Health Ranger avslører planlagt fjerning av Amerika, som ender i krigslov, stanset valg og masseutryddelse på Holocaust-nivå via injeksjoner med piggproteiner

Fredag ​​16. juli 2021 av: Mike Adams
Merkelapper: kaos , borgerkrig , kollaps , COVID , demonisk , avfolking , ondskap , utryddelse , folkemord , invasjon , Joe Biden , pandemi , satanisk , overlevelse , tredje verdenskrig
Omgå sensur ved å dele denne lenken:

Ny

Kopier URL

Health Ranger avslører planlagt fjerning av Amerika, som ender i krigslov, stanset valg og masseutryddelse på Holocaust-nivå via injeksjoner med piggproteiner

Fredag ​​16. juli 2021 av: Mike Adams
Merkelapper: kaos , borgerkrig , kollaps , COVID , demonisk , avfolkning , ondskap , utryddelse , folkemord , invasjon , Joe Biden , pandemi , satanisk , overlevelse , tredje verdenskrig
Omgå sensur ved å dele denne lenken:

Ny

Kopier URL6.160VISNINGER

Bilde: Health Ranger avslører planlagt fjerning av Amerika, som ender i krigslov, stanset valg og holocaustnivå masseutryddelse via piggproteininjeksjoner

Natural News ) En uhyggelig plan er i gang for å plassere Amerika under et militært diktatur, stoppe mellomvalgene og slippe løs væpnede soldater for å gå dør til dør, konfiskere våpen og tvinge vaksiner mot det amerikanske folket for å oppnå Holocaust-nivå masseutryddelse.

Denne planen følger en bestemt rekke hendelser som alle kretser rundt begrepet “planlagt kaos.” Fremgangsmåten for å oppnå dette kaoset er allerede godt i gang.

Jo mer kaos de antiamerikanske marxistene kan slippe løs, jo mer kan de hevde makt og kontroll over nasjonen for å oppnå sitt endelige mål: Masseutryddelsen av hundrevis av millioner amerikanere og den fullstendige fjerningen av Amerikas forente stater som en suveren nasjon.

Hvordan de antiamerikanske globalistene håper planen deres vil utvikle seg

Tjenestemenn på høyt nivå i Pentagon (general Milley, general Austin, etc.) er all-in med denne planen, det samme er Biden-regjeringens tjenestemenn som svarer til KKP. Bedriftsmediene presser på alle nødvendige fortellinger (rasehat, anti-hvit krangling, covid hysteri, etc.) for å skape den nødvendige mentale tilstanden som kan utløses til et utbrudd som det vi ser akkurat nå i Sør-Afrika. .

I dagens situasjonsoppdatering nedenfor går jeg gjennom trinnene i denne planen og hvordan de planlegger å oppnå alt dette i løpet av de neste 18 månedene.

Noen av høydepunktene i denne planen:

 • Å presse obligatoriske vaksiner for arbeidere ved kritiske infrastrukturinstallasjoner for å oppnå en massedød, noe som resulterer i mislykkede kraftverk, vannanlegg, matproduksjon, transport, første respondenter og andre elementer som holder samfunnet i funksjon.
 • Hvorfor, ifølge leger som sprer alarmen, ser vi kanskje allerede på 92 millioner døde amerikanere de neste årene, som skyldes vaksineindusert vaskulær og nevrologisk skade (mikroblodpropp, hjertesvikt, etc.).
 • Hvordan vaksiner opprettholder pandemien ved å gjøre folk mer sårbare for infeksjoner fra kovide varianter (som Delta). Ny forskning viser at naturlig immunitet stopper pandemien , men vaksiner holder den i gang.
 • Når kritisk infrastruktur er tatt ned, faller Amerikas byer i anarki , med utbredt plyndring, drap, voldtekt og totalt kaos. Politiet vil være maktesløst til å stoppe det. Demokrater avviste politiet som en del av planen om å rulle ut dette.
 • Mange byer vil bli “dødsfeller” uten mat, vann, drivstoff eller elektrisk kraft. Svært raskt vil en massevandring av voldelige plyndrere strømme ut av byene og ransake forsteder og landlige områder på jakt etter mat og ly. Som vi ser i Sør-Afrika, kan disse voldelige plyndringene bare stoppes ved anvendelse av koordinert sivil ildkraft.
 • Landsbygdsmiljøer vil måtte stole på at sivile sikkerhetsstyrker jobber hånd i hånd med lokal rettshåndhevelse (lensmannskontorer, vanligvis) for å engasjere og stoppe de voldelige plyndringene, hvorav de fleste vil bestå av personer som har blitt hjerneskadet av mikroblod blodpropp forårsaket av covid vaksiner. Den zombie apokalypsen er i ferd med å bli virkelighet.
 • Ettersom dette kaoset frigjøres med vilje, vil det illegitime Biden-regimet ulovlig distribuere amerikanske tropper mot det amerikanske folket mens de suspenderer den amerikanske grunnloven ved dekret, og deretter konfiskere skytevåpen fra alle sivile de kan klare å true. Dette vil selvfølgelig resultere i hard motstand over hele USA, og sannsynligvis en borgerkrig i selve militæret.
 • Etter innkalling fra KKP vil Biden etterlyse FNs “humanitære oppdrag” for å la kommunistiske kinesiske PLA-tropper fysisk invadere og okkupere USA, og hevder å distribuere mat. I virkeligheten er dette invasjonen av Amerika som Obama lenge har planlagt og vil bli utført av fullmektig, gjennom Biden som både er en marionett av Obama og Kina. (Kommunistiske kinesiske styrker vil komme inn i USA over land, gjennom både sørlige og nordlige grenser.)
 • Når denne innsatsen øker, vil stater og hele regioner presse på for løsrivelse fra den mislykkede føderale regjeringen , og dette vil utløse ekstrem konflikt mellom de antiamerikanske Biden-kriminelle i DC mot de proamerikanske statene som Texas, Florida, Arizona og andre.

Mennesker som ønsker å overleve alt dette, må planlegge at følgende virkelighet skal skje. De som ikke planlegger, kan finne seg døde:

 • Utvidede kraftnettfeil, som kanskje varer opptil ett år i visse områder. Merk at kryptokurver vil være ubrukelige i dette scenariet, så ha flere reserveplaner for fysiske eiendeler (for eksempel sølv).
 • Den totale kollapsen av matleveranser til lokale dagligvarebutikker. Nødforsyning av mat må være i stand til å opprettholde deg i et år eller mer.
 • Den komplette utryddelsen av ammunisjonsforsyninger, skytevåpen og pistoldeler. Du må overleve på det du allerede har.
 • Løsningen av det amerikanske militæret mot det amerikanske folket i en handling av totalt svik og forræderi mot USA.
 • Den tidsbestemte, konstruerte kollapsen av fiat-valutagjeldsbomben, som øyeblikkelig vil stoppe alle matmerker og økonomiske transaksjoner, kaste Amerika inn i tredje verdensstatus nesten over natten. De som har ubrukelige kontanter igjen, vil se at sparepengene deres blir helt utslettet. Dollars død vil være tidsbestemt for å oppnå maksimal kaoseffekt.
 • Forsøket på total fjerning av Internett, med unntak til visse kontrollerte nettsteder som anses som “essensielle” som Facebook, Google, Twitter og andre plattformer som kontrolleres av globalister og KKP. Med strømnettet nede på mange områder, vil internettilgang være meningsløs for folk flest.
 • Nedleggelsen av alle finansielle transaksjoner og bankvirksomhet i en viss periode for å forverre kollapsen. Dette betyr at det ikke vil være noen fungerende metode for å kjøpe mat, drivstoff, deler, tjenester osv. Lokalt vil økonomien gå tilbake til byttehandel og edle metaller.
 • Fremveksten av demoniske enheter som tar fysisk form når Satans krig mot menneskeheten skifter til hans “sluttspill” -konfigurasjon. Hudvandrere, demoner, demonisk besittelse og andre lignende fenomener vil bli vanlig. Dette er til slutt en overnaturlig krig.

Vil globalistene lykkes med alt dette?

Hvis deres nåværende kurs ikke blir stoppet, vil JA, alt dette gå i oppfyllelse. Hvis de snart kan stoppes, kan mye av dette avverges, men det ser for tiden ut til å være nesten null vilje fra alle som er i maktposisjon til å slå alarm og stoppe denne folkemordskrig mot menneskeheten som allerede er blitt utløst.

Dette er ikke en øvelse. Forbered deg ikke på at det verste kapittelet i menneskets historie skal utfolde seg i løpet av de neste 18 månedene, med mindre Biden / Fauci-fascistene kan stoppes.

Fullstendige detaljer her:

Brighteon.com/f6145029-a243-4b6b-9cfd-43edb982ba59

https://www.brighteon.com/embed/f6145029-a243-4b6b-9cfd-43edb982ba59

Her er en kort, 9-minutters oppsummering av hvordan Biden-regimet retter seg mot personell som jobber på infrastruktursteder med vaksineutryddelse, som en måte å oppnå massedrap for å kompromittere samfunnets funksjon:

Brighteon.com/2acaafe1-d31c-40c9-8fbd-99de5bde1d0d

https://www.brighteon.com/embed/2acaafe1-d31c-40c9-8fbd-99de5bde1d0d

Få en ny podcast for situasjonsoppdatering hver ukedag på:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Legg igjen en kommentar