Mass Awakening Telegram Update: Secret Meeting

Onsdag 14. juli 2021,

MASS oppvåkning 
Telegram 7/14/21

Hemmelig møte i Sun Valley, Idaho ..

CIA> Rothchild> VATIKAN>

Rockefeller> Verdensbanken> Kazarian mafia

_MASKIN_

GATES / ZUCKERBERG / YT Wojcicki / Anderson Cooper / CNN, NBC, ABC, CBS, NPR, <HEADS / Google PIchai / ciaFBI << heads // og rundt 200 vanlige mediedirektører fra hele verden deltok alle på den hemmelige Idaho-samlingen i Sun dal.

Bortsett fra den daglige åndekokingen og ofringene for å hedre Moloch The Childrens barn i det underjordiske rommet kjent som Lysrommet (en hyllest til Luciferian Light) … Møtene besto av Tech Giants som også inkluderte Anthony Fauci og medlemmer fra NIAIH CDC NIH WHO. 

Hovedtemaene var /

; Hvordan skjule alle patentene som gjelder SARS / COVID-patenter og vaksiner patenter som er offentlig kjent … Den dateres tilbake til begynnelsen av 2002_2004. 2007 (vaksinepatent for nåværende COVID-19)

; Værendringer og påvirkning av klimaendringer

: Klimaendringer og innflytelse på dekning av valg

; Klimaendringer og innflytelse på dekning av nåværende vaksiner DEATS

: Klimaendringer og innflytelse på dagens amerikanske og militære operasjoner som foregår for å arrestere deres verdenspartnere og kommende beslag av selskaper og eiendommer og eiendeler (og en plan for å unngå militæret)

; Klimaendringer i forbindelse med Delta Variant for å kontrollere befolkningen og forårsake sivil uro.

: Å ta fullstendig KONTROLL av internett / telefoner og skape den sterkeste sensuren for å lable de som er imot klima / vaksiner / Covid-fortelling som EKSTREMIST

Og gi ut det nyeste programmet for å avbryte / data mine / påvirke finansielle online-kontoer til EXTREMIST 

____________________________

KABLER ;: MILITÆRE innsider

“Alt som måtte skje måtte skje. For å fange dem alle i øyeblikkene av forbrytelsen ..

Det du ser over hele verden .. Opptøyene. Eksplosjoner. Pushing of the Vaccines .. Den sivile uroen som vokser .. Skaper seg av Deep State … Dette er deres siste øyeblikk av desperasjon for å holde seg utenfor fengsel eller dødseskadron henrettelser som kommer inn gjennom Nürnberger-koden og forbrytelser mot menneskerettighetsprøver. … Dette kaoset vi ser nå i verden i juli og neste ukes, tillates av militæret fordi alle feilene blir gjort nå i alle land av den dype staten. De prøver å dekke sporene sine, men avslører alle elementene og svillene i sine rekker.

Militæret er posisjonert i 80% av verden nå … Tro meg bror !! HAMMEREN kommer !! … ”

____________________________

Sommeren på

Hold deg sterk Patriots

TRO

SMERTE

https://t.me/qthestormrider777/508

Legg igjen en kommentar