Om flom og branner 16.07 2021

Nå er det slik da at denne gruppa i hovedsak har tatt for seg chemtrails som bla benyttes for dimming av sola…og det gjelder jo da månen også. Når det gjelder sola forøvrig så har jeg vært inne på at solstrålene forsterkes ved bla speil…samt refleks. Ser du på sola mer enn 10 sek m solbriller får du vondt i øya. Gjorde man det før? Når det gjelder månen så vil jeg ikke gå så mye inn på den. Det som skjer ute i rommet for tiden er en krig(spacewar) som folk her på jorda vil ta innover seg. Kun de kriminelle som har forsket på dette siden 1890 tallet. NÅ ser man at testperioden er til ende og de setter ut våpnene sine for fullt. Vi får i tiden fremover flommer og branner i mye større omfang enn før-. Et godt eksempel på det er flommer i Tyskland og Belgia. Snart kommer Bulgaria, Ungarn,Polen og for ikke å snakke om Holland. Det vil ta kun etpar døgn så er hele Holland under vann. Det neste igjen vil bli London, Manchester og nord øst England. Men først skal befolkningen kveles. Det samme gjelder de nordiske landene. Her er nå alt liv i hav. sjøer som skal til pers…for ikke å snakke om drikkevannet som i enkelte områder smaker metall. HAr dessverre ikke tid å skrive mer akkurat nå.

Legg igjen en kommentar