REDAKTØREN HAR ORDET 05.08 2021

Jeg har nå sittet i noen timer og lastet ned videoer fra Australia der folk forteller hva som skjer der. Som tidligere nevnt så konsentrerer jeg meg om Chemtrails/5G osv her i gruppa videre fremover. Det skal mye til for at jeg blir satt ut om saker og ting som har med det som skjer i verden i dag. Men det jeg nå har lastet ned på bloggen vil jeg ikke legge ut her i fare for at de legger ned gruppa. Et av de sakene som vises går på barn…og da velger jeg å roe ned. Dette blir bare verre og verre. Hvis dere IKKE tror at de 169 kriminelle terrorister på Løvebakken er i ferd med å gjøre det samme som i Australia så tror dere virkelig feil. Det kommer hit og. OG de har allerede begynt..på med maska osv…og folk skjønner fortsatt ikke tegninga. Jeg synes ikke noe om å karakterisere andre mennesker men jaggu må jeg si at det finnes mange idioter her til lands. Gå inn på bloggen og trykk “Australia en politistat” eller “vaksiner”. Kanskje det da går opp for Kari og Ola? Jeg for min del må ta ei stund pause etter hva jeg har sett. Ta vare på hverandre God Bless All!

Legg igjen en kommentar