Rand Paul Ber Om Motstand Mot COVID -Tyranni: ‘De Kan Ikke Arrestere Oss Alle’

SOMMER11. August 2021

I et ganske dristig trekk ga senator Rand Paul ut en video denne uken der han oppfordret amerikanerne til å motstå ytterligere tyranni fra regjeringens side med hensyn til COVID-19 .

I sin nesten 4 minutter lange rant, bemerket Paul at hvis nok amerikanere motstår de stort sett ineffektive, men ekstraordinært tyranniske lockdown-tiltakene som rulles ut igjen, vil det være for mye for “småttyrannene og byråkratene” å håndtere-og dermed tvinge dem til å droppe målinger.

rand paul krever motstand mot covid -tyranni 'de kan ikke arrestere oss alle'

“Vi er i sannhetens øyeblikk og et veikryss. Vil vi la disse menneskene bruke frykt og propaganda for å skade samfunnet, økonomien og barna ytterligere? Eller vil vi stå sammen og si, absolutt ikke. Ikke denne gangen. Jeg velger frihet , »skrev Paul i en melding sammen med videoen sin.

“Det er på tide at vi gjør motstand. De kan ikke arrestere oss alle , ”sa Paul i videoen . “De kan ikke holde alle barna dine hjemme fra skolen. De kan ikke holde hver regjeringsbygning stengt, selv om jeg har en lang liste med noen de kan holde stengt eller burde holde lukket. ”

Han fortsatte, “Vi trenger ikke å godta mandatene, lockdowns og skadelige politikkene til små tyranner og byråkrater. Vi kan ganske enkelt si nei, ikke igjen. ”

Paul, som er praktiserende øyelege, følger i sin far Ron Pauls fotspor og baner vei for en ny vei til frihet. I talen ropte han spesielt husets høyttaler Nancy Pelosi – som var kjent for å bry seg om sine egne lockdown -tiltak – og sa:

“Nancy Pelosi – du vil ikke arrestere eller stoppe meg eller noen i personalet mitt fra å gjøre jobben vår. Vi har enten hatt COVID, hatt vaksinen eller blitt tilbudt vaksinen. Vi vil ta våre egne helsevalg. ”

Paul erklærte videre at “Vi vil ikke vise deg et pass, vi vil ikke bære maske, vi blir ikke tvunget til tilfeldige visninger og tester, slik at du kan fortsette din full-med-makt tøyle over Capitol.”https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1424399282447298563&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F08%2Frand-paul-calls-for-resistance-to-covid-tyranny.html&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

Selvfølgelig har team doom benyttet seg av å kalle Paul en ” sosiopat ” og har anklaget ham for ” massemord ” – selv om disse fryktsangrepene konsekvent har vist seg å være feil.

Som TFTP har rapportert , har flere studier vist at lockdowns ikke var veldig effektive for å stoppe viruset. I juni rapporterte vi om studien fra National Bureau of Economic Research som analyserte data fra 44 land og alle 50 stater.

Den studie fra NBER  funnet at disse restriksjonene ikke bare mislyktes i å redde liv, og sterkt forverret ødeleggelsen av arbeiderklassen – men har faktisk ført til en økning av overdødelighet. På slutten av dagen kostet de flere liv enn de reddet.

Blant funnene for studien konkluderer forfatterne:

  • I hver region studien observerte, fant den at utnyttelsen av hjemmeboende mandater enten resulterte i ingen endring eller økning i dødsfall.
  • I hver amerikansk stat fant studien enten “ingen endring i overdrevne dødsfall, eller i mange amerikanske stater, øker antallet dødsfall etter implementering av husly-på-plass-politikk.”
  • Land og stater som hadde lengre opphold hjemme mandater ble funnet å ha hatt høyere dødsfall.
  • Land eller stater som implementerte mandat for hjemmeværelse tidligere, hadde ikke lavere dødsfall enn land og stater som var tregere til å sette restriksjoner.
  • Statene så ikke nedgang i overskytende dødsfall før 20 uker etter at retningslinjene for lockdown ble trådt i kraft.
  • Et unntak ble funnet i landene Australia, Malta og New Zealand, og øya Hawaii, hvor påleggene som ble gitt, viste en liten nedgang i dødsfallet.

Også i juni dekket TFTP funnene til en MIT -forsker som rapporterte en dataanalyse av den økonomiske effekten av lockdown – og bemerket at selv om den spilte en sentral rolle i den kraftige økningen i arbeidsledigheten, gjorde den ikke en vesentlig reduksjon i dødsfallet .

Og 22. juni gjentok en studie fra Harvard University det faktum at selv om denne politikken ikke reddet liv, den desimerte økonomien; mens moderne røverbaroner som Zuckerberg, Gates og Bezos så porteføljene ekspandere eksponentielt. Dette var nok en rapport, som TFTPs Don Via Jr. påpekte, som i likhet med de nevnte ikke mottok nasjonale overskrifter fra bedriftsmediene.

For å være tydelig, er det ingen her som påstår at COVID-19 ikke er alvorlig, og at du ikke bør ta forhåndsregler. Å gi statlige tyranniske fullmakter i form av nedleggelse av virksomheter, mandater, vaksinepass og flere nedleggelser er imidlertid absolutt ikke svaret. Som dataanalysene ovenfor illustrerer, er det vanskelig å se forskjell på steder som hadde strenge lockdowns og mandatvers de som ikke gjorde det. Med andre ord kan du ikke tyranni deg ut av en pandemi.

Gitt det faktum at det ble utstedt et DHS -varsel tidligere på året, rettet mot de som er opprørt over nedleggelsene, er det uklart hvordan Pauls oppfordring til motstand vil utspille seg. Han har imidlertid rett når han påpeker at de ikke kan arrestere oss alle. Tross alt kommer den mest positive endringen – ikke i form av å tigge politikerne om flere lover – men når gode mennesker velger å være ulydige mot dårlige lover.

Av Matt Agorist, TheFreeThoughtProject.comReuters: HALV Av Paris Kafeer Og Barer Som Nekter Å Følge VaksinepassordningenForrige InnleggAZ Demokratiske Senator Fengslet På Flere Tellinger Av PedofiliNeste Innlegg

Relaterte Artikler

studere de fleste høyt utdannede amerikanere er også de som er mest vaksinerende

CORONAVIRUSUTDANNINGVAKSINER

Studie: Amerikaner Med Høyest Utdannelse Er Også De Som Er Mest Vaksinerende

SOMMER12. August 2021

reuters halvparten av paris -kafeer og -barer som nekter å overholde vaksinepassordningen

CORONAVIRUSIMMUNITETSPASSINSPIRASJONTYRANNIVAKSINER

Reuters: HALV Av Paris Kafeer Og Barer Som Nekter Å Følge Vaksinepassordningen

SOMMER11. August 2021

mrna -vaksine kan forårsake 'tragiske og til og med katastrofale' bivirkninger

CORONAVIRUSVAKSINER

Bombskallstudie: MRNA -Vaksine Kan Forårsake ‘Tragiske Og Til Og Med Katastrofale’ Bivirkninger

SOMMER11. August 2021

Sveitsisk politi truer med å slutte å håndheve covid 19 -regler

CORONAVIRUSINSPIRASJONTYRANNI

Sveitsisk Politi Truer Med Å Slutte Å Håndheve COVID-19-Reglene

Legg igjen en kommentar