University Of Pittsburgh Høstet Organer Av Levende Babyer Basert På Rase

SOMMER15. August 2021

Ifølge interne dokumenter høstet University of Pittsburgh organer av levende babyer basert på deres rase.

av Patrick Hauf

University of Pittsburgh høstet organer av levende babyer basert på rase

Den føderale regjeringen ga minst 2,7 millioner dollar i skattebetalernes penger til forskere som oppsøkte minoritetsbarn som ble abortert for å høste organene sine, ifølge interne dokumenter (pdf) som ble utgitt tirsdag.

University of Pittsburgh målrettet minoriteter i sin forespørsel om spedbarnsorganer-inkludert de som er hentet fra fullbårne babyer-for å lage en “pipeline” for fosterforskning.

Forskere sa at de trengte 50 prosent av de donerte fostrene for å være minoriteter og spesifiserte at 25 prosent måtte komme fra svarte kvinner. Pittsburgh storbyområde er 85 prosent hvitt og 8 prosent svart.

Forskere understreket viktigheten av å opprettholde organblodstrømmen i forespørselen, som vakthunder sier kan bryte føderal lov ved å be leger om ulovlig å bevare organer under arbeidsinduserende aborter.

National Institutes of Health har overvåket eksperimenter med fosterorganer ved University of Pittsburgh siden 2015 i det skolen hevdet var et “vevshub.”

Aborterte babyer som ble brukt i denne forskningen varierte fra 6 til 42 ukers svangerskap, ifølge regjeringsdokumenter.

Tilskuddsforespørselen fra universitetet til myndighetene redigerer nøkkelinformasjon, inkludert hvor mange fostre som ble skaffet og hvem som ga dem. Språket hans reiste imidlertid bekymringsfulle spørsmål.

David Daleiden, grunnlegger og president for pro-life Center for Medical Progress, oppfordret den føderale regjeringen til å undersøke NIH og Pitt etter å ha innhentet mer enn 300 sider med informasjon relatert til programmet gjennom en offentlig forespørsel.

“Eksperimentene med aborterte spedbarn ved University of Pittsburgh, sponset av NIH, er som Kermit Gosnells grusomme hus, men denne gangen finansiert av den føderale regjeringen,” sa Daleiden til Washington Free Beacon .

“Det var systemisk skjevhet og ekstremisme ved abort som tillot Gosnell å unndra seg loven så lenge, og det samme skjer i Pittsburgh. Disse grusomhetene fortjener full respons fra politiet og myndighetene – politimyndigheter bør stoppe det og arrestere gjerningsmennene. ”

Fosterforskningen fokuserte på høstede nyrer. University of Pittsburgh sa at fostre burde minimert “varm iskemisk tid” – et medisinsk begrep for å beskrive tiden et organ er uten blodstrøm. Den viser også “arbeidsinduksjon” som en benyttet abortprosedyre for å skaffe organene.

“Det er en klar mulighet for at noen av disse babyene blir født levende og deretter fjernes organer og vev,” sa Dr. David Prentice, visepresident og forskningssjef for pro-life Charlotte Lozier Institute, til Free Beacon.

“Dette er fryktelig – nesten middelalder. Det er absolutt en gammel vitenskap. “

Føderal lov forbyr kjøp av aborterte fostre, som må doneres til forskning. Det er  ulovlig  å be om hvordan donerte fostre skal avbrytes.

En talsmann for et universitet sa at forskere ikke spilte noen rolle i “tidspunktet, metoden eller prosedyrene som ble brukt for å avslutte graviditeten.”

“I dette tilfellet refererer iskemi -tiden til tiden etter vevsamlingsprosedyren og før avkjøling for lagring og transport. Det har ingen innvirkning på hvordan prosedyren utføres, noe som alltid er av den behandlende legens skjønn, »sa universitetet i en e -post.

Talsmannen sa også at “prosjekter finansiert av National Institutes of Health må sikre passende inkludering av kvinner og minoriteter”, og at studiens rasefordeling var passende.

Et av studiens mål, sa han, var “å støtte forskere som leter etter behandlinger og behandlinger for nyresykdom”, som uforholdsmessig rammer minoriteter.

Føderale tjenestemenn ga ut postene 17 måneder etter Daleidens første forespørsel – og bare etter at aktivisten fikk hjelp av advokater hos den offentlige regjeringsvakten Judicial Watch.

Meredith Di Liberto, hovedadvokaten i saken, sa at ytterligere informasjon om programmet er nødvendig for å finne et definitivt bevis på ulovlig oppførsel, men endringene etterlater mange ubesvarte spørsmål.

“Vi får stadig denne tilbakekallingen at” Åh, det er ikke ulovlig ” – men alt er gjort bak lukkede dører med redaksjoner,” sa Di Liberto til Free Beacon.

“Hvis dette er lovlig, hvorfor måtte vi kjempe så hardt for å få et dokument, og når vi får dem, blir de redigert? Hvorfor måtte vi gå til retten for å se hvem som betaler for dette? ”

University of Pittsburgh har vært involvert i fosterorganforskning i mer enn et tiår. Den utførte et eksperiment i 2020 som implanterte hodebunnen av aborterte fostre på laboratoriemus i en studie som ble finansiert av Dr. Anthony Faucis National Institute of Allergy and Infectious Diseases.

Tilskuddsforslaget skryter av institusjonens erfaring med å håndtere en rekke fosterorganer, inkludert lever, hjerte, ben, hjerne, nyrer og blærer.

Universitetet skisserte målet sitt om å bli en “pipeline” for fosterorganforskning, noe som ville bety ikke bare å utføre denne forskningen, men også gi organer for andre institusjoner å eksperimentere med.

“Du ser ord som” vi har et eksempel “og” delt inn “, og det er som, vel, vi snakker om et menneske,” sa Di Liberto til Free Beacon. “Det er litt Frankenstein-ish” .

Terry Schilling, president i American Principles Project, sa at velgerne må holde sine representanter ansvarlige for å sikre at statlig finansiering ikke kommer i nærheten av eksperimenter på avbrutte fostre.

“Denne siste oppdagelsen av at millioner av skattebetalere tilsynelatende har finansiert den samme barbariske praksisen gjennom NIH, er intet mindre enn skandaløst og burde dypt plage samvittigheten til hver amerikaner,” sa Schilling til Free Beacon.

“Kongressen bør handle for å sikre at enhver fremtidig finansiering av NIH eksplisitt er forhindret fra å gå mot slike umenneskelige fremgangsmåter, og enhver lovgiver som motsetter seg slike handlinger, bør bli tvunget til å svare for sine velgere.”

Dokumentene redigerte identiteten til leverandøren, men universitetet har mangeårige partnerskap med Planned Parenthood of Western Pennsylvania som et “kontrahert omsorgsnettsted” og deler noen ansatte på seniornivå.

Dr. Beatrice Chen fungerer for eksempel både som medisinsk direktør for Planned Parenthood of Western Pennsylvania og som direktør for familieplanlegging ved University of Pittsburgh.

Local Planned Parenthood -ansatte innrømmet å ha levert aborterte fostre til University of Pittsburgh i en undercover -video utgitt av Center for Medical Progress i 2019:

Planned Parenthood of Western Pennsylvania har benektet at noen av deres tre fasiliteter deltar i fosterorgandonasjonsprogrammer.Lekkede Dokumenter Avslører At Pfizer Ikke Pålegger Vaksiner For Sine AnsatteForrige InnleggLovforslag Som Ville Forby Titusenvis Av Amerikanere Fra Å Fly, Har Blitt Introdusert På KongressenNeste Innlegg

Relaterte Artikler

'konspirasjonsteori' over aborterte babyer for organhøsting fører til å være sann og finansiert av staten

PLANLAGT FORELDREKRIG MOT BARN

‘Konspirasjonsteori’ Om Aborterte Babyer For Organhøsting Fører Til Å Være Sann Og Finansiert Av Staten

SOMMER6. August 2021

satanisk tempel saksøker texas for 'rett' til å praktisere et slags barneofre som kalles 'abortritual'

PLANLAGT FORELDRESATANISME

Satanic Temple Saksøker Texas For ‘Rett’ Til Å Praktisere En Slags Barneofre Kalt ‘Abortritual’

SOMMER4. August 2021

sjokkerende hvite privilegier, leksjonsplaner for likestilling som brukes til å indoktrinere barna dine

UTDANNINGTANKEKONTROLLPROPAGANDASJWTRANSGENDER AGENDAKRIG MOT BARN

Skandaløst! Her Er En Titt På Det Sjokkerende Hvite Privilegiet, Kjønnskursundervisning Som Brukes Til Å Indoktrinere Barna Dine

SOMMER29. Juni 2021

satanister, planlagt foreldreskap 216 galne amazonsmile veldedige organisasjoner

BIG TECHPLANLAGT FORELDRESATANISME

AmazonSmile Veldedige Organisasjoner: 4 Satanisme- Og Trolldomsgrupper, 15 Abortgrupper, 21 Grupper Med Svart Liv, 64 Planlagte Foreldreforbund, 3 Marxistiske Grupper, 107 Tilknytninger Til Scientology Kirke, Etc.

SOMMER24. Juni 2021

Legg igjen en kommentar