“Playing God”: HAARP Weather Control – Et skremmende blikk på kontrollen av værkrig

av Medeea Greere15. april 2021

HAARP, Chemtrails, atmosfærisk oppvarming . Våpen som brukes til å produsere jordskjelv, tsunami, vulkanutbrudd, global oppvarming, lyn, sykloner, tornado, flom, tørke, megastorm. .. etc, etc …

Dr. Michio Kaku innrømmet at HAARP elektromagnetiske bølger kan brukes til å stimulere geofysiske hendelser som kan endre vær, jordskjelv, klimaendringer, vulkanutbrudd, orkaner og lignende.

Dr. Kaku innrømmet at ‘laget orkaner’ har vært resultatet av et regjeringsprogram for værmodifisering der himmelen ble sprayet med nanopartikler og stormer deretter “aktivert” ved bruk av “lasere”.

Ideen bak Weather Control er enkel når du bare tenker på det. Når du ser og opplever et kraftig tordenvær, med mye lyn og torden, hvilket faktum om denne stormen treffer deg mest?

Er du ikke imponert over den kraftige fremvisningen av energi du er vitne til? Energi er den viktigste ingrediensen bak naturens stormer. Derfor må du tro at, kanskje, hvis energi er den mest dominerende ytre faktoren i alle slags stormer, så kan energi være nøkkelfaktoren for å skape slike stormer i utgangspunktet.

Så spør du, hvor mye energi som kreves for å skape, og deretter lede, stormer? Svaret på det spørsmålet avhenger av mange faktorer, men la oss fortelle deg hvor mye kapasitet som er bygget inn i den nyopprettede kraftoverføringsstasjonen i avsidesliggende Alaska.

Også: Chemtrails: Aerosol og elektromagnetiske våpen i en alder av kjernekrig

Disse kraftoverføringstårnene er ikke dine typiske tårn, da de er designet for å generere kraft på en slik måte at den stråles opp i ionosfæren i enorme mengder.

“ Pentagon-prosjektet på 30 millioner dollar , eufemistisk kalt HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), er laget for å stråle mer enn 1,7 gigawatt (milliarder watt) utstrålt kraft inn i ionosfæren – det elektrisk ladede laget over jordens atmosfære.

Enkelt sagt er apparatet en reversering av et radioteleskop – bare overføring i stedet for å motta. Det vil ‘koke den øvre atmosfæren’. Etter oppvarming og forstyrrelse av ionosfæren vil strålingen sprette tilbake på jorden i form av lange bølger som trenger inn i kroppene våre, bakken og havene. ”

La oss la Dr. Begich forklare dette konseptet.

“… denne oppfinnelsen gir muligheten til å legge enestående mengder kraft i jordens atmosfære på strategiske steder og til å opprettholde kraftinnsprøytningsnivået, spesielt hvis tilfeldig pulsering brukes, på en måte som er langt mer presis og bedre kontrollert enn hittil oppnådd av tidligere Kunst ….”

“… Målet er å lære å manipulere ionosfæren i større målestokk enn Sovjetunionen kunne gjøre med lignende fasiliteter. HAARP ville være det største ionosfæriske varmeapparatet i verden, lokalisert på en breddegrad som mest bidrar til å praktisere Eastlunds oppfinnelse. ”

Videre, fra denne nordlige breddegraden, kunne energien rettes inn i ionosfæren slik at den hoppet tilbake til jorden slik at den ville komme ned uansett hvor forskerne ønsket at den skulle komme ned. Hemmeligheten var å lære hvordan og hvor man skulle sikte den for å treffe jorden der de ønsket at den skulle treffe, og skape den typen katastrofe eller vær de ønsket.

I et nøtteskall er dette kjernen til ekspertisen som nettopp ervervet for å kontrollere været.

Ved å helle målt energi som er fokusert i bestemte deler av ionosfæren, kan forskere skape alle slags stormer som orkaner, tordenvær, flom, tornadoer og tørke.

SANNE grunner til at 90% av befolkningen ikke ville overleve 6 måneder uten strøm. Hvis en solhendelse som den i 1859 skjedde i dag …

I NEWS1198, “FNs traktat viser at værkontroll er ekte”, rapporterer vi nyhetsartikler om at Malaysia faktisk har inngått kontrakt med et russisk værmodifiseringsselskap for å lage en orkan som vil bli dirigert nær nok til å rense røyk og smog fra Malaysias byer uten å komme på å lande for å skape ødeleggelser. Dette russiske selskapet leverte, og Malaysia hadde klar himmel.

Vår informasjon forteller oss også at ikke bare orkaner kan opprettes, de kan også demonteres hvis forskere ønsker det. Og de kan absolutt kjøres på havet omtrent som vi kjører bilene våre på veier. Derfor må man spørre seg hvorfor amerikanske forskere har tillatt enestående orkaner, som Andrew, Irma, Harvey, Katrin a, noen gang å komme på land?

Hvorfor tillater amerikanske forskere omfattende skader og liv tapt på grunn av uovertrufne stormer, siden de har evnen til å holde disse stormene borte fra oss?

Har ikke vår egen amerikanske regjering våre beste interesser?

Husk den tanken når vi undersøker enda flere aspekter av denne HAARP-teknologien som øser så enorme mengder energi i vår øvre atmosfære. Forskere fant raskt ut at denne teknologien kunne brukes på andre måter enn bare for å kontrollere været.

De oppdaget at de hadde snublet over et våpen som kunne brukes mest effektivt, for å ødelegge, ødelegge og ødelegge noen flere, med de aller fleste mennesker i verden helt uvitende om hva som skjedde med dem. Tross alt tror de fleste i dag fortsatt at kontrollen av det grunnleggende været på denne planeten er utenfor menneskehetens kontroll. ‘The Safest House in America’: Bulletproof Home Defense. Video nedenfor:

La oss nå undersøke noen av bekymringene til disse New Age-forskerne for skaden HAARP kan påføre jorden. HAARP kan:

– Lag jordskjelv på forespørsel hvor og når du vil på jorden.

”Ingeniørene på planetskala prøvde å erstatte en del av ionosfæren på en ti og førti kilometer med et” telekommunikasjonsskjold “på 350.000 kobbernåler kastet i bane … da militæret sendte et bånd av små kobbertråder inn i ionosfæren for å bane rundt planeten. for å “reflektere radiobølger og gjøre mottaket tydeligere” hadde vi jordskjelvet 8,5 i Alaska og Chile mistet en god del av kysten. Det kobbertrådbåndet forstyrret det planetariske magnetfeltet. ”

– Manipuler globale værsystemer, skiftende værmønstre, nedbør, tørke

– Jorden går vill i sin rotasjon , muligens spinner ut av kontroll

– Forstørrende og fokusert sollys, kalt ‘Skybusting’. Denne prosessen kan brenne hull i de beskyttende ozonlagene, og dermed tillate intens sollys å strømme gjennom og brenne menneskeheten alvorlig.

– Mind Control . Ved å bruke ekstremt lavfrekvent bombardement på samme frekvens som den menneskelige hjerne opererer, kan du endre en persons tanker eller følelser.

Gud hjelper oss alle når og hvis onde menn oppnår finesse med dette våpenet!

– HAARP kan skape eksplosjoner i kjernefysisk størrelse uten stråling! Denne prosessen er beskyttet av patent 4 873 928. Dette kan være det “store” sverdet som brukes av styrkene til Antikrist i Åpenbaringen 6: 4. Med dette våpenet kan du angripe mål med kjernefysiske eksplosjoner uten å måtte levere kjernefysiske stridshoder på missiler, eller på fly eller noe bærer !! Denne utviklingen kan gjøre alle militære beregninger om hvordan du kan forsvare deg mot fiendens angrep helt ubrukelig.

Plutselig lyser tankene mine opp som en lyspære! Plutselig forstår jeg hvorfor de russiske og amerikanske forhandlerne plutselig var i stand til å oppnå enighet om ødeleggelsen av så mange stridshoder og raketter. Hver side tillot til og med inspeksjonslag å overvåke ødeleggelsen av virkelige stridshoder og missiler. Verden føltes veldig tryggere.

Imidlertid er stridshoder som bæres på missiler foreldet !! Hvis begge sider kan skape eksplosjoner i kjernefysisk størrelse uten stråling fra HARRP-radiosendertårn, trenger du ikke raketter for å bære stridshoder. Hvordan kan du forsvare deg mot et angrep i kjernefysisk størrelse som blir initiert av lydløse, usynlige ELF-radiobølger?

Hvordan forsvarer du deg mot et angrep i kjernefysisk størrelse når det blir initiert av ELF-radiobølger som genereres på fiendens territorium, flyr opp til ionosfæren over hans territorium, og spretter deretter tilbake til ditt territorium for å skape eksplosjonen?

Det er klart at verden har gått inn i en helt ny verden av krigføring som ingen engang har oppfattet enn si å tenke gjennom veldig godt.

Videre bringer dette emnet oss til den neste muligheten til HAARP og som radiobølgeteknologi. Disse ELF-radiosenderne kan kaste opp et ugjennomtrengelig skjold mot innkommende raketter, fly eller noe som prøver å komme oss gjennom luftrommet vårt!

Så hvorfor prøver vi å perfeksjonere et anti-missil missil som faktisk kan treffe et annet missil under flyvning? Hvorfor beveger det amerikanske militæret seg raskt sammen med det israelske militæret for å bringe dette mer effektive antirakettmissilet til Israel for bedre å beskytte mot syriske og egyptiske missiler?

De vil sannsynligvis ikke ha veldig mange mennesker som vet at vi har denne typen effektivt rakettskjold over hvilken som helst slagmark, verken strategisk eller taktisk. Når araberne engasjerer israelerne i denne neste krigen, kan de bare være sjokkert over den typen våpen som tilintetgjør dem!

Eksistensen av denne typen militære evner er også grunnen til at vi lar de arabiske regjeringene kjøpe amerikansk våpen for å bekjempe Israel i denne neste krigen. Araberne forstår ikke at det israelske militæret og vi har tatt et kvantesprang fremover i destruktiv, drepende og utslettende evne!
Har faktisk infanteristen endelig blitt foreldet i krigføring?

Den største bekymringen til New Age- forskeren Nick Begich , i sin bok, “Angels Don’t Play This HAARP “, er at forskere og militæret er så veldig arrogante i sin ignorante, hensynsløse bruk av fokusert energi inn i ionosfæren.

Militærforskere snakker om å “sparke denne tingen i høyt gir for å se hva som ville skje”! Denne holdningen er fullstendig arroganse. Hva om de setter i gang en utilsiktet reaksjon i atmosfæren som ikke kan kontrolleres eller stoppes?

Jeg tror faktisk at noen av dommene som er forutsagt i Åpenbaringsboken, kan komme fra denne typen store feilberegninger av forskere.

ALLE AMG-NYHETER

ATMOSFÆRISK OPPVARMINGCHEMTRAILSSYKLONERTØRKEJORDSKJELVFLOMGLOBAL OPPVARMINGHAARPLYNMEGA STORMER.TORNADOFLODBØLGEVULKANUTBRUDDVÅPENVÆRKONTROLLVÆRKRIGFØRING

Legg igjen en kommentar