Goethe sa det for nesten 100 år siden, og det skjer akkurat nå under nesene våre…..

I 2005 holdt representanter for det amerikanske forsvarsdepartementet og militærsjefene i Pentagon en topphemmelig presentasjon av det ikke mindre topphemmelige FunVax-programmet. Videoen av en kort del av denne Pentagon-briefingen ble i all hemmelighet filmet av en informant. Minst tre viktige konklusjoner kan trekkes fra den innsiktsfulle presentasjonen av en erfaren forsker innen biologiske våpen, som tilsynelatende er leder av FunVax-prosjektet:1. USAs militære biologiske våpenprogram har utviklet en vaksine spesielt laget for å immunisere enkelte personer og grupper av befolkningen for å undertrykke ′′ Gud-genet ′′ i dem. Undertrykkelsen av VMAT2 har vært hovedmålet for amerikanske biologiske laboratorier i tiår med det angivelige målet om å nøytralisere terrorister som forfølger religiøs fanatisme. Men det virkelige målet er å vaksinere folk verden over mot tendensen til åndelige søk og / eller mystiske erfaringer. Noen biologiske våpenforskere antyder at det virkelige formålet med FunVax er å undertrykke sjelens utvikling permanent.2. Den mest praktiske formen for vaksinasjon mot VMAT2 i møte med behovet for ekstrem hemmelighold er et luftveisvirus som i all hemmelighet kan slippes ut i alle byer, land eller region i verden. Dette vil eliminere problemet med et samfunn som er motvillig mot å akseptere vaksinasjon ved injeksjon. Religiøse kulturer generelt er stadig mer redd for den sanne hensikten med vaksinasjon. Mange har ikke bare opplevd og / eller observert uønskede bivirkninger av vaksiner, men er også riktignok skeptiske til effektiviteten sin.3. Den foreslåtte FunVax-vaksinen kan sprayes på en tilsvarende måte som systematisk, utbredt og utbredt sprøyting av kjemikalier over en intetanende befolkning. Dermed kan aerosolvaksiner bli hemmelig administrert til borgere i ethvert land, noe som tillater ulovlig kjemisk geoengineering

Legg igjen en kommentar