Forskning: 58% Av Spedbarnsdødsfallet Rapportert Til VAERS Skjedde Innen 3 Dager Etter Vaksinasjon

5. August 2021

I en ny forskningsartikkel publisert i tidsskriftet Toxicology Reports, fant forfatteren Neil Z. Miller at av totalt 2605 spedbarnsdødsfall som ble rapportert til VAERS mellom 1990 og 2019, skjedde 58% innen tre dager etter vaksinasjon, og 78% skjedde innen sju dager med vaksinasjon.

av Brian Hooker , Ph.D., PE

forskning 58% av spedbarnsdødsfall rapportert til vaers skjedde innen 3 dager etter vaksinasjon

I en ny forskningsartikkel publisert i tidsskriftet Toxicology Reports, rapporterer forfatter Neil Z. Miller om forholdet mellom plutselig spedbarnsdødssyndrom (SIDS) død og tidspunktet for vaksinasjon, basert på Center for Disease Control and Prevention’s (CDC) Vaccine Adverse Hendelsesrapporteringssystem (VAERS) database.

SIDS er definert som plutselig og uventet død av et spedbarn som forblir uforklarlig etter en grundig undersøkelse. Selv om det ikke er noen spesifikke symptomer forbundet med SIDS, avslører en obduksjon ofte lunger og ødem i lungene og inflammatoriske endringer i luftveiene, ifølge National Center for Health Statistics Vital Statistics of the United States 1988, bind II, dødelighet, del A, Public Health Service, 1991.

Før moderne vaksinasjonsprogrammer var SIDS – noen ganger referert til som “krybbedød” – så sjelden at det ikke ble nevnt i spedbarnsdødelighetsstatistikk.

Etter at de nasjonale immuniseringskampanjene ble startet i USA på 1960 -tallet, for første gang i historien, ble de fleste amerikanske spedbarn pålagt å motta flere doser DPT- , polio- , meslinger- , kusma- og røde hundevaksiner.

Kort tid etter, i 1969, presenterte medisinske sertifisere et nytt medisinsk begrep – plutselig spedbarnsdødssyndrom.

I 1973 la CDCs nasjonale senter for helsestatistikk en ny dødsårsakskategori-SIDS-til Verdens helseorganisasjons internasjonale klassifisering av sykdommer (ICD).

I 1980 hadde SIDS blitt den viktigste årsaken til postneonatal dødelighet (død av spedbarn fra 28 dager til ett år gammel) i USA

Som Miller påpeker i sin artikkel, ble ICD-kategorien for vaksinerelatert død, eller dødsårsak som “profylaktisk vaksinasjon og vaksinasjon” eliminert da ICD ble revidert i 1979-til tross for at denne informasjonen ville være nyttig når du prøver å forstå sammenhengen mellom vaksinasjon og død.

Men Miller, en medisinsk forskningsjournalist og direktør for Thinktwice Global Vaccine Institute , gir en alternativ rute for å etablere en slik korrelasjon – ved å observere det tidsmessige forholdet mellom vaksiner og rapporterte spedbarnsdødsfall, inkludert SIDS -dødsfall, i CDCs VAERS -database.

Miller fant at av totalt 2 605 spedbarnsdødsfall som ble rapportert til VAERS fra 1990 til 2019, “flokket” flertallet seg i umiddelbar nærhet til vaksinasjon – 58% skjedde innen tre dager etter vaksinasjon, og 78% skjedde innen syv dager etter vaksinasjon.

Miller fant at overskytende dødsfall innenfor disse områdene var statistisk signifikante (p <0,00001), noe som betyr at sjansen for at dette resultatet er tilfeldig er mindre enn 0,001%.

Den samme typen klynger var tilstede i 1 048 rapporter om spedbarnsdødsfall (av de totalt 2 605) som ble rapportert til VAERS spesielt som SIDS.

I følge Miller, hvis det ikke var noen sammenheng mellom vaksinasjon og spedbarnsdødsfall, ville man forvente å se en jevn avstand mellom dødsfallene innenfor tidsintervallet som ble rapportert før vaksinasjon- ikke en klynging av dødsfall som Miller fant.

Miller inkluderte en omfattende litteraturgjennomgang i avisen hans som motbeviste den “offisielle” påstanden om at SIDS -epidemien ble redusert ved at spedbarn sov på ryggen – som anbefalt av ” Back to Sleep” -kampanjen , initiert i 1992 av American Academy of Pediatrics.

Den påfølgende frekvensen av SIDS falt med et årlig gjennomsnitt på 8,6% mellom 1992 og 2001. Imidlertid økte dødeligheten hos nyfødte på grunn av “kvelning i sengen” på samme tid med en gjennomsnittlig årlig hastighet på 11,2% .

Andre lignende årsaker til spedbarnsdød økte også betydelig i løpet av denne perioden, som rapportert av Miller. Videre, fra 1999 til 2015, falt den amerikanske SIDS -frekvensen med 35,8%. mens spedbarnsdødsfall på grunn av utilsiktet kvelning økte 183,8 % .

Miller bekrefter også hovedresultatene fra artikkelen (dvs. den tidsmessige gruppering av SIDS-dødsfall med vaksinasjon) gjennom diskusjonen av syv andre fagfellevurderte studier og to konfidensielle rapporter.

I gjennomsnitt fant disse forfatterne at betydelige andeler av spedbarnsdødsfall skjedde i løpet av en dag (gjennomsnitt = 25%), tre dager (gjennomsnitt = 49%) og syv dager (gjennomsnitt = 71%) etter vaksinasjon, som samsvarer med resultatene fra nåværende studere.

Mekanisk har vaksinskade blitt knyttet til SIDS flere ganger. Matturri et al. (2014) undersøkte 13 SIDS -dødsfall som skjedde innen syv dager etter en heksavalent vaksine. Analyse av hjernestammen og lillehjernen til de avdøde spedbarnene viste hjerneødem og overbelastning hos alle ofrene.

Forfatterne antok at “flere forbindelser og immunpotensierende adjuvanser av den hexavalente vaksinen lett kan gå utover blod-hjerne-barrieren, som i det første leveåret fortsatt er umoden og ganske permeabel, noe som induserer neuronale molekylære endringer i DNA, RNA og proteiner av hjernestamneuroner som regulerer vitale funksjoner, med påfølgende dødelig uorganisering av respirasjonskontroll hos spesielt predisponerte spedbarn. ”

Spesielt involverte disse forfatterne aluminiumbaserte adjuvanser i dysregulering av respiratorisk kontroll.

Scheibner og Karlsson (1991) overvåket pusten fra spedbarn under søvn før og etter DPT -vaksinasjonen, og avslørte en økning i episoder der pusten nesten stoppet eller stoppet helt. Disse episodene, som fortsatte i flere uker etter vaksinasjon, ble ikke sett før vaksinasjon.

Til tross for den offisielle insisteren på at SIDS -dødsfall ikke skyldes vaksinasjon, som Miller påpeker, er National Vaccine Injury Compensation (NVICP) opprettet for å kompensere familier til personer som er skadet og/eller dør av vaksineadministrasjon.

Død av vaksinasjon kompenseres med $ 250 000 for “smerte og lidelse” til familiemedlemmer til det avdøde offeret. Tilstander som vanligvis fører til død som anses som “bordskader” som skal kompenseres i henhold til NVICP inkluderer anafylaksi og encefalopati eller encefalitt .

‘Friske babyer dør ikke uten noen åpenbar grunn’

Kari Bundy, som mistet sønnen etter sine fire måneders vaksinasjoner, sa at hun alltid har blitt “forbauset” over å nekte det medisinske samfunnet om koblingen mellom SIDS og vaksiner. “For meg var det for åpenbart til å prøve å ignorere,” sa Bundy.

Bundy mistet sitt tredje fødte barn, Mason, i 2011.

“Noen dager etter de vanlige fire måneders vaksinasjonene oppdaget mannen min og jeg hans døde midt på natten, liggende på siden og kroppen var fortsatt varm,” sa Bundy

Masons obduksjon kom tilbake “umerkelig”, bortsett fra noen tymiske petekier , som er det vanligste grove funnet i SIDS -tilfeller ved obduksjon.

“Jeg ble forsikret gang på gang om at han ikke hadde kvelet,” sa Bundy.

Da Mason døde, lærte Bundy at hvis du ikke kan betale for en begravelse, kan du ikke ha en. Så noen måneder etter Masons død, grunnla hun en ideell organisasjon kalt Mason’s Cause, for å gi tilskudd til å dekke begravelseskostnader for familier som hadde opplevd tap av et barn under 1 år.

“Jeg ville aldri at noen foreldre skulle oppleve dette ødeleggende tapet og ikke kunne begrave barnet sitt,” sa Bundy. Hun fortsatte å drive veldedighet i knappe 2 år, i løpet av den tiden jobbet hun med 94 forskjellige familier som opplevde døden til et barn under 1 år.

Av de 94 spedbarnsdødsfallene døde 87 av SIDS, eller av årsaker “ukjent”. Av SIDS -tilfellene døde 81 – eller 93% – innen syv dager etter rutinemessige vaksinasjoner.

“Da jeg innså at SIDS syntes å være unektelig relatert til vaksiner, innså jeg at jeg ikke lenger kunne vie livet mitt til å drive en veldedig organisasjon som ville hjelpe til med å begrave babyer,” sa Bundy. “Det var da jeg innså at jeg ønsket å redde babyer ved å snakke om de virkelige farene ved vaksinasjon.”

Bundy, som jobber for Children’s Health Defense som oversettelseskoordinator, sa at hun er takknemlig for forskning som Millers fordi det viser hva hun og alle SIDS -foreldre allerede visste – friske babyer dør ikke bare uten noen åpenbar grunn.

Lytt til intervjuet med Neil Miller, forfatter av studien av SIDS og vaksiner, på podcasten “Right on Point”:

https://open.spotify.com/embed/episode/5fNlhpQQl3AupYo17OjO7ZEtterforskere: Cuomo Seksuelt Trakassert Flere KvinnerForrige InnleggFauci Innrømmer At Covid -Vaksiner Sprer SykdomNeste Innlegg

Relaterte Artikler

vaksine propaganda troll gården katapulter store farmasøyter ligger på tvers av sosiale medier mens de som forteller sannheten blir taus

BIG PHARMASENSURPROPAGANDAVAKSINER

Vaksine Propaganda TROLL FARM Katapulter Big Pharma Ligger På Tvers Av Sosiale Medier Mens De Som Forteller Sannheten Blir Tause

SOMMER5. August 2021

fauci innrømmer at covid 'vaksiner' sprer sykdom

CORONAVIRUSVAKSINER

Fauci Innrømmer At Covid -Vaksiner Sprer Sykdom

SOMMER5. August 2021

første obduksjon av noen vaksinert for covid finner piggproteiner i hvert organ

CORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

Første Obduksjon Av Noen Som Er Vaksinert For Covid, Finner Piggproteiner I Hvert Organ

SOMMER4. August 2021

studie 397 barn diagnostisert med hjertebetennelse etter å ha mottatt pfizers covid 19 -vaksine

CORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

Studie: 397 Barn Diagnostisert Med Hjerteinflammasjon Etter Å Ha Mottatt Pfizers COVID-19-Vaksine

SOMMER4. August 2021

Legg igjen en kommentar