STOPP KLIMASKREMSEL MOT BARN ! **ūü§öūüė° **N√• l√łrdag 14. august refererte NRKs nasjonale radionyheter kl 12 fra avisa V√•rt Land!

https://radio.nrk.no/serie/dagsnytt/sesong/202108/NPUB12022621 (Lytt fra 2:25 min ut i sendingen) I avisa sto det “Hjelpetelefoner ringes ned av klimabekymrede unge”; https://www.vl.no/nyheter/2021/08/13/hjelpetelefoner-ringes-ned-av-klimabekymrede-unge/ ** I 2019 hadde NRK en nettartikkel om Mental Helse Ungdom som advarte mot klimaangst hos barn. De gikk mot √• bryte ned barn med klimafrykt. https://www.nrk.no/norge/mental-helse-ungdom-advarer-mot-klimaangst_-vi-ma-ikke-bruke-barn-som-virkemiddel-1.1471618 Facebook vil ikke linke til denne NRK-atikkelen, s√• jeg legger ut et skjermdump av starten av artikkelen hentet utfor Facebook. Den siste linken ender ikke p√• NRK-artikkelen, men p√• en merkelig “KaDiNg”-side hos NRK. Jeg har lagt ut skjermdump av ogs√• denne nettsiden og lagt ut her. Det synes som om denne “KaDiNg”-siden ligger inne i NRKs-nettverkst√ły/base, fordi jeg kan klikke vidre p√• NRK nettside p√• “KaDiNg”-siden. Jeg vet ikke om andre opplever det samme eller om det er en opstruksjons-alogoriteme som Facebook har knyttet til min profil, fordi jeg er en opponent til propagandaen for klimdoktrien. Jeg hadde tenkt √• skrive om hvor moralsk forkastelig og destruktivt klimadoktrinenes medieagenter misbruker barn. I stedet dumpet jeg borti denne like moralsk forkastelig, destruktive og udemokratiske nettsensuren til klimadoktrinens agenter. De arbeider gjennom media som femtekolonister i v√•rt demokrati. De siler informasjonsflyten og begrenser ytringsfriheten. L√łrdag 14. august var jeg p√• valgkampstand for Industri- og n√¶ringspartiet (INP) i Brummundal sentrum. Det var Dalemarten der flere partier hadde valgstand p√• martnen. NRK-nyhetene om barns klimaangst h√łrte jeg p√• bilradioen, da jeg kj√łrte inn i Brummundal sentrum. Jeg nevnte dette til de andre partiene som hadde valgstand. N√•r det g√•r s√• langt, at barn blir vettskremt av redsel for klimaendringer, er den politiske klimaagitasjonen g√•tt alt for langt, sa jeg. Fanatisk og farlig for langt. De fleste av reprentantene p√• andre partiestandene jeg nevnt dette for, forholdt seg tause og betenkte. Enkelte at de til dels ogs√• enige, at dette var langt fra bra. S√¶rlig preprentanter p√• Frp-standet. En publikumer nevnte, at p√• 50-60-tallet var det atomkrigangst blant barn. S√¶rlig under Cubakrisa mellem USA og Sovjet i 1962. Det kan jeg ogs√• huske. Da var jeg selv 10 √•r gammel. Jeg husker spesielt ei yngre datter til noen venner av mine foreldre begynte √• gr√•te, da hun h√łrte foreldrene snakket om Cuba-krisa, mens verdens svevde i fare for atomkrig i f√łlge meldingene i mediene. Sm√• gryter har ogs√• √łrer, heter det og barn kunne ikke unng√• f√• atomkrigfaren og Cubakrisa med seg. Den gangen i 62 var faren for menneskehetens utslettelse reell. Men foreldre og andre voksne tr√łstet og forsikret barna om at noen atomkrig ikke ville komme. Og de hadde rett. Det ble ingen atomkrig. Selv om atomkrig er reell ogs√• i dag har atomv√•penmaktene og folk fleste skj√łnt, at bruk av kjernev√•pen er tennsatsen til en selvutslettelse av all parter i en konflikt. Selvsagt lurer i bakgrunnen frykten for at gale mennesker, ultra ekstreme terroristgrupper kan f√• tak i og driste seg til √• bruke kjernev√•pen. Men det tuter ikke mediene oss fulle med i dag som i 1962. Hva media tuter og oss fulle med idag er ikke atomkrig, men en sv√¶rt s√• fiktiv og snarlig forest√•ende dommedag. Kloden er i ferd med √• koke og naturmangfoldet er p√• vei til √• bli utryddet. Frelsen ligger i √• stoppe leting,utvinning og bruk av kull, olje og gass, fordi det hevdes at det v√•r hang til fossileressurser har skapt dommedagen. Klima og natur-alarmering har blitt en egen mediasjanger meget eget departement i statsapparatet. Her utvikles og dyrkes overdrivelsens kunst. Listig overdrivelser til det l√łgnaktige. Regelrett bl√łffing for √• forf√łre massene til √• tro p√• deres doktriner. Ikke nok med at “de sm√• gryters √łrer” fanger opp disse skremmende budskapene. Skrekksenarioen presenter ogs√• for barn i s√¶rskilte sjangere spesialsydd for barn. Statskanalen NRK og de store ressursterke mediene er verst. De ringer med sine alarmklokker klima og natur i barneprogrammer og barneblader. Det har ogs√• blitt pensum i skolen og l√¶reb√łkene. I hele utdanningssystemet fra grunnskolen og opp til universitetsniv√•. M√łter de unge i dag motforestillinger til disse skremmende senarioene? Mye kan tyde p√• at det er lite av det siden opponenter ekskluderes i fra medieredaskjonene og skremselen er programfestet i undervisningsplanene og de dominante politiske partiene. Alle barn og ungdom i Norge rammes av den gr√łnne skremselen. N√•r noen barn og ungdom ikke m√łter motforestillinger til skremselen – snarere det motsatte – fra sine foreldre og besteforeldre – s√• n√łrer det ekstra opp under angst og frykt.”

Legg igjen en kommentar