EN HYKLERSK / MAKTKÅT STATSMINISTER PÅ RUNDREISE MED GOTTEPOSE OG ET FALSKT SMIL!

Reiser rundt med “Gottepose” og deler ut i hytt og pine. Tar barn på armen UTEN munnbind er hallodame på sykkelritt UTEN MUNNBIND. Når helga er over så kommer hennes lakeier og forteller det norske folk at nå SKAL ALLE barn ned til 12 års alder vaksinere seg. Snakk om hyklersk kjærring. Kommunisme på sitt beste. Du skal gjøre som jeg sier …men ikke som jeg gjør!

Samtidig kjører NRK Norge på langs sjøveien. For det første for å avlede oppmerksomheten om “pandemien” la folk skjønne at nå er allt mot normalt igjen. Reisen viser og lissom kommunistene på Marienlyst at de “tar med seg hele folket”. Det de vet er at Kari og Ola elsker jo å komme på TV ..så det så. Snakk om propaganda kanal. Vi snakker ikke lenger om høyre og venstresiden. Det politiske norge har vørt og er styrt av kommunister siden 30 tallet.

Tenke seg. Gro H Brundtland kommer fra en angivelig borgelig familie. Ser man på hennes opprinnelseshav så er hennes familie fra en tid tilbake Bolsjevik. Allt om henne er nå sletta fra offentligheten. Ringer det da noen bjeller?

Og så har vi “tåkefyrsten” som ser ut til å kunne klare å innta statsministerstolen til høsten. Høyremann og jesuitt som ble GHB sin veskebærer..skrev tilslutningsavtalen til EU kalt EØS. Var med Jens Stoltenberg og knebla Jens Evensen og ga bort et stort gassfelt i nord(Stockmanfeltet var på den tiden det mest kjente navnet).

Slike hyklere er i blandt oss fortsatt mens Kari og Ola sitter fortsatt med ostepoppen/pizzaen/colaen og vinglasset og ser på åndenes makt skal vi danse og farmen i reprise for 3dje gang.

Det norske folk har blitt en gjeng egoistiske verdensmestre men snart vil egoismen gå over i panikk og desperasjon. Men ikke før skjermen blir svart og tomt i mathyllene…om du klarer å komme deg dit da. For innen da er Kari og Ola chippa og har du ikke gjort som de hyklerske kommunistene har bestemt må du nøye deg med barkebrød eller at du stjeler av naboen.

God Bedring God Høst …GOD BLESS!

Legg igjen en kommentar