Nederlandsk partileder sjokkerer parlamentet: Avdekker en globalistisk sammensvergelse for å bruke pandemien til “lydighetstrening”

THIERRY BAUDET, 38, er en nederlandsk politiker, akademiker og forfatter av en delvis vallonsk fødsel. Han grunnla og er partileder for det nasjonalkonservative politiske partiet Forum for Democracy, på Dutch Forum voor Democratie (FvD). Baudet var foreleser ved universitetet i Leiden fra 2007 til 2012, hvor han doktorgraden i filosofi i 2012 gjennom en anerkjent avhandling om nasjonal identitet, europeisk identitet og multikulturalisme. Avhandlingen The Attack on the National-State er skrevet i samarbeid med den kjente britiske filosofen Roger Scruton, som i Sverige er mest kjent som en representant for kulturkonservatisme. En engelsk oversettelse av avhandlingen ble også publisert, da under navnet (oversatt) Betydningen av grenser. I 2018 ble Baudet tildelt frihetsprisen av den flamske klassisk-liberale tenketanken Libera!. Han blir sett her under en tale på SD:

I en eksplosiv tale i det nederlandske parlamentet avslører partileder Thierry Baudet at mange av de drakoniske pandemiske tiltakene som regjeringer over hele verden har utsatt befolkningen for i mer enn 15 måneder er inneholdt i et dokument som er mer enn ti år gammelt. Den er publisert av den globalistiske Rockefeller Foundation og beskriver et fremtidig scenario kalt Lock Step, der alle verdens regjeringer vil koordinere for å innføre begrensninger på menneskeheten, strammere kontroll, masseovervåking og et nytt globalt autoritært regime. Nok en gang dukker de samme aktørene opp, som alltid er til stede når globalistenes viktigste agenda skal innføres.

Publisert: 14. juli 2021, 15.30.

Les også

Under en sensasjonell tale i det nederlandske parlamentet 4. juni avslørte Thierry Baudet, nederlandsk parlamentariker og partileder for Forum for Democracy, et tiår gammelt globalistisk scenario, som på mange måter beskriver det vi har sett skje i store deler av verden i form av tyranni og begrensninger i pandemiens navn. Scenariet er en del av et dokument fra 2010 produsert av den mektige globalistiske stiftelsen Rockefeller Foundation. Den beskriver en apokalyptisk fremtid planlagt og implementert av globalistiske krefter for å forårsake massehypnose og ta politisk kontroll over store deler av verden med påskudd av en viruspandemi.

Lukkingen av landet vårt, for halve verden, som har vart i halvannet år på grunn av en influensavariant, er galskap.

Blant publikum var Geert Wilders, partileder for det høyre-liberale Frihetspartiet, som gjorde seg kjent for sin harde kritikk av masseinnvandring, islamisme og EU-sentralisering.

Artikkelen fortsetter

Hele artikkelen er i papirutgaven. Hvis du er abonnent, kan du også logge på for å fortsette å lese.

Ikke abonnent? Registrer deg for et abonnement her .

Dessverre kan vi ikke tilby alt materiale gratis på nettstedet, bare eksempler som dette. Som abonnent får du ikke bare tilgang til hele siden og vårt ukeblad, du gir også et verdifullt bidrag til alternativ presse i Sverige, som stiller opp mot politisk korrekte systemmedier.

Legg igjen en kommentar