Verdens eldre befolkning rettet mot tredje COVID-19-skudd for de som overlevde de to første?

av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

Ifølge statistikk utgitt av CDC i deres Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), har de aller fleste registrerte dødsfallene etter en av de eksperimentelle COVID-19-injeksjonene vært blant eldre.

I følge CDC har 60% av alle rapporterte dødsfall etter COVID-19-injeksjoner vært hos personer i alderen 44 år eller eldre, 50% av alle rapporterte dødsfall har vært hos personer 65 år eller eldre, og 35% av alle registrerte dødsfall har vært i mennesker 75 år eller eldre.

Når du tenker på at 38% av alle registrerte dødsfall etter COVID -injeksjoner er alderen “ukjent”, så er prosentandelen blant eldre absolutt enda høyere.

Kilde .

For de som nekter å godta CDCs forklaring om at alle disse dødsfallene registrert etter COVID-19-injeksjonene ikke hadde noe å gjøre med skuddene, så er det tydelig at eldre blir drept i mye høyere antall fra disse skuddene enn resten av befolkningen.

Vi har dokumentert mange av disse historiene om massedødsfall i eldrehjem tidligere i år, ofte i hjem der det skjedde få eller ingen dødsfall i hele 2020 under COVID-19 Plandemic. I noen tilfeller ble disse eldre injisert med tvang mot sin vilje.

For de som overlevde injeksjonene, er det nå planer om å rulle ut et tredje “booster” -skudd for COVID-19 som skal injiseres i eldre som overlevde de to første skuddene.

Vi rapporterte i forrige uke at Israel var den første nasjonen som kunngjorde et tredje boosterskudd av Pfizer som begynte med mennesker over 60 år.

Israel blir det første landet i verden til å skyte tredje COVID -skudd for allerede vaksinert

Og nå rapporterer The Telegraph out of the UK at Storbritannia også vil rulle ut “boosterskudd” for COVID-19, rettet mot folk over 50 år.

Booster -vaksiner skal tilbys 32 millioner briter fra begynnelsen av neste måned med opptil 2000 apotek som skal levere programmet, kan The Telegraph opplyse.

Midt i frykten for at effekten av vaksinene kan begynne å synke, planlegger ministrene å levere gjennomsnittlig nesten 2,5 millioner tredje doser i uken fra og med den første uken i september.

Apotekene vil være i forkant av vaksineprogrammet, slik at fastleger og annet NHS -personale kan fokusere på den økende etterspørselen til pasienter som venter på andre behandlinger.

Alle voksne i alderen 50 år og eldre, så vel som immunsupprimerte, vil bli tilbudt boosterjabene.

Kampanjen kan starte så snart som 6. september, noe som vil føre til at lanseringen er fullført i begynnelsen av desember hvis det går etter planen. Det er håp om at timeplanen vil ta minst to uker før de siste vaksinerte kan dra nytte av jabbens effekt før jul. ( Kilde .)

Tyskland planlegger noe lignende fra 1. september.

Tyskland planlegger å begynne å tilby Covid-19 boosterskudd til eldre og i fare fra 1. september, ifølge et utkast til dokument sett av AFP søndag, ettersom bekymringene vokser over spredningen av Delta-varianten.

Helseminister Jens Spahn og Tysklands 16 regionale helseministre forventes å fullføre planene, utarbeidet av departementets tjenestemenn, i et møte mandag.

Mobil vaksinasjonsteam vil bli sendt til pleie- og sykehjem for å tilby boosterskudd fra Pfizer/BioNTech eller Moderna, uansett hvilken vaksine de hadde opprinnelig, heter det i dokumentet.

Leger vil også kunne administrere boosterjabben til de som kvalifiserer, for eksempel eldre og mennesker med svekket immunsystem.

Teksten begrunner initiativet ved å sitere nyere studier som viser at beskyttelsen mot infeksjon avtar med tiden, og utsetter sårbare mennesker igjen.

Selv om Tyskland for øyeblikket nyter relativt lave smittefrekvenser sammenlignet med nabolandene, har sakstallene krypende opp de siste ukene, hovedsakelig på grunn av den mer smittsomme Delta -varianten.

Det er også bekymringer for en nedgang i landets vaksinasjonsrate, med drøyt 52 prosent av befolkningen fullstendig jabbed. ( Kilde .)

Uten tvil vil resten av Europa og USA snart følge denne planen.

Kan vi slutte å late som om dette ikke er en plan for eugenikk -folkemord for å bli kvitt så mange i den eldre befolkningen som mulig?

Det har skjedd allerede i årevis med influensaskuddene, men kombinert med propagandafrykten for COVID-19 og å låse disse eldre og skille dem fra familiemedlemmer og helsepersonell, er dødsfallene nå åpenbart i ferd med å skyte i været.

Hvorfor dreper eller skader ikke disse eksperimentelle injeksjonene alle som tar dem?

Et legitimt spørsmål som sannsynligvis blir stilt til alle som prøver å advare andre om hvor farlige og dødelige disse injeksjonene er, er hvorfor det er så mange mennesker som har fått ett eller to skudd, og er relativt upåvirket av dem når det gjelder bivirkninger ?

Det er teorier om at noen av batchene fra COVID-19-skuddene er placebo, men jeg har ikke sett noen troverdige bevis som støtter det ennå.

Den mer sannsynlige forklaringen er at dette er nye produkter aldri før masseprodusert og massedistribuerte, og noen av dem er bare “duds” enten fordi de ble produsert feil, eller etter at de ikke ble håndtert skikkelig.

For denne forklaringen har vi absolutt mange bevis.

Tilbake i mars rapporterte vi for eksempel om noen lekkede dokumenter som ble levert til European Medicines Agency (EMA) i desember i fjor for godkjenning av Pfizer mRNA COVID-19-skudd.

Rapporter om de dokumentene som ble publisert i BMJ uttalte at EMA hadde store bekymringer for at bare 55% av prøvene til og med hadde intakte mRNA -tråder. EMA ga likevel godkjenning, fordi “mengdene av et potensielt protein produsert av det avkortede mRNA ville være for lave til å utgjøre en sikkerhetsrisiko.” Se:

Lekkede Pfizer -dokumenter avslører bare 55% av noen COVID -vaksineprøver hadde RNA intakt før europeisk godkjenning og avslørte enorme kvalitetskontrollproblemer

I juni i fjor publiserte vi en video fra en CVS-apotek som sa opp jobben fordi hun nektet å injisere mennesker med en COVID-19-injeksjon. Under den videoen uttalte hun at en av medarbeiderne hennes fikk sparken, fordi han ikke klarte å håndtere doser av COVID-19-injeksjoner riktig. Se:

DETTE VIL DE OGSÅ GJØRE ETTERAT DE HAR FÅTT IGJENNOM DEN NYE LOVTEKSTEN SOM ER UTE PÅ HØRING!

Farmasøyten slutter i CVS-jobben fordi han nekter å drepe mennesker med COVID-19-skudd og blir en varsler (video)

Med titusenvis av apotek over hele USA, hvorav de fleste er sterkt underbemannet akkurat nå, kan vi absolutt forvente at dette skjer ganske mye.

Pfizer -dosene må holdes ved temperaturer under -70 grader, og når de er tint, er det veldig spesifikke måter å håndtere dosene på for å holde dem “levedyktige”.

Det har vært mange rapporter om produksjonsproblemer på anleggene der disse bildene produseres, så det er ikke bare sannsynlig, men svært sannsynlig at mange mennesker får bilder fra doser som enten er inaktive eller ikke fullt aktive nok til å produsere hele siden effekter som forårsaker skader og dødsfall, som allerede er veldig høye.

Det er også mulig at noen grupper enten er svekket eller placebo, men jeg har bare ikke sett troverdige bevis som støtter det ennå. Hvis det er sant, ville den ene sektoren der jeg kunne se at de ville ha en motivasjon til å injisere placebo, være i profesjonell sport, hvor store bivirkninger og redusert atletisk ytelse raskt ville bli lagt merke til, noe som ville gi veldig negativ publisitet for skuddene.

I årevis var det kjent at kolesterolsenkende statinmedisiner skapte tap av muskelfunksjon, lenge før FDA ga advarsler om denne bivirkningen, men det var velkjent innen sport og spillere ble forbudt å ta disse stoffene.

Den andre motivasjonen for å injisere en stor del av befolkningen med placebo, spesielt under en første utrulling, er å redusere den negative publisiteten bivirkningene skaper i de første dosene.

Fordi når vi beveger oss mot obligatoriske vaksinasjoner, er det ganske velkjent at de mest vokale stemmene som motarbeider obligatoriske vaksinasjoner er de som tidligere var pro-vaksine og nå har blitt skadet av dem, eller som hadde en nær venn eller kjæreste som ble alvorlig skadet eller drept.

De som får de første skuddene og overlever, blir villige gjentagende kunder for fremtidige “booster” -bilder.

Mark Dice ga ut en video i går som han skjøt i San Diego, hvor han poserte som noen som tok en undersøkelse og ba fremmede som gikk forbi på gaten om å signere en begjæring for å tvinge folk som nekter COVID-19-skuddene til å bli arrestert og fengslet.

Du vil bli overrasket (eller kanskje ikke) over hvor mange som villig oppga navn og fødselsdato for å signere denne falske begjæringen om å arrestere og fengsle sine medborgere som nekter å ta COVID-19-skuddene.https://www.youtube.com/embed/TBRLUGMeBL4?feature=oembed&enablejsapi=1

Kommenter denne artikkelen på HealthImpactNews.com.

Se også :

Forstå tiden vi lever gjennom

Identifisere de luciferianske globalistene som implementerer den nye verdensorden – hvem er “jødene”?

Insider avslører frimureriet som verdens eldste hemmelige religion og Luciferian -planene for The New World Order

Den viktigste sannheten om den kommende “nye verdensorden” som nesten ingen diskuterer

Det er på tide å velge sider: Vet du selv hvilken side du har?

Guds segl og merke er langt viktigere enn “dyrets merke” – Er du forberedt på hva som kommer?

Hva skjer når en hellig og rettferdig Gud blir sint? Leksjoner fra historien og profeten Jeremia

De sataniske røttene til moderne medisin – dyrets merke?

Legg igjen en kommentar