Strålende! Hvordan Russere Knuste Moskvas Vaksinepass På Bare 3 Uker

SOMMER14. August 2021

Omtrent 40 statslovgivere følger nå guvernør Ron DeSantis ledelse i Florida ved å flytte til forbud mot vaksinepass . Men noen stater og byer allerede implementere vaksine pass – og det ser ut som dukkemestere kjører den Biden regimet skal prøve å tvinge en føderal vaksine passet på oss veldig snart. De må beholde sin COVID -kvakksalveri på plass gjennom 2022, slik at de kan trekke de samme valgkampene som de gjorde i fjor.

strålende!  hvordan russere knuste Moskvas dumme vaksinepass på bare 3 uker

Hva skal vi som frie amerikanere gjøre med dette? Vel, vi har allerede et godt eksempel på at borgere beseiret en tyrannordførers vaksinepass – i Russland, alle steder.

Du har sikkert hørt om Excelsior Pass, som nå er obligatorisk i New York City takket være Pothead Bill DeBlasio, byens ordfører. Når en person er vaksinert, kan de få sine HIPAA -rettigheter og sin konstitusjonelt beskyttede rett til å reise bevart ved å få en QR -kode på telefonen. Hvis du ikke har en QR -kode, lar Pothead Bill deg ikke gå til en restaurant eller gjøre mange andre ting.

Borgmesteren i Moskva Russland, en fyr ved navn Sergei Sobyanin, trodde at Pothead Bills commie QR -kodeide var bare ducky. Så, Sobyanin gjorde vaksinasjon QR -kode pass obligatorisk 1. juli i år. Ordfører Sobyanin røyker tilsynelatende ikke så mye gryte som Pothead Bill, så planen for vaksinepass var faktisk mindre restriktiv enn Pothead Bills.

For eksempel, hvis du allerede har fått koronavirus, er du immun mot det. Du har bedre immunitet enn noen vaksine kan gi . Så borgere i Moskva som har hatt koronavirus og er blitt frisk, kan få en QR -kode akkurat som en vaksinert person kan.

På samme måte som i New York City ble det plutselig ulovlig for skitne uvaksinerte andrerangs borgere å gå bestemte steder. Moskva -innbyggerne fikk ikke lenger spise på restauranter, klippe håret, gå på kino, bo på hotell, trene på et treningsstudio, ta en øl på tavernaen etter jobb eller få neglene gjort på en spiker salong. Hvis de ikke hadde en QR -kode, ble de forbudt å delta i mange aspekter av byens økonomi.

Slik knuste de ordfører Sobyanins vaksinepass – og det var ganske enkelt. Moskva -innbyggerne sluttet ganske enkelt å besøke virksomheter som krevde vaksinepass.

Det virkelig vakre med dette var at de vaksinerte menneskene sto solidarisk med de uvaksinerte. Virksomheten sildret til nær null på alle virksomheter der det var nødvendig med vaksinepass.

Moskva innbyggere lot håret vokse ut, hoppet over å gå på barer og restauranter, gikk ikke på kino, bodde ikke på hotell eller gjorde noe annet som krevde vaksinepass.

Bedriftseiere fra hele byen ringte plutselig ordfører Sobyanins kontor for å tygge øret om vaksinepassene. De hadde gått i stykker, og de var vanvittig sure over det.

Marina Zemskova, leder for en regional hotell- og restaurantforening i Russland, sa at vaksinepasset viste seg å være verre for virksomheten enn en fullstendig lockdown. I hvert fall hvis det var en ny lockdown, bemerker hun, kan virksomheter “stole på noen form for statlige støttetiltak.”

Det er ingen statlig støtte som faller inn under et vaksinepasssystem. Det de ikke-veldig eliteelitene ikke klarte å forutse om innbyggerne i Moskva, var at de ganske enkelt ikke ville delta i svindelen i det hele tatt.

Bedriftseierne var så rasende over ordføreren at Sobyanin kom med en plutselig, overraskende kunngjøring 19. juli at ingen trenger å bruke et vaksinepass lenger. Han fant på en morsom unnskyldning og hevdet at COVID -sakssatsene plutselig var bedre, som grunnen til å løfte QR -kodepassene.

Men alle visste sannheten. Moskva -innbyggerne bestemte at deres medisinske personvern og deres rett til å reise er viktigere enn hva de ansvarlige fortalte dem.

Det var et massivt tilfelle av sivil ulydighet – og de trengte ikke engang å gå utenfor og sette fyr på ting i en stor protest. Alt de gjorde var å si: “Enhver virksomhet som ønsker å se et vaksinepass fra meg får ikke penger av meg.”

Slik gjør du det, amerikanere! Vaksinepass er den nye Jim Crow, og vi trenger ikke å ta den. Vil du slå CoronaTyrants i sitt eget spill? Gjør akkurat som russerne gjorde. Nekter å delta i Fauci/Biden -mandatene.

Referanse: ConservativeWorldNews.comHawaii Advokater Saksøker: COVID -Vaksiner Drept Nesten 45 000Forrige InnleggBOOM! Leder For WHO Origin Investigation Team Innrømmer At Det Kommunistiske Kina Har Beordret Dem Hva De Skal Skrive I RapportenNeste Innlegg

Relaterte Artikler

lekket dokument avslører pfizer ikke mandat vaksiner for sine ansatte

CORONAVIRUSVAKSINER

Lekkede Dokumenter Avslører At Pfizer Ikke Pålegger Vaksiner For Sine Ansatte

SOMMER15. August 2021

Kina Wuhan som covid 19 felles studie pressekonferanse (cn)

CORONAVIRUSHVEM

BOOM! Leder For WHO Origin Investigation Team Innrømmer At Det Kommunistiske Kina Har Beordret Dem Hva De Skal Skrive I Rapporten

SOMMER14. August 2021

Hawaii advokater saksøker: COVID -vaksiner drept nesten 45 000

SAMMENSVERGELSECORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

Hawaii Advokater Saksøker: COVID -Vaksiner Drept Nesten 45 000

SOMMER14. August 2021

cdc covid dokument 'høyrisiko' personer som skal flyttes til 'leirer'

CORONAVIRUSTYRANNI

CDC COVID -Dokument: Personer Med Høy Risiko Som Skal Flyttes Til “Leirer”

SOMMER13. August 2021

Legg igjen en kommentar