RØD ALARM: Covid interneringsleirer kunngjort i Amerika Guvernør i Tennessee signerer EO som gir National Guard fullmakt til å utføre covid medisinske kidnappinger!

Tirsdag 10 august, 2021 av: Mike Adams

RØD ALARM: Covid interneringsleirer kunngjort i Amerika; Guvernør i Tennessee signerer EO som gir National Guard fullmakt til å utføre covid medisinske kidnappinger

Tirsdag 10 august, 2021 av: Mike Adams
Tags: badhealth , badmedicine , badscience , CDC , sivile rettigheter , covid leirer , covid kult , forbrytelser mot menneskeheten , dødsleirene , FEMA , helse frihet , humanitære , interneringsleire , isolasjon , medisinsk fascisme , Medisinsk tyranni , Orwellian , karantene , tyranni , vaksinemandatervaksinekrig , vaksiner
Omgå sensur ved å dele denne lenken:

Ny

Kopier URL6,920VISNINGER

Bilde: RØD ALARM: Covid interneringsleirer kunngjort i Amerika;  Guvernør i Tennessee signerer EO som gir National Guard fullmakt til å utføre covid medisinske kidnappinger

Natural News ) De aller fleste (uvitende) amerikanere har avfeid alt dette som en “konspirasjonsteori”, og nå er de sjokkert og skremt over innsikten om at covid interneringsleirer blir aktivt utplassert over hele Amerika.

Fredag ​​signerte Tennessee -guvernør Bill Lee Executive Order 83 , som bemyndiger National Guard og State Guard -tropper til å bryte seg inn i folks hjem, kidnappe dem med pistol og ta dem med i covid interneringsleirer, alt uten noen rettferdig prosess eller respekt for sivile rettigheter. Enkeltpersoner kan bli målrettet mot denne medisinske kidnappingen av væpnede tropper via “telefonvurderinger”, og medisinsk kidnapping av amerikanske borgere blir stemplet som “ufrivillig forpliktelse” til “midlertidige karantene- og isolasjonsfasiliteter.”

Med andre ord er konsentrasjonsleirer i FEMA-stil her, og covid er unnskyldningen for masse arrestasjoner og henrettelser av amerikanere.

Dette er selvfølgelig dødsleirer som bygges og drives under dekning av covid -plandemien, som vi uttømmende har vist er forankret i useriøs vitenskapsbedrageri og mediepsykologiske operasjoner.

Tennessee EO er på toppen av CDCs kunngjøring om at covid -leirer vil bli opprettet på landsbasis , med folk som blir medisinsk kidnappet og ført til “humanitære omgivelser” hvor de vil bli tvunget til arbeidsbassenger, akkurat som en scene som ble dratt rett ut av Nazi -Tyskland.

Den gjennomsnittlige amerikaneren, etter å ha fått vite at konsentrasjonsleirer nå er autorisert i USA, uttrykker sjokk og vantro over at denne såkalte “konspirasjonsteorien” viser seg å være offisiell regjeringspolitikk. Som rapportert av WorldNetDaily.com , svarer brukere på sosiale medier med kommentarer som:

Wow! Vakten vil bli brukt? Ufrivillig forpliktelse? Og bygging av karantene og isolasjonsanlegg? Trodde alt dette bare var en dum konspirasjonsteori.

Brikkene gir et veldig skummelt bilde !! Folk må våkne …

Covid interneringsleire følger mønsteret til japanske interneringsleire over hele Amerika under andre verdenskrig

I sannhet har den amerikanske regjeringen allerede demonstrert at den er i stand til og villig til å avrunde mennesker med våpen, nekte dem alle borgerrettigheter eller rettssak, og kaste dem i dødsleirer på ubestemt tid. De gjorde akkurat dette i andre verdenskrig mot japanske amerikanere som ikke hadde begått kriminalitet og ikke gjorde noe galt. Likevel ble de avrundet og kastet inn i det som i hovedsak ble dødsleirer, alt på grunn av deres etnisitet.

Hvis de kan kaste japansk-amerikanere i dødsleirer på grunn av deres etnisitet, vil de gjerne kaste deg inn i en dødsleir fordi “vaksinepapirene” ikke sjekker ut.

Jeg dekker alt dette i dagens presserende situasjonsoppdatering via Brighteon.com:

Brighteon.com/fd70e99f-dc52-4733-baf9-83e592b2575e

https://www.brighteon.com/embed/fd70e99f-dc52-4733-baf9-83e592b2575e

I morgendagens podcast dekker vi CDCs kunngjøring om dødsleirer for covid, og hvem de først vil målrette mot medisinsk kidnapping og masse henrettelser i regjeringsdrevne leirer. Finn podcasten her:

https://www.brighteon.com/channels/hrreportForrige:MEDISINSK HORR: Covid -vaksiner har nå drept flere mennesker enn ATOMBOMben falt på Hiroshima

Legg igjen en kommentar