SKAMDEMISKEN SLUTTER ALDRI: Fauci sier at en annen variant av COVID “verre at Delta” har dukket opp med endeløse nedstengninger og restriksjoner som kommer til å følge

Mandag 9. august 2021 av: JD Heyes
Etiketter: Anthony Fauci , dårlig helse , dårlig medisin , dårlig vitenskap , coronavirus , covid-19 , Delta Variant , Fauci , Lambda-variant , ny stamme , Plandemic , rigget , svindel , scamdemic

SKAMDEMISKEN SLUTTER ALDRI: Fauci sier at en annen variant av COVID “verre at Delta” har dukket opp med endeløse nedstengninger og restriksjoner som kommer til å følge

Mandag 9. august 2021 av: JD Heyes
Etiketter: Anthony Fauci , dårlig helse , dårlig medisin , dårlig vitenskap , coronavirus , covid-19 , Delta Variant , Fauci , Lambda-variant , ny stamme , Plandemic , rigget , svindel , scamdemic
Omgå sensur ved å dele denne lenken:

Ny

Kopier URL5,510VISNINGER

Bilde: SCAMDEMIC SLUTTER ALDRI: Fauci sier at en annen variant av COVID "verre at Delta" har dukket opp med endeløse lockdowns og restriksjoner som sikkert kommer til å følge

Natural News ) Husker du da vi alle ble fortalt at regjeringen bare ønsket “to uker for å bremse spredningen” av COVID-19-viruset? Det virker så lenge siden, selv om det ikke var det.

For omtrent 16 måneder siden viste de aller fleste amerikanere en vilje til å gjøre det vi ble bedt om å gjøre: Steng bedriftene og butikkene våre, steng våre arbeidsplasser og sank ned i hjemmene våre, og bare våger oss etter viktige forsyninger som mat og akutt medisinsk behandling.

Og fortsatt spredte viruset seg.

Så det neste året utholdt vi den ene COVID-relaterte forargelsen etter den andre-ingen gudstjenester, ingen offentlige sammenkomster (med mindre du deltok i et opprør fra Black Lives Matter), ikke gikk på treningssentre, ingen restauranter, masker overalt … til vaksinene kom.

Vel, mangeårige lesere vet hvordan vi føler om vaksiner her, spesielt eksperimentelle, men for å spille spillet, kreftene som blir fortalt oss at jo flere av oss som fikk jabben, jo raskere kunne vi gå tilbake til det normale.

Bortsett fra at det aldri var planen; en gang maktgale byråkrater og demokrater siphonerte makten bort fra folket, kom de aldri til å gi den tilbake, og nå blir det tydelig åpenbart som  bølge etter bølge av nye COVID-varianter “dukker opp” ut av det blå.

Først var det Delta -varianten, og nå kommer “Lambda” -stammen, og selvfølgelig er den sterkere og dødeligere enn de to første stammene.

Tross alt sier Dr. Anthony Fauci, den paragon av sannhet og dyd, det.

“Det vi ser, på grunn av denne økningen i overførbarhet, og fordi vi har rundt 93 millioner mennesker i dette landet som er kvalifisert til å bli vaksinert som ikke blir vaksinert – at du har en betydelig mengde sårbare mennesker ,” sa Fauci sa denne uken og la til at Delta -varianttilfeller også stiger på en “veldig bratt måte” og kan stige til 200 000 saker per dag.

“Og når du ser på akselerasjonskurven for 7-dagers gjennomsnitt av tilfeller per dag, går det opp på en veldig bratt måte,” hevdet Fauci.

Det amerikanerne selvfølgelig ikke får, er statistikk om hvem som blir syke,  om de faktisk blir syke eller bare tester positivt, og om dødsfall og sykehusinnleggelser stiger.

Vi blir fortalt at de er det, men dataene sier noe annet (når vi kan se det). Men det har bare vært den ene løgnen etter den andre … etter den andre.https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?creatorScreenName=healthranger&dnt=false&embedId=twitter-widget-0&features=eyJ0ZndfZXhwZXJpbWVudHNfY29va2llX2V4cGlyYXRpb24iOnsiYnVja2V0IjoxMjA5NjAwLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X2hvcml6b25fdHdlZXRfZW1iZWRfOTU1NSI6eyJidWNrZXQiOiJodGUiLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X3NwYWNlX2NhcmQiOnsiYnVja2V0Ijoib2ZmIiwidmVyc2lvbiI6bnVsbH19&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1421162394257080323&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fwww.naturalnews.com%2F2021-08-09-fauci-says-another-variant-of-covid-worse-that-delta-has-surfaced.html&sessionId=ad456b4a7740b2d623e4db68948412dfb3bc361e&siteScreenName=healthranger&theme=light&widgetsVersion=1890d59c%3A1627936082797&width=500px

“CDC rapporterte i dag at bare 28,4% av det svarte samfunnet har mottatt Covid -vaksinen. Med stater som CA og NY som pålegger vaksinepass for å komme inn på restauranter og bedrifter, vil det svarte samfunnet bli mest påvirket av denne dagens segregering, sier TV -helsepersonlighet og lege Dr. Drew og kaster venstres snakkepunkter rett tilbake på dem.https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?creatorScreenName=healthranger&dnt=false&embedId=twitter-widget-1&features=eyJ0ZndfZXhwZXJpbWVudHNfY29va2llX2V4cGlyYXRpb24iOnsiYnVja2V0IjoxMjA5NjAwLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X2hvcml6b25fdHdlZXRfZW1iZWRfOTU1NSI6eyJidWNrZXQiOiJodGUiLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X3NwYWNlX2NhcmQiOnsiYnVja2V0Ijoib2ZmIiwidmVyc2lvbiI6bnVsbH19&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1423392321392025604&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fwww.naturalnews.com%2F2021-08-09-fauci-says-another-variant-of-covid-worse-that-delta-has-surfaced.html&sessionId=ad456b4a7740b2d623e4db68948412dfb3bc361e&siteScreenName=healthranger&theme=light&widgetsVersion=1890d59c%3A1627936082797&width=500px

McClatchy Papers la til:

Fauci sa at data viser at personer som er smittet med delta -varianten har virusnivåer “omtrent 1000 ganger høyere i mengde” enn det som ble registrert hos personer som var smittet med alfa -varianten, også kjent som den britiske varianten, som tidligere i år ble dominerende i Forente stater.

Studier har dukket opp de siste ukene som indikerer at vaksinerte personer er i fare for “lang COVID” – en rekke tilstander forbundet med infeksjon som tretthet, kortpustethet og lukttap som kan vare i uker eller måneder – selv om de i stor grad er beskyttet mot alvorlig sykdom og død, sa Fauci.

Og selvfølgelig er det frykt for enda  flere påkjenninger , som Lambda. Hvordan de vet dette, er vi ikke sikre på.

“I likhet med Delta -varianten er Lambda svært overførbar, men japanske forskere mener at tre mutasjoner i variantens piggproteiner gjør den mer motstandsdyktig mot antistoffer forårsaket av vaksinasjon,” rapporterte Newsweek . “Lambda, som også er kjent som C.37-varianten, er ansvarlig for 1.037 tilfeller av COVID-19 i USA, ifølge data fra GISAID Initiative.”

COVID er her for å bli hvis vi lar disse tyrannene fortsette å spille oss.

Kilder inkluderer:

ZeroHedge.com

Newsweek.com

Vaccines.newsForrige:Blå fylker i Florida hvor COVID-19-vaksinasjonsraten er høyest driver den statens alarmerende frekvens av nye infeksjoner

Legg igjen en kommentar