No one can stop this psychopath!

C-omeHe-he-he-he-heC-omeA-llI-ntoN-ineteen84De manipulerer jordens frekvens til å endre både vårt bevisste og subliminale sinn i en kunstig indusert tilstand som ligner dyp søvn, de vil da i det øyeblikket injisere følelser som EKSTREMT ANGER, EKSTREMT FRYKT, ETC, slik at det varer unormalt lenger.Derfor er folk ekstremt irrasjonelle, irritable, voldelige og zombie-like. (Også de fleste av oss synes det er vanskelig å FOKUSERE på alt / Manipulerte OPPMELDINGSPAN)Værkontrollbrann fra himmelen med tankekontroll 3 Spririt som frosker – VATICAN JESUIT eide CIA CYbernetic Hive Mind Beast System.(Med V2K-stemme til hodeskalle og RNM fjernstyrt nevral manipulasjon samtidig med fjernstyrt systemmanipulasjon Via HAARP / GWEN / 5 G Towers pluss Myk metalliske oksider fra CHEMTRAILS pluss QUANTUM DWAVE Artificial Intelligent Super Computers Radiowave FREQUENCY Manipulation teknologisk SORCERY)….#WEAPONIZEWEATHER#GEOENGINEERING#WEATHERMANIPULATION#WEATHERMODIFICATION#HAARP#PROJECTBLUEBEAM#CHEMTRAILS#BILLGATESPROJECTDIMMINGTHESUN#sbx1weathercontrol#5gisaweaponsystem

DE HAR NÅ BEGYNT Å KJØRE HAARP FOR FULLT ENKELTE STEDER NÅ!

Legg igjen en kommentar