Dane Wigington GeoengineeringWatch.org 24.07 2021.

Klimaforstyrrelser økes over hele verden, det samme gjelder for CV-19-scenariet. Ionosfærevarmer indusert høytrykksvarmekupler brenner enestående tørke og brann. Varmekuplene holder også de massive giftige røykflukkene på overflaten over tett befolkede regioner over hele landet og verden. Å brette ut og akselerere sammenbrudd av biosfæren, presser kraftstrukturen til total desperasjon, og operasjoner ved klimaintervensjon fremmer det hele. Selv om mange endelig begynner å få øynene opp, er vi allerede farlig sent i spillet. Den siste delen av Global Alert News er nedenfor.

Alt er nødvendig i  den kritiske kampen for å vekke befolkningen  til det som kommer,  vi må få hver dag til å telle . Del  troverdige data  fra en pålitelig kilde, få stemmen din hørt. Bevisstgjøringsinnsats kan utføres fra din egen hjemme-datamaskin.
DW

Må se, THE DIMMING,  vår mest omfattende klimatekniske dokumentar:

Legg igjen en kommentar