FB gruppene ang KLIMA er rene Muppet Show!

EN gruppe som har 164.200 medlemmer har maaange besserwissere som hadde gjort det stort på LATTER i Oslo. Kommer man med seriøse innlegg som går på Geoengineering/Værmodifikasjon og legger ved dokumentasjon får man beskjed fra admin/moderatorer at dette IKKE har noe med KLIMA å gjøre. Der finnes også en Klimaguru som har laget en klipp og lim bok som ikke er i nærheten av virkeligheten.

Vel folk får velge sjøl mener nå jeg. Om man ikke vil sette seg inn i andre saker enn den korrupte vitenskapen serverer via sitt verktøy…media ja så får det være opp til de.

JEG for MIN del velger å bruke dokumentasjoner gitt fra bla statlige organer i de forskjellige land. Det meste er å finne på nett…men etter hvert nå så har bla Google begynt å fjerne stoff som ikke passer for NWO men det finnes andre plattformer og da. Det tar mye tid å finne frem men for all del.

Når det gjelder produksjon av giftstoffene som sprayes over oss 24/7 så produseres dette flere steder i Norge. Det er da helt utrolig at folk som jobber med dette kan ha samvittighet…de bidrar jo til å ta livet av alt liv?

More to come!

Legg igjen en kommentar