KLIMAKRISE! PANDEMIKRISE! VERDENSHISTORIENS STØRSTE BEDRAG! DEL 1.

Man behøver IKKE være forsker for å kunne konstantere DET. Det foreligger dokumentasjoner(også på nettet) på at så IKKE er sant. Det er direkte løgner som blir fremsatt for å gjennomføre en plan som går ut på å redusere jordens befolkning. Dette kan leses på nettet der Agenda 21-30 og The Great Reset med FN og World Economic Forum som står øverst i hierakiet for gjennomføringen av NWO(New World Order).

Opprinnelsen til denne planen går helt tilbake til ca 1770 tallet og har utspillt seg i USA hvor nesten alle USA sine presidenter har gått inn for en verdensregjering(NWO). I nyere tid har feks begge Bushene proklamert NWO og før de igjen var ex president Johnson flere ganger og viste til bla at: Kan man styre været..kan man styre en hel verden. DET ser man resultatet av nå. Det snakkes om CO2 og en klimakrise…hvorfor…jo fordi dette bruker de som et verktøy som de har i verktøykassa si. NASA, CIA og US Military har siden siste verdenskrig forsket på værmanipulering og som nå resulterer i katastrofer som enorme branner, flommer, orkaner og temperaturendringer. For å få dette til benytter de verktøyer som Chemtrails(kjemikalier) HAARP, 5G, vaksiner og lasere som de nå bruker som våpen for å gjennomføre planen.

Legger ved en video som en start: https://www.bitchute.com/video/aO0uhWKvDWds/?fbclid=IwAR00PSmFE-emOzk_P_IrQdt9Mh3W0iXqAgl_YgYMFIYWerEAJ42oRv7auUY

I DEL 2 SKAL JEG KOMME MED DOKUMENTER SOM FORTELLER/BEVISER AT KLIMAKRISEN OG PANDEMIKRISEN ER EN LØGN!

I DEL 3 VIL JEG VISE EN TIDSLINJE FOR DET SOM HAR MED VÆRMODIFISERINGEN

JEG VIL SAMTIDIG OPPFORDRE FOLK TIL Å LAGRE LINKEN TIL NETTSTEDET MITT DA DET ER STOR SANNSYNLIGHET FOR AT JEG KAN BLI UTESTENGT FRA FB!

JEG KAN I SAMME MOMENTET FORTELLE AT DE GRUPPENE PÅ FB SOM OMHANDLER KLIMAET HAR NEKTET MEG Å POSTE TING SOM HAR MED VÆRMODIFISERING Å GJØRE. DET VÆRE SEG UTSLIPP AV KJEMIKALIER FRA FLY BLA OG GEOENGINEERING SPESIELLT. 5g ER ET IKKETEMA SELV OM DET ER MED I DENNE SAMMENHENGEN.

Legg igjen en kommentar