MAIL SENDT FHI 21.07 2021 SPØRSMÅL ANG VIRUS/VAKSINE OG SMITTE.

Jeg lurer veldig på endel ting i forbindelse med virus og håper på svar.1. Hvordan kan man skille mellom Deltaviruset og andre virus?2. Kan man ved å ta blodprøve dokumentere at det VIRKELIG er et virus?3. Når man tar denne PCR-testen hvorfor blir det testet flere ganger enn hva oppfinneren av      testen foreskriver? DET har han jo sagt i flere intervjuer og kan dokumenteres-4. Hvordan kan det ha seg at IKKE utdannede folk kan sette sprøyter når det ellers er et krav?5. Hvordan påviser man et virus med en hurtigtest? Har man instrumenter som påviser dette på hvert enkelt sted testen foretas?6. Hvordan kan man påvise et virus som IKKE er isolert?7. Hvordan kan et virus smitte når det ikke er isolert?8. Hvorfor må folk som ikke er smittet testes med en test som ikke er godkjent og som oppfinneren av testen sier ikke kan påvise viruset?9. Det snakkes mye om smittetall. Hvorfor oppgis det og dokumenteres det ikke ved et dødsfall grunnet viruset?10. Det sies at  folk dør av viruset. Blir det foretatt obduksjon i hvert tilfelle?11. Det viser seg nå at det kommer inn rapporter om at folk dør etter å ha tatt vaksinen. Er det feilinformasjoner?12. På hvilket grunnlag kan FHI pålegge et menneske å ta en vaksine som ikke virker?13. Er vaksinen en medisin ut fra deres ståsted?14. Er det ikke slik at et menneske bestemmer over egen kropp?15. Skulle jeg som frisk person uten underliggende sykdommer dø etter at jeg har tatt vaksinen. Tar dere da ansvar siden jeg har blitt pålagt/tvunget til å ta vaksinen.
Jeg ser frem imot svar da det er sikkert at mange med meg stiller de samme spørsmålene

Med vennlig hilsen
Jan E Winås

Legg igjen en kommentar