NORGE; DERE HAR 14 DAGER PÅ DERE TIL Å REDDE BARNA DERES FORTELLER DEN KRIMINELLE BANDEN SOM STYRER…..

DERE GIS DENNE MULIGHETEN SLIK AT DE KRIMINELLE KAN FORTELLE DEN DAGEN SKJEBNEN INNHENTER DE AT: VI ADVARTE …DERE FIKK 14 DAGER PÅ Å BESTEMME DERE!!

I over ett år har mange med meg advart mot dette som nå vil komme. Man blir latterliggjort, kalt konspirasjonsteoretiker, gal mann som bør legges inn osv. Vel det ser ut som at folk er komfortable så lenge de kan gå på butikken å kjøpe sine “goder” for så å sette seg i godstolen for å se på 5te gangs reprise av ett eller annet program på NRK/TV2.

Vet dere hva? Jeg vil mye heller daue av sult enn å sitte foran skjermen å proppe i meg syntetisk stoff som Bio industrien tjener penger på for da etter 2ndre shot få en helsikes avslutning på livet. For sult er ett av de tingene som vil ta livet av de som nekter å ta d.sprøyta. Innen kort tid…kanskje begynnelsen av sept så vil man måtte ha vaksinepass for å få kjøpt seg mat. Har du likevel klart å overleve 2022 med den maten du har klart å skaffe deg…ja da kommer den frimurerske fachistgjengen befalt av Monica REBEKKA Meland på døra de og henter deg for enten å plassere deg på en psykiatrisk klinikk og propper deg fullt av medikamenter(lik fjelbakk Taftø) eller at de sørger for at du vil få kjenne på en stråling som dreper (som Hans og Rainer fikk). De har sine metoder..noe jeg selv har erfart…uten at jeg skal komme nørmere inn på det. Jeg kan si såpass at jeg er glad for at jeg foreløpig er fysisk og psykisk sterk nok til å stå i mot denne kriminelle banden. Spørsmålet er: Hvor lenge vil DET vare? Vel…..JEG skyr ingenting lenger..så er DET sagt.

EN ting er ihvertfall HELT SIKKERT: I will never surrender!

God Bless All!

Legg igjen en kommentar