FNs agendaer maler et totalitært kart for bedriftsherredømme

Hvis du kobler alle prikkene til de forskjellige FN -agendaene (FN), ville du lage et kart over masseregionalisering og en eventuell totalitær stat?

Agenda 21: Globale regionale planer implementert lokalt

I følge forfatteren av  Behind the Green Mask sier Rosa Koire at “FNs Agenda 21 er en agenda for det 21. århundre. Det er en inventar- og kontrollplan; oversikt over alt land, vann, alle mineraler, alle planter, alle dyr, all konstruksjon, alle produksjonsmidler, all mat, all energi, all informasjon og alle mennesker i verden. ” Det handler om å flytte befolkninger til konsentrerte bysentre og fjerne dem fra landlige områder  under “Smart vekst .” Under dekke av “bærekraft” er Agenda 21 kapring av miljøbevegelsen.

Agenda 21 er hierarki ovenfra og ned, og beveger seg bort fra dagens regjeringsstruktur basert på valgte stillinger i Federal-State-County-City, til en global-regional nabolagsstruktur uten valg. For tiden går hundrevis av millioner føderale dollar til byer for å lage regionale planer for å gi kontroll over land og arealbruk til selskaper. For eksempel ga den føderale regjeringen telekomindustrien nye fullmakter til å gå utenfor den offentlige veibanen for utrulling av 5G-teknologi ved å fjerne regulatoriske barrierer som kan forhindre infrastruktur.

I  en ordre  fra Federal Communications Commission (FCC) i fjor , hvis Verizon ønsker å bygge et 5G -nettverk i en by, er den lokale regjeringen begrenset i hvor mye den kan kreve i søknadsavgifter, og blir presset til å godkjenne tillatelser raskt. regler betyr også at byer er begrenset i hvordan de kan reagere på innbyggere som er opprørt over at utstyr går opp i nærheten av dem. Mange lokale ledere har uttalt seg mot FCCs regler, hvorav dusinvis har slått seg sammen for å  anlegge et søksmål for  å omstøtte det, som har gått  videre til den tiende kretsen .

“[FCC] tvinger byene til å løpe til tinghuset for å forsvare de mest grunnleggende av lokale myndigheters rettigheter – myndigheten til å forvalte og søke rettferdig kompensasjon fra private brukere som søker å bruke offentlige eiendeler,” sier administrerende direktør og administrerende direktør Tom Cochran. sa direktør for den amerikanske ordførerkonferansen  i en uttalelse .

Bærekraftig utvikling

FNs agenda for bærekraftig utvikling søker å omfordele rikdom vekk fra middelklassen for å senke levestandarden og samtidig redusere befolkningen. De  17 målene for bærekraftig utvikling  inkluderer mål nr. 2: Slutt på sult gjennom kontroll av all matproduksjon. Se  artikkelen min  om hvordan FN søker å mate verden med sirisser.

Bærekraft oppstår gjennom krise, kunstig knapphet og tvungen bevaring kjent som rasjonering. Det er unnskyldningen for å samarbeide vitenskap med religion for å bekjempe klimaendringer, slik paven beskrev i sin leksikon fra juni 2015  .  Klimaendringslovgivningen  i California er knyttet direkte til internasjonal påvirkning av FNs agenda 21 og 2030 for bærekraftig utvikling. Imidlertid  fortsetter konsekvensene fra regjeringens skysåing og  geotekniske programmer uforminsket. Smart Cities  vil designe vekstmønstre, redesigne byer og flokk folk til stabile boliger gjennom atferdsendring, sonering og arealbrukskontroll og avgifter på bomveier.

Kunstig intelligens (AI)

5G -utrullingen er nødvendig for “tingenes internett” i en fremtid med AI der tekniker -nørder tenker på nye måter å gjøre deg og tingene rundt deg smartere. For de som savnet det, er det en ny Church of The AI ​​-gud. Den siste gud-bot-religionen er grunnlagt av tidligere Google-leder Anthony Levandowski, og kommer med et nettsted som heter  Wayofthefuture.church . Som for å bringe denne meldingen hjem tror Googles ingeniørdirektør, Ray Kurzweil, at  mennesker vil være robothybrider innen 2030 . Dette gjenspeiler en  transhumanistisk agenda .

Mennesker vil aldri bli det samme igjen, blant annet fordi forskere i årevis har brukt  genredigeringsteknologi fra CRISPR for  å endre DNA gjennom vaksiner og medikamentell behandling. De håper å kunne bringe utdøde arter tilbake fra de døde som en av deres vidunderlige bragder.

FNs agendaer baner vei for en sømløs overgang fra individet til gruppens tankegang som en del av AI -agendaen. Det vil ikke være behov for å stemme siden det ikke er behov for den enkelte velger. En totalitær,  transhumanistisk  stat utvikles over hele verden under noen få utvalgte selskaper: et fascistisk korpratokrati. Agenda 21 og 2030 representerer en verden uten grenser som tillater fri bevegelse av arbeidere, varer og tjenester, samtidig som lønnen reduseres. Det politisk korrekte navnet på denne bevegelsen?

Sosial egenkapital.

Imidlertid ikke  din  sosiale egenkapital, men egenkapital for selskaper å utnytte, administrere, overvåke og kontrollere individer i tettpakket tett “stable og pakke” byer. Kontroll er en viktig del av planen.

Hva står på spill?

Individualitet og individuell suverenitet. Den viktigste private eiendommen er kroppen din.  Mistet identitet faller under masken for “enhet” -retorikk.  Enhet, under dekke av uniformitet og konformitet, ser ut som et kjønnsløst samfunn. Kjønnsløs betyr at menn og kvinner ikke lenger eksisterer. Når menn og kvinner ikke lenger eksisterer, er det ingen formering av den menneskelige arten. Agendaen er avbildet som FNs mål nr. 5 Likestilling. Den  FN-melding  er dette:   Likestilling er ikke bare en grunnleggende menneskerett, men et nødvendig grunnlag for en fredelig, velstående og bærekraftig verden. 

FN implementerer “nye juridiske rammer” for å gi “nye rettigheter” til grupper, for å stoppe kjønnsbasert diskriminering i alle land. Statlige rettigheter er bare privilegier. Det FN gir, kan det fjerne. Hvordan ser FN -målet ut i virkeligheten? Svaret er avslørt i nyhetsoverskriftene, som er koder som setter scenen for utfallet. FN regner med at du ikke ser det  store bildet for  å koble prikkene til tapet av din identitet fra  ikke-kjønn, mellom kjønn fødselsattester  til førerkort til  skattesubsidierte operasjoner  for de som ønsker å bytte kjønn.

50+ års FN -modifikasjonsprosjekter

Climateviewer 3D, kart

Mens FN hevder at Chemtrails er imaginære, har de sporet  værmodifiseringsprosjekter over hele verden  mellom årene 1952 og 1999 som registrert av FNs verdens meteorologiske organisasjon. Skysåing  forbedrer og målretter nedbør, og har  pågått siden 1800 -tallet . Trenger du en dypere snøsekk for skisteder? Klikk på Utah og finn ut at de kan  øke snøpakken . Har du en brann å slukke? Ring  selskapene som får det til å regne  og  belaste deg for det ! Kina  brukte hundrevis av millioner  av dollar på å kontrollere været under OL i Beijing. Men ikke forvent at de skal ta skylden for å forårsake flom.

Det  kart Weather Modification  inkluderer data på apparatet som er involvert, midler anvendt og teknikker som brukes i hver enkelt hendelse. Det inkluderer også både positive og negative resultater fra noen av de fullførte prosjektene, finansieringskilder som offentlige etater og private selskaper. Den inneholder til og med ekspertuttalelser og lovsaker om emnet for at du skal få et fullstendig bilde av fordeler og ulemper ved slike programmer.

Å gripe muligheten

Rosa Koire antyder i sitt videointervju  UN Agenda 2030 Exposed at det nå er en mulighet til å:

  • Stå opp
  • Snakk ut
  • nekte å samarbeide
  • nekte å samarbeide
  • avsløre samarbeidspartnere
  • samarbeide for å avverge disse planene
  • kreve hva det er selskapene ønsker å gi oss.

Siden dette skjer over hele verden, vet de fleste ingenting om det siden mainstream -pressen eies av fem selskaper.

Du kommer ikke til å få denne informasjonen fra vanlig presse. Så du må være din egen presse. Du må utdanne deg selv. Du må komme deg ut og utdanne naboen din, samfunnet ditt, ditt virkelige fellesskap. Du må hjelpe barna dine med å forstå at de blir indoktrinert fra barnehagen til etterskolen …

Vi har alle et ansvar overfor oss selv og andre. Dette er ekte fellesskap, for å arbeide for personlig frihet. Og husk alltid, selv om vi jobber som en gruppe, er vi alle individer i disse gruppene, og vi svarer bare til oss selv. Dette er avgjørende. Som frie mennesker er frie og vi må fortsette å være frie. – Rosa Koire

Rosanne Lindsay er forfatter, blogger og naturmedisiner. Hun er forfatter av to bøker,  The Nature of Healing: Heal the Body, Heal the Planet , og hennes historie om reversering av skjoldbruskkjertelen:  Free Your Voice, Heal Your Thyroid, Reverse Thyroid Disease Naturally . Finn henne på Nature of Healing på Facebook . Rådfør deg med henne (Skype eller Zoom -konsulter tilgjengelig) på  natureofhealing.org . Abonner på bloggen hennes på  https://www.natureofhealing.org/blog/ .

Off-grid-liv er aldri komplett uten ditt eget helsesystem uten nett. Faktisk er det en av de mest kritiske komponentene for hvordan du kan lykkes med å leve utenfor paradismet for hund-spise-hund. En ekte helseteknologi utenfor nettet brukes allerede for å undertrykke enhver pandemi, ødelegge injiserbare mikroboter, og den gir mange forskjellige fordeler som ikke kan tilskrives vanlige konvensjoner.

Legg igjen en kommentar