Fikk spilt: 124 millioner demokrater har tatt Trump-vaksiner … hva skjer hvis de begynner å dø?

Mandag 26. juli 2021 av: Mike Adams
Merkelapper: avfolking , vaksinering , Joe Biden , president Trump , Trump-vaksiner , Vaksinedødsfall , vaksineskader , vaksinekrig , vaksiner , Det hvite hus

Bilde: SPILLET: 124 millioner demokrater har tatt Trump-vaksiner ... hva skjer hvis de begynner å dø?

Natural News ) I det som kan være en av de mest ødeleggende taktiske manøvrene i Amerikas historie, har president Trump klart å korrigere så mange som 124 millioner demokrater for å ta “Trump-vaksiner” som er knyttet til infertilitet, autoimmune lidelser og økende dødsfall .

Vi vil diskutere de etiske implikasjonene nedenfor. Bortsett fra det, hvis disse vaksinene begynner å produsere et betydelig antall dødsfall i månedene og årene fremover, basert på nåværende CDC-tall, ser det ut til at to demokrater vil bli drept for hver republikaner. Hvis dødsraten etter vaksine bare rammer 10% – et tall som er langt lavere enn hva mange leger for øyeblikket advarer om, kan skje – vil demokrater miste rundt 12 millioner mennesker, mens republikanerne vil miste rundt 6 millioner. De fleste tap av demokrater vil finne sted i blå stater med høye vaksinasjonsrater – se den statlige tilstandsanalysen nedenfor, basert på CDC-tall.

Det er ingen tvil om at dagens covid vaksiner faktisk er “Trump vaksiner.” Det var president Trump som presset Operation Warp Speed ​​og presset FDA til å innføre bruk av nødtillatelser. Det var Trump som holdt Anthony Fauci i spissen for reaksjonsinnsatsen for pandemien. Det var Trumps hvite hus som styrte sumpen da vitenskapelige tidsskrifter og myndighetspersoner kastet ivermektin, hydroksyklorokin og budesonid som en måte å rydde veien for nødbruk av vaksiner. (Nødbruk er bare lovlig når det ikke finnes andre anerkjente terapier, derav behovet for å ødelegge troverdigheten til ivermektin.)

Trump akselererte vaksineutviklingen ved å holde administrasjonsmøter med Big Pharma-vaksineprodusenter, og lovet dem en storm i fortjeneste hvis de bare ville skynde vaksinene og løslate dem så raskt som mulig, utenom typiske sikkerhetsprotokoller i prosessen.

Da demokratene rigget til valget i 2020 og tillot Biden å okkupere Det hvite hus 20. januar, fortsatte Biden ganske enkelt å presse Trump-vaksinene . Biden og hans administrasjon hadde ingenting å gjøre med den hastige vaksineutviklingen i 2020. I stedet arvet Biden ganske enkelt Trumps vaksiner i det øyeblikket de var klare til å bli løslatt.

Kritisk: Når Biden var i Det hvite hus, forsvant all demokratisk motstand mot “Trump-vaksiner” , og plutselig ble vaksiner tatt av demokrater som en måte å støtte Biden-regimet på. Å bli injisert med eksperimentell, uprøvd genterapi nanoteknologi ble deretter erklært av demokrater som “god vitenskap!”

Etter det tøffe valget i 2020 gjorde Trump praktisk talt ingenting for å kjempe for valgintegritet. Han klarte ikke å beordre en gjenopptelling, klarte ikke å erklære en nasjonal nødsituasjon og klarte ikke å påkalle noen utøvende myndighet overhodet for å etterforske og avsløre stemmesvindelen. Det er nesten som om han ønsket å forlate Det hvite hus .

Demokrater stolte bare på Trumps vaksiner når Biden okkuperte Det hvite hus

Hadde Trump holdt seg i Det hvite hus, ville demokrater avvist vaksinen i større antall . Dette ble allerede tydelig da Kamala Harris, Joe Biden og andre demokratiske ledere offentlig uttrykte sin motstand mot “Trump-vaksiner” gjennom hele sommeren og høsten 2020.

Harris uttalte seg så sterkt mot Trumps vaksiner at hun ble kalt “Dronning av antivaksinbevegelsen” i slutten av 2020:

https://www.brighteon.com/embed/9a3821dc-baf7-46e1-a05d-4886c6e7b86c

Hadde Trump holdt seg ved makten ved å bestride valget, ville langt flere republikanere – og langt færre demokrater – tatt vaksinen til dags dato.

Likevel fordi Biden for øyeblikket okkuperer Det hvite hus, er demokrater – som går mot blind lydighet mot autoritet – magisk overbevist om at Trumps vaksiner er bra for dem og bør tas lydig. Tross alt promoterer Biden og Harris dem nå, så de  være bra for deg, ikke sant?

Omtrent dobbelt så mange demokrater har tatt Trumps vaksiner, sammenlignet med republikanere

Ifølge CDC har omtrent 188 millioner amerikanere tatt minst en dose av en covid vaksine.

En titt på statlige data fra CDC, organisert og publisert av Becker’s Hospital Review , viser at:

  • Vaksinasjonsfrekvensen varierer fra et lavt nivå på omtrent en tredjedel av befolkningen (Alabama) til omtrent to tredjedeler av befolkningen (Vermont).
  • Alle statene med høyest vaksinasjonsrate er blå stater som drives av demokrater og dominert av demokratiske velgere.
  • Alle statene med lavest vaksinasjonsrate er konservative (røde) stater.
  • Stater omtrent midtveis, med omtrent halvparten av borgerne som blir vaksinert, har en tendens til å være svingestater.

Som et resultat – og dette er ren matematikk – skulle vaksiner starte et betydelig antall drepte i årene fremover, vil disse drepte uforholdsmessig påvirke demokrater og blå stater av de enkle grunnene til at disse statene er der vaksinasjonsraten er høyest.

For ordens skyld er det viktig at jeg oppgir mitt eget etiske grunnlag i alt dette: Jeg vil ikke se noen dø av noen vaksine. Faktisk har jeg viet livet mitt til å redde liv og avslutte menneskelig lidelse gjennom deling av kunnskap om ernæring, sykdomsforebygging og beskyttelse mot medisinsk vold. Således, selv om noen mennesker kan feire en bestemt gruppe som dør i større antall enn en annen gruppe, vil jeg ikke se noen lide eller dø av vaksinen , uansett hva de har politikk. Selvfølgelig har jeg blitt fullstendig sensurert av venstreorienterte og progressive, og deres egne plattformer vil ikke tillate meg å utdanne deres folk om hvordan de kan redde sine liv fra dødelige vaksiner og giftige legemidler, så de slags velter seg i egen dårlig karma fra sensur, viser det seg.

Stater med høyest vaksinasjonsrate kan sannsynligvis miste en tredjedel av hele befolkningen

Hvis covid-19-vaksiner drepte 50% av de som tar vaksinen – og dette tallet er sannsynlig, gitt de langsiktige konsekvensene av mikroblodpropp og vaskulær skade som selv Salk Institute advarer om, er forårsaket av piggproteiner som finnes i vaksiner. – da ville dødsfallstallene selvfølgelig være konsentrert i blå tilstander.

Med to tredjedeler av befolkningen vaksinert, ville Vermont miste en tredjedel av befolkningen i dette scenariet.

Mens Alabama, med bare en tredjedel vaksinert, sannsynligvis vil miste rundt 16% av befolkningen.

Stater som for øyeblikket har rundt 50% vaksinasjonsrate – som Wisconsin, Iowa, Nebraska og Pennsylvania – vil miste rundt 25% av den totale befolkningen i dette forferdelige scenariet.

Vi tør forresten ikke kalle dette et “worst case” -scenario, siden noen medisinske fagpersoner tror at så mange som 80% av de som har tatt disse vaksinene vil være døde om få år. En ekte ”worst case” vil se mer ut slik. En dødsrate på 50% er ikke i nærheten av det verste tilfellet.

Selvfølgelig hevder “offisielle” propagandakilder som Biden White House falskt at vaksiner er en mirakelløsning som bare redder liv og aldri ødelegger liv. Denne påstanden er en bevisst, ondsinnet løgn. Men hvis Biden er riktig, så er det fremdeles praktisk talt ingen befolkningstap i konservative stater siden covid-19 dreper nesten ingen i den generelle befolkningen uansett. Enten folk blir vaksinert eller ikke, nesten ingen dør av covid bortsett fra de med sterke komorbiditetsfaktorer.

mRNA-vaksiner representerer derimot en ny, uprøvd, uprøvd og sannsynlig katastrofal genterapiintervensjon som kan ha virkelig forferdelige konsekvenser i nær fremtid. Selv en dødsrate på bare 25% av de som ble vaksinert ville være ufattelig katastrofalt for tapet av menneskeliv i blå stater, for ikke å nevne kollapsende eiendomsverdier, eiendomsskatt, statlig inntektsskatt, statlig representasjon i Kongressen, byrder for statlig helse stellkostnader og mye mer.

Sagt på en annen måte, vaksineindustrien spiller russisk roulette med Amerikas helse, og hvis de har satset galt, vil “vaksine Holocaust” bli en realitet med ødeleggende konsekvenser for oss alle.

Visste Trump dette på forhånd?

Så det etiske spørsmålet som faller på Trump er relativt enkelt: Har Trump bevisst skyndet seg med disse vaksinene og deretter bøyd ut av Det hvite hus, og vet at disse vaksinene ville desimere demokratene og for alltid endre det demografiske landskapet i Amerika?

Vi kan selvfølgelig ikke vite hva Trump tenker på, så det er kanskje meningsløst å prøve å svare på dette spørsmålet. Men hvis han ikke planla dette, så er den andre forklaringen like urovekkende: Hastet Trump utrygge vaksiner og dyttet dem inn på markedet, med feilaktig tillit til Fauci og trodde de var trygge?

Dette er ikke populære spørsmål over det pro-Trump-landskapet, men de må stilles. Hvorfor presset Trump disse vaksinene så aggressivt, og oppfordret Big Pharma til å hoppe over kliniske studier og rutinemessig sikkerhetstesting?

Uansett ser du dette, er Trump i stor grad ansvarlig for å skyve utrygge vaksiner til bred adopsjon , og det betyr at media sannsynligvis vil målrette Trump hvis noe går galt med vaksinene i stor skala. Mens Trump offentlig har uttalt at han støtter personlig valg og er imot vaksinemandater, er han den personen som er mest ansvarlig for å raskt spore de farlige vaksinene som blir injisert i mennesker akkurat nå, uansett utfallet.

Det er ikke vanskelig å forestille seg at media blar hele skriptet en dag og sier noe som: “Vel, de fleste vaksiner er trygge, men disse Trump-vaksinene ble forhastet, og det er derfor de dreper folk!” De kan til og med kaste Fauci under bussen samtidig som de anklager Trump for vaksinedrap, bare for å hevde at de ikke er partisk.

Uansett var det etter min mening svært uetisk for Trump å skynde disse vaksinene i produksjon, og vi kan fortsatt ikke forstå hans motivasjoner for å gjøre det. Det ser ut til at han enten var uaktsom og risikerte alle amerikaners liv i et forsøk på å forsøke å spore en dødelig eksperimentell intervensjon, eller han var klar over alt dette og håpet at demokrater ville bli presset av Biden til å begå vaksine selvmord, og dermed skifte det demografiske landskapet til nasjonen i generasjoner framover.

Demokrater erstatter sine egne vaksine mottakere som snart er død med uvaksinerte ulovlige som flommer over i landet

Interessant nok kan demokrater selv være klar over massevaksinedødene som kommer til blå stater, ettersom de ser ut til å være helvetes tilbøyelige til å erstatte demokratiske velgere som snart er døde med uvaksinerte ulovlige romvesener til en verdi av omtrent en halv million per måned. På bare ett kalenderår vil de være i stand til å bringe 12+ millioner illegale til USA, noe som nesten nøyaktig ville oppveie de 12 millioner demokratene ville dø hvis vaksinen oppnådde en dødsrate på 10% i månedene og årene fremover.

Det ser ut til at demokratiske ledere raskt erstatter demokratiske velgere. Det er ikke en overraskelse, siden demokrater for lengst har forlatt Svarte-Amerika, selv om de ikke kan overbevise mange svarte mennesker om å ta eksperimentelle, regjeringsdrevne injeksjoner av en eller annen mystisk grunn … Tuskegee, noen?

Uansett, uansett hva du personlig tror er motivasjonene bak spillerne her, er vi alle i dyp doo-doo gitt at 188 millioner amerikanere nå har blitt injisert med farlige stoffer som kan drepe en betydelig del av dem i løpet av de neste par år. Den store erkjennelsen bak alt dette er enda mer sjokkerende når du tenker på at venstresidere og demokrater hele tiden snakker om hvordan det er for mange mennesker på planeten Jorden, og hvordan befolkningen må reduseres for å “redde planeten” og redusere CO2-utslipp.

Selve ideen om at de samme menneskene som hevder at det er “for mange mennesker”, også vil redde alles liv med en mirakelvaksine, er absurd. Disse globalistene vil ha færre mennesker rundt, ikke flere. Og deres opplegg for å drepe massene med vaksineinjeksjoner er i samsvar med deres større mål om verdensomspennende befolkningsreduksjon.

Døde mennesker puster ikke ut CO2, viser det seg, og dette kan tross alt være deres endelige plan: Drep av titalls millioner amerikanere med covid-vaksinen og grip makten i krisen, og gjør Amerika til et medisinsk diktatur der stemmer ikke lenger saken fordi alle friheter er ødelagt.

Lær mer i dagens spesialrapportpodcast via Brighteon.com:

Brighteon.com/767aff18-2c74-40f9-ba94-65f5cc7678ef

https://www.brighteon.com/embed/767aff18-2c74-40f9-ba94-65f5cc7678ef

Finn flere podcasts og intervjuer for spesielle rapporter på:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Legg igjen en kommentar