Denne kjemiske skyen finansiert av Bill Gates kan bidra til å stoppe global oppvarming.

TEKNOLOGI

Denne kjemiske skyen finansiert av Bill Gates kan bidra til å stoppe global oppvarming. Se denne videoen og dere vil få et innblikk i at det FN miljørapport er direkte løgn! Det viser at de kan styre været!

PUBLISERT LØR 7. SEP 201909:30 EDTOPPDATERT LØR 7. SEP 201909:39 EDTKatie SchoolovDELEDel artikkelen via FacebookDel artikkelen via TwitterDel artikkelen via LinkedInDel artikkelen via e -postSE NÅVIDEO 10:13Hvordan Bill Gates-finansiert solar geoengineering kan bidra til å stoppe global oppvarming

https://www.cnbc.com/video/2019/09/07/how-bill-gates-funded-solar-geoengineering-could-help-cool-the-planet.html

Branner som brenner over Amazonas regnskog har fornyet debatten om løsninger på klimaendringer. Bill Gates støtter det første eksperimentet i stor høyde med en radikal tilnærming kalt solar geoengineering. Det er ment å etterligne virkningene av et gigantisk vulkanutbrudd. Tusenvis av fly ville fly i store høyder og sprayet millioner av tonn partikler rundt planeten for å lage en massiv kjemisk sky som ville avkjøle overflaten.

“Modellstudier har funnet ut at det kan redusere intensiteten til hetebølger, for eksempel tilsynelatende kan det redusere hastigheten på havnivåstigning. Det kan redusere intensiteten av tropiske stormer, sier Andy Parker, prosjektdirektør ved Solar Radiation Management Governance Initiative.

Teknologien er ikke langt fra å være klar og rimelig, men den kan forårsake massive endringer i regionale værmønstre og utrydde blå himmel.

– Disse konsekvensene kan være fryktelige. De kan involvere ting som masse hungersnød, masseflom, slike tørke som vil påvirke svært store befolkninger, sier Stephen Gardiner, forfatter av “A Perfect Moral Storm: The Ethical Tragedy of Climate Change.”

Se videoen for å lære hvordan det ville fungere, og hør debatten rundt etikk og effekt av solar geoengineering.

Legg igjen en kommentar