mens det er 'uvaksinert'

All News Pipeline sier at den mottok bilder fra noen i New Jersey som for det meste viser tomme ganger i en lokal Shoprite-butikk, dette er en konsekvens av forsendelsesproblemer som allerede oppstår på grunn av eksisterende Wuhan coronavirus (Covid-19) lockdowns .

I tilfelle Biden legger til dette med et interstate reiseforbud for de “uvaksinerte”, ville lastebilister som nekter Donald “far til vaksinen” Trumps “Operation Warp Speed” -injeksjon ende opp med å bli forbudt å levere varer, noe som gjør en allerede usikker situasjonen enda verre.

Selv om Biden -regimet sier at det har skrinlagt ideen for nå, ettersom det ville være for polariserende, synes stemningen fra hans folk å være at det kan være et alternativ senere, og at ingenting til syvende og sist er utenfor bordet når det gjelder å tvinge uvaksinerte amerikanere til å bli stukket.

Som du kanskje forventer, er mange lastebilister, om ikke de fleste, trofaste konservative som ikke har noen intensjon om å bli injisert for Fauci -influensa. Skulle China Joe prøve å tvinge dem til det, forventer vi at mange ganske enkelt ville slutte og la forsyningskjeden utsatt for store sårbarheter verre enn de som allerede eksisterer.

“… kan du tenke deg et Amerika hvor mat ikke lenger bringes over statlige grenser på grunn av nazistiske” papirer, vær så snill “om at det blir stilt motorveier ved de amerikanske landegrensene?” spør Stefan Stanford og skriver for All News Pipeline.

Tror Du At Biden-Pålagt Massesult Aldri Kunne Skje? Tenk Igjen!

Stanford advarer om at slike “lover” nesten helt sikkert vil sulte ut de største byene først, etterfulgt av mellomstore og mindre byer og til slutt landlige områder.

Amerikanerne ville “kjempe mot hverandre for de små matbitene som er igjen,” sier han. Dette ser ut til å være målet for Beijing Biden, som viderefører arven etter Barack Hussein Obama og ser ut til å ville at amerikanerne skal sulte .

Sult har blitt brukt gang på gang gjennom historien som en undertrykkelsestaktikk fra useriøse regjeringer mot menneskene de prøver å styre.

I dette tilfellet er målet å gjøre uvaksinerte amerikanere så sultne at de er villige til å brette opp ermene for å få DNA endret permanent med eksperimentell genterapi.

Det som faktisk ville skje, er at alle amerikanere, uansett vaksinasjonsstatus, vil ende opp med å lide. Uten mat i butikkhyllene noe sted, ville det være et sant “Hunger Games” -scenario der bare de sterkeste overlever.

Det kan høres litt fjernt ut, spesielt for yngre amerikanere som aldri har levd gjennom denne typen ting, men det er ikke utelukket. Vi er i ukjent territorium som et samfunn, hvis du kan kalle det det lenger.

“… på slutten av andre verdenskrig hadde Øst -Europa billetter på første rad til en hungersnød av bibelske proporsjoner,” skriver Stanford. “Fra 1941 sultet opptil 1000 innbyggere ihjel hver dag i tre år.”

“Lik ble oppdaget på gaten, og rapporter om kannibalisme ble et problem mindre enn 12 måneder etter prøven. Overlevende spiste alt de kunne få tak i, for eksempel fugler, rotter og familie kjæledyr. Imidlertid ble alle disse dyrene snart vanskelige å finne. ”

Derfra gikk situasjonen ut av kontroll, da det raskt dannet seg gjengende gjenger som angrep folk for å spise dem. Dette er hva som skjer når folk blir så sultne og desperate at de er villige til å gjøre hva som helst for et måltid.

Av Ethan Huff , gjesteskribentCDC: 12.791 DEAD Og 682.873 Skader Etter COVID-19 Eksperimentelle SkuddForrige InnleggNobelprisvinner Oppfordrer Publikum Til Å Avvise Støt: Vaksiner Letter Utvikling Av Dødeligere COVID -VarianterNeste Innlegg

Relaterte Artikler

nobelprisvinneren oppfordrer publikum til å avvise jabs -vaksiner som letter utvikling av dødeligere covid -varianter

SAMMENSVERGELSECORONAVIRUSVAKSINER

Nobelprisvinner Oppfordrer Publikum Til Å Avvise Støt: Vaksiner Letter Utvikling Av Dødeligere COVID -Varianter

SOMMER18. August 2021

cdc 12.791 døde og 682.873 skader etter covid 19 eksperimentelle skudd

CORONAVIRUSVAKSINER

CDC: 12.791 DEAD Og 682.873 Skader Etter COVID-19 Eksperimentelle Skudd

SOMMER18. August 2021

byggingen av det nye karanteneanlegget i mickleham har begynt

CORONAVIRUSTYRANNI

Australia: Byggingen Av Mickleham Quarantine Camp Starter

SOMMER17. August 2021

Hele landet i New Zealand satt under lockdown etter bare ett covid -tilfelle

CORONAVIRUSTYRANNI

New Zealand Tyranny: Hele Landet Under Lockdown Etter Bare Ett Enkelt COVID -Tilfelle

SOMMER17. August 2021

Legg igjen en kommentar