Offisielle CDC -Dokumenter: Låsing Av Friske Mennesker I Arbeidsleirer

SOMMER12. August 2021

Sjokkerende CDC planlegger å verve en innenlandsk sivil styrke for å målrette og låse friske mennesker i tvangsarbeidsleirer.

Les CDC -dokumentet her: CDC.gov

https://banned.video/watch?id=6112c1a9222b0f409b2195bc

SAMMENSVERGELSEKONTROLLCORONAVIRUSFEMATYRANNI

Offisielle CDC -Dokumenter: Låsing Av Friske Mennesker I Arbeidsleirer

SOMMER12. August 2021

Sjokkerende CDC planlegger å verve en innenlandsk sivil styrke for å målrette og låse friske mennesker i tvangsarbeidsleirer.

Les CDC -dokumentet her: CDC.govhttps://api.banned.video/embed/6112c1a9222b0f409b2195bc

Her er skjermbilde av en av arbeidsleirene som for tiden bygges i USA:cdc covid arbeidsleirer

Skjermdump fra videoen ovenfor. Du kan se opptakene mellom minuttene 15:16 og 15:31.

CDC Kunngjør Covid Interneringsleirer For Hver By I USA; Vil Skille Familier Med Makt, Hevder Å Oppfylle MINIMUM “Humanitære” Standarder

Sist fredag signerte guvernøren i Tennessee en eksekutivordre som bemyndiget nasjonalgarden til medisinsk å kidnappe uvaksinerte mennesker med pistol og med tvang ta dem til covid “ufrivillig internering” -leirer over hele staten.

Nå har nye detaljer dukket opp om en lignende plan som først ble lansert av CDC i 2020, som krever at landsomfattende covid-konsentrasjonsleirer skal opereres på “leir / sektornivå” som vil bli befolket av personer som er utpekt som “høyrisiko” som er tvangsrevd fra sine familier og hjem for å bli fengslet av CDC.

Dette dokumentet, med tittelen ” Interim Operationelle hensyn for implementering av den beskyttende tilnærmingen for å forhindre COVID-19-infeksjoner i humanitære miljøer “, forklarer at CDC vil oppfylle “minimum humanitære standarder” ved for eksempel å tilby såpe og grunnleggende rengjøringsmateriell slik at covid leirfanger kan rense sine egne fengselsceller.

Blant andre grusomheter oppfordrer dette CDC -dokumentet åpent til å skille par og familier, og innrømmer at denne handlingen vil føre til at ekstremt psykologisk traume blant amerikanere som er målrettet og revet fra sine hjem blir plassert i covid konsentrasjonsleirer:

I tillegg til risikoen for stigmatisering og følelse av isolasjon, kan denne beskyttende tilnærmingen ha en viktig psykologisk innvirkning og kan føre til betydelig emosjonell lidelse, forverre eksisterende psykisk lidelse eller bidra til angst, depresjon, hjelpeløshet, sorg, rusmisbruk, eller tanker om selvmord blant dem som er atskilt eller har blitt etterlatt.

Disse CDC covid-leirene, forklarer dokumentet, vil være strengt håndhevede fangeleirer kalt “grønne soner”, og CDC forklarer at “Ingen bevegelse inn i eller utenfor den grønne sonen” vil bli tolerert. Det er ikke klart hvordan CDC planlegger å håndheve dette [faktisk vil de ansette en hær av sivile i likhet med Nazi Brown Shirts, noe som betyr at de vil være atskilt fra det amerikanske militæret ], men det virker ganske åpenbart at dette vil innebære væpnede vakter og fysiske sikkerhetstiltak som kjedegjerdingsgjerder eller barbermaskintråd.

CDC anser uvaksinerte mennesker for å være “høyrisiko”, noe som betyr at amerikanere kan bli rettet mot medisinsk kidnapping og fengsling av covid-leiren bare for å nekte å ta dødelige, eksperimentelle vaksiner .

https://www.brighteon.com/embed/1ff9d132-0698-4884-90d7-6427958102ab

Kilder: FreeWorldNews.tv ; NaturalNews.com ;Studie: Amerikaner Med Høyest Utdannelse Er Også De Som Er Mest VaksinerendeForrige InnleggCDC -Statistikk: 1270 For Tidlige Fosterdødsfall Etter COVID -Skudd – Anbefaler Fortsatt At Gravide Får COVID -InjeksjonerNeste Innlegg

Relaterte Artikler

cdc 8 ting barn er mer sannsynlig å dø av enn covid 19

CORONAVIRUSHELSEVESEN

CDC: 8 Ting Det Er Mer Sannsynlig At Barn Dør Av Enn COVID-19

SOMMER12. August 2021

cdc statistikk 1270 for tidlige fosterdødsfall etter covid -skudd - anbefaler fortsatt gravide å få covid -injeksjoner

CORONAVIRUSVAKSINER

CDC -Statistikk: 1270 For Tidlige Fosterdødsfall Etter COVID -Skudd – Anbefaler Fortsatt At Gravide Får COVID -Injeksjoner

SOMMER12. August 2021

studere de fleste høyt utdannede amerikanere er også de som er mest vaksinerende

CORONAVIRUSUTDANNINGVAKSINER

Studie: Amerikaner Med Høyest Utdannelse Er Også De Som Er Mest Vaksinerende

SOMMER12. August 2021

oppskrift på et militært masseulykkeøvelser med falskt flagg som skjer nå (rett etter at regningsporter advarte om bioterrorisme)

SAMMENSVERGELSEFALSKE FLAGGATOMFARE

Oppskrift På Et Falskt Flagg: Militære Masseulykker Som Skjer Nå (Rett Etter At Bill Gates Varslet Om Bioterrorisme)

SOMMER12. August 2021

Legg igjen en kommentar