Canada air + Tyrk air tar for seg S Norge og araberne tar for seg Midt Norge samt militær flyaktivitet. 04.08 2021.

Her ser man flyrutene til Tyrkish air og Canada air innta S Norge. Canada air er blandt verstingene. Vi ser at de samles når nærmer seg Skagerak/ S Norge. Ytterpkt for disse rutene er vanligvis med 50 mils avstand. Dette går igjen over Sverige og Norge. De flyr vanligvis i ca 10.000m høyde alt ettersom hvordan jetstrømmen går. Alt avhenger av jetstrømmer…for hvor de skal spraye. Resultatet av sprayingen er cirrusskyer. Når solstråler /stråler fra “månen”/reflektor/ simulator samt HAARP treffer partiklene i de “lagde skyene” så vil det oppstå en reaksjon og som oftest en gass og ved svovel i mixen vil man se denne rødfargen som fol synes er så flott!

Her ser man at araberflyene sprer seg før Østersjøen. Ytterpkt for disse rutene er vanligvis med 50 mils avstand. Dette går igjen over Sverige og Norge. De flyr vanligvis i ca 10.000m høyde alt ettersom hvordan jetstrømmen går. Alt avhenger av jetstrømmer…for hvor de skal spraye.

Her har vi et avansert overvåkning/ radarfly som har vært på tur i Arktis og flyr over Nordland.

boeing-rc-135w-rivet-joint

Legg igjen en kommentar