Nano coronavirus rekombinant vaksine som tar grafenoksid som bærer.

Oppfinnelsen tilhører feltet nanomaterialer og biomedisin, og vedrører en vaksine, spesielt utvikling av 2019-nCoV coronavirus nukleær rekombinant nanovaksine. Oppfinnelsen omfatter også en fremstillingsmetode for vaksine og anvendelse av vaksinen i dyreforsøk. Den nye koronavaksinen inneholder grafenoksid, karnosin, CpG og nytt koronavirus RBD; bindende karnosin, CpG og neokoronavirus RBD på ryggraden i grafenoksid; CpG-kodningssekvensen er vist som SEQ ID NO 1; den nye koronavirus-RBD refererer til en ny koronavirus-proteinreseptorbindende region som kan generere et høyt titer-spesifikt antistoff med sikte på RBD i en musekropp, og gir en sterk støtte for forebygging og behandling av det nye koronavirus.

Klassifiseringer

A61K39 / 12 VirusantigenerSe 10 flere klassifiseringer

Oppfinnelsen tilhører feltet nanomaterialer og biomedisin, og vedrører utvikling av en vaksineutviklingsplattform. Spesielt til utvikling av nuklear rekombinant nano-vaksine for 2019-nCoV coronavirus. Oppfinnelsen inkluderer også anvendelse av vaksinen i dyreforsøk.Teknisk feltVaksinen er et ultimativt våpen for å eliminere store smittsomme sykdommer, har fordelene med laveste pris og flere fordeler med tidligere fiende enn andre terapier, utvilsomt blir det håpefullt for publikum, kopper elimineres av mennesker gjennom vaksinasjon, tilfellene av poliomyelitt reduseres med 99 prosent, er de smittsomme sykdommene som difteri sjeldne, og forekomsten av sykdommer som meslinger, nyfødt stivkrampe og lignende er bemerkelsesverdig redusert. Effekten av vaksiner på menneskers helse er ikke overdreven, og fødselen av hver nye vaksine er en stor seier for mennesker å overvinne en smittsom sykdom! Til dags dato har ingen medisinsk behandling vært i stand til å ha en så viktig, varig og dyp effekt på menneskers helse som en vaksine;Etter forekomst av SARS-CoV-2-epidemien har forskjellige laboratorier i Kina fullført isolasjonen av virusstammer, og for å gjøre et stort skritt fremover i vaksineutvikling, tror vi at vi snart vil ha et siste våpen for utrydding av SARS-CoV-2, men til nå er det ingen godkjent vaksine eller medisin for behandling av CoV-infeksjon, og det er et stort behov for å utvikle et effektivt medikament for behandling eller forebygging av coronavirusinfeksjon og utbrudd.I følge forskning av koronavirusvaksiner som SARS og MERS, er hovedmålpunktet for den eksisterende koronavirusvaksinen S-proteinet fra coronavirus. Vaksiner trenger å indusere ikke bare humorale og cellulære immunresponser, men også slimhinneimmunresponser, og ved hjelp av hjelpestoffer for å indusere balanserte Th1- og Th2-veier for å produsere virkelig effektive vaksiner. For tiden fokuserer forskningen på flere SARS- og MERS-vaksiner hovedsakelig på virusvektorvaksiner og underenhetsvaksiner, og et stort antall undersøkelser viser at vanskeligheten med SARS og MERS ligger i at langtidsminne B-celler ikke kan stimuleres til å generere, langtidsminnecellene i de helbredte SARS- og MERS-pasientene kan bare vare i 2-3 år, immunologisk minne kan ikke genereres, og vaksineutviklingssvikt forårsakes,Opplysning om oppfinnelsenOppfinnelsen tar sikte på å tilveiebringe en koronavirus-rekombinant vaksine.Et annet formål med oppfinnelsen er å tilveiebringe en fremstillingsmetode for virus-rekombinant vaksine.Det er enda et formål med den foreliggende oppfinnelse å tilveiebringe bruken av den rekombinante vaksinen til viruset.I lys av forskjellige problemer med de konvensjonelle vaksinene for tiden, er hvordan man kan endre problemene med de eksisterende vaksinene og forbedre immunresponsen et problem som alltid blir vurdert for å forbedre immunogenets kompetanse og forbedre immunresponsevnen til kroppen, er den mest grunnleggende metoden å blande immunogenet med en adjuvans, og immunadjuvansen er en promotor som er i stand til å forbedre kroppens immunrespons på immunogenet. CpG Oligodeoxynucleotide (ODN) er en veldig lovende adjuvans oppdaget de siste årene. CpG ODN har vist seg å ha bedre adjuvansaktivitet in vivo, in vitro og kliniske studier på dyr, og de beste studiene er CpG7909 og CpG 1018. 11 / 9.2017, hepatitt B-vaksinen som er godkjent av Dynavax Technologies fra FDA i USA og bruker CpG1018 som et adjuvans, er på markedet, er den første godkjente CpG ODN adjuvansvaksinen i verden og brukes til å forhindre HBV-infeksjon hos voksne 18 år og eldre. eldre, og en rekke forskjellige typer CpG ODN brukes som hjelpestoffer i flere kliniske studier. CpG kombineres med TLR9 for å aktivere umodne pDC-celler og indusere naturlig og adaptiv immunrespons, men en enkelt CpG-struktur har begrenset aktiveringseffekt på immunceller og er lett å bli raskt hydrolysert av exonuklease, slik at stabiliteten til CpG in vivo er utilstrekkelig, og bivirkninger er også forårsaket; CpG Oligodeoxynucleotide (ODN) syntetisert i sekvensen kan også forbedre stimuleringseffekten,Grafen er et todimensjonalt karbonnanomateriale som består av karbonatomer i SP-hybridiserte orbitaler i et sekskantet bikakegitter. Den grunnleggende strukturelle enheten i materialet er den mest stabile benzen seksledede ringen i det organiske materialet, og materialet er det mest ideelle todimensjonale materialet for tiden. Graphene Oxide (GO) er et grafenoksydderivat, og er et eksfoliert produkt. På grunn av egenskapene til unik SP2-hybridisering, en perfekt todimensjonal struktur og høy reaktivitet i kanten, kan behandlingsplattformen basert på hybridstrukturen brukes som en ideell last- og podingsbærer i design og utvikling, og spiller en viktig rolle i aspekter av nano-medikamentleveringssystemer, biologisk påvisning, tumorbehandling, cellebilder og lignende.Foreliggende oppfinnelse er fullført basert på de ovennevnte studiene.Oppfinnelsen beskriver en helt ny vaksineutviklingsmetode basert på et grafenoksydmateriale som tjener som et rammeverk for lasting av CpG-molekyler og rekombinante proteiner. Basert på den tekniske plattformen, blir en ny nano ny kronevaksine fremstilt ved å kombinere det rekombinante proteinet i RBD-regionen i Spike-proteinet i SAR-CoV-2. Den tilberedte nano nye koronavaksinen har sterkere immunogenisitet i museforsøk og kan generere antistoffer med høy titer.I ett aspekt tilveiebringer oppfinnelsen en koronavirus-vaksine omfattende grafenoksid, karnosin, CpG og RBD. I en foretrukket utførelsesform av oppfinnelsen heter vaksinen GO-Car-carnosine-CpG-RBD vaksine.Grafenoksid (GO) er et oksid av grafen, og etter oksidasjon økes oksygenholdige funksjonelle grupper på grafenoksydet, slik at grafenoksydet er mer aktivt enn grafen. For eksempel er hydroksylgrupper og epoksygrupper tilfeldig fordelt på en grafenoksydmonolit, mens karboksylgrupper og karbonylgrupper blir introdusert ved kanten av monolitten. Vanlige kommersielle produkter av grafenoksid er i form av pulver, flak og løsninger, og har brun-gul farge.Karnosin, kjent under det vitenskapelige navnet β -alanyl-L-histidin, er et krystallinsk fast stoff som består av et dipeptid bestående av to aminosyrer, β -alanin og L-histidin. Karnosin har sterk antioksidantevne, og kan rense reaktive oksygenarter (ROS) og alfa-beta umettede aldehyder, som dannes ved overoksidasjon av fettsyrer i cellemembraner under oksidativt stress.CpG-motiver har effekten av å aktivere kroppens immunsystem og kan brukes som hjelpestoffer. Fortrinnsvis er CpG-kodningssekvensen vist som SEQ ID NO 1.RBD (piggreseptorbindende domene), spesifikt et coronavirusprotein (S-protein) reseptorbindende domene (RBD) i den foreliggende oppfinnelse. For eksempel kan RBD-proteinet velges som følger:PNITNLCPFGEVFNATRFASVYAWNRKRISNCVADYSVLYNSASFSTFKCYGVSPTKLNDLCFTNVYADSFVIRGDEVRQIAPGQTGKIADYNYKLPDDFTGCVIAWNSNNLDSKVGGNYNYLYRLFRKSNLKPFERDISTEIYQAGSTPCNGVEGFNCYFPLQSYGFQPTNGVGYQPYRVVVLSFELLHAP (SEQ ID NO 2).koronavirus-vaksinen beskrevet av oppfinnelsen oppnås ved å kombinere karnosin, CpG og en ny koronavirus-RBD på aktivert grafenoksyd.Doseringen av GO i koronavirus-vaksinen tilveiebrakt ifølge oppfinnelsen blir brukt som en rammebase, dosen er vanligvis overdreven, og dosen av karnosin kan være omtrent dobbelt så stor som for GO. CpG og nytt coronavirus RBD brukes som biologiske makromolekyler, og doseringen av CpG og det nye coronavirus RBD er mindre, og er vanligvis en ti tusen av den av GO i masseforhold. Og RBD blir brukt i en mengde mer enn 2 ganger CpG, slik som CpG: RBD = 1: 2-10, fortrinnsvis er doseringen av RBD 3-6 ganger den for CpG.I et annet aspekt tilveiebringer den foreliggende oppfinnelse en fremgangsmåte for fremstilling av koronavirus-vaksinen, hvor fremgangsmåten omfatter trinnene:å skaffe CpG, RBD rekombinant protein og karnosin;tilsetning av frysetørket GO-pulver i en fosfatbufferløsning, og gjennomføring av ultralydbehandling;tilsetning av EDC og NHS for å aktivere GO-løsning, fjerning av overflødig EDC / sulfo-NHS i reaksjonsløsningen gjennom ultrafiltrering, og justering av pH i reaksjonsløsningen for å være nøytral;tilsetning av karnosin, CpG og RBD rekombinante proteiner til reaksjonsløsningen, inkubering med aktivert GO;overskudd av ukonjugert protein ble fjernet fra reaksjonsoppløsningen og sterilisert for bruk.Fortrinnsvis er ultralydets varighet 2 til 3 timer. Ultralydforholdene var 200W, 40 kHz.Fortrinnsvis har fosfatbufferen en nøytral pH, f.eks. 6,8 til 7,6, mer foretrukket 7,0 til 7,4 eller 7,2.Fortrinnsvis er fremgangsmåten for å fjerne overflødig EDC / sulfo-NHS eller ukonjugert protein ultrafiltrering.I en foretrukket utførelsesform av den foreliggende oppfinnelse er forholdet mellom grafenoksyd, karnosin, CpG og RBD: 26 mg: 40 mg: 1,2. for eksempel: (3-6) μ g.Fortrinnsvis er reaksjonstemperaturen 20-28 °. For eksempel brukes romtemperatur.I en foretrukket utførelse av den foreliggende oppfinnelse blir GO-Car-carnosine-CpG-RBD-vaksinen fremstilt ved følgende fremgangsmåte: GO ble koblet til carnosine ved å bruke en modifikasjon av EDC-NHS-reaksjonen, 26 mg GO lyofilisert pulver ble tilsatt 5,20 ml fosfatbuffer (PBS, pH = 7,4) og sonikert (200W, 40 kHz) ved 25 ° i 3 timer. GO-løsningen ble aktivert ved tilsetning av 6,82 mg EDC (N1- ((etylimino) metyl-en) -N3, N3-dimetylpropan-1,3-diamin, kinesisk: 1- (3-dimetylaminopropyl) -3-etylkarbodiimid ) og 7,73 mg NHS (NN-hydroksysuccinimid) ved 25 ℃. Overskudd av EDC / sulfo-NHS ble fjernet fra reaksjonsløsningen ved ultrafiltrering, og pH i løsningen ble deretter justert til 7,4. Deretter 40 mg karnosin, 1.2ug CpG, og forskjellige konsentrasjoner av RBD rekombinant protein ble tilsatt til løsningen og reagerte med aktivert GO ved 25 ° i 2 timer. Deretter ble overflødig ukonjugert protein fjernet fra reaksjonsløsningen ved ultrafiltrering. Det tilberedte produktet er merket som GO-Car-carnosine-CpG-RBD vaksine. Til slutt ble GO-Car-carnosine-CpG-RBD-vaksineløsning kontaktet med sterilt filter (0,22 um) og lagret i sterile beholdere ved 4 ° C for påfølgende eksperimenter.Oppfinnelsen etablerer en nano-rekombinant proteinvaksinepreparat teknisk plattform som er i stand til raskt å stimulere det menneskelige immunforsvaret, og kan raskt produsere en stor mengde forebyggende vaksiner etter at smittsomme virus er bekreftet. Den tekniske plattformen bruker fullt ut karakteristikken at overflaten av grafenoksid er utstyrt med COOH, hydroksyl og andre grupper, og bruker samspillet mellom pi-pi-bindinger for å montere det screenede RBD-rekombinante proteinet, CpG-molekyler og karnosin sammen for å forberede nano-rekombinanten protein vaksine basert på grafenoksyd som rammeverk. Vaksinen kan stimulere en organisme til å generere et high-titer RBD-nøytraliserende antistoff med sikte på SAR-CoV-2, og legger et teknisk grunnlag for å forebygge og behandle koronavirusinfeksjon og fremtidige store utbrudd av lignende epidemier.I et annet aspekt tilveiebringer oppfinnelsen en applikasjon av GO-Car-carnosine-CpG-RBD-vaksinen, nemlig en anvendelse av GO-Car-carnosine-CpG-RBD-vaksinen i fremstilling av et medisin for å forhindre et nytt coronavirus.Fortrinnsvis kan anvendelsen av sammensetningen forbedre organismenes immunitet mot det nye coronavirus.Fortrinnsvis kan GO-Car-carnosine-CpG-RBD-vaksinen generere spesifikke antistoffer med sikte på RBD, og ​​den spesifikke antistofftiter er høy. I utførelsesformen av oppfinnelsen realiserer nano neocorona-vaksinen sterkere immunogenisitet i en musetest og kan generere antistoffer med høy titer.Oppfinnelsen har de gunstige effektene som:en helt ny vaksineteknisk plattform er utviklet for et rammeverk CpG-molekyl og rekombinant protein basert på et grafenoksydmateriale og kombinert med det rekombinante proteinet i RBD-regionen i Spike-proteinet i SAR-CoV-2 for å fremstille et nytt nano-coronavirus vaksine, kan et høyt titer-spesifikt antistoff som retter seg mot RBD genereres i en musekropp, og en sterk støtte er gitt for forebygging og behandling av nytt koronavirus.TegningerFor å tydeligere illustrere de tekniske løsningene i utførelsesformene av den foreliggende søknad, vil tegningene som trengs for å bli brukt i utførelsesformene kort beskrevet nedenfor, og det er åpenbart at tegningene i den følgende beskrivelse bare er noen utførelsesformer av den foreliggende anvendelse, og det er åpenbart for fagfolk å oppnå andre tegninger uten kreative anstrengelser.FIG. 1 er et skjematisk diagram og tidsskjematisk fremstilling av GO-Car-carnosine-CpG-RBD vaksine musimmunisering;FIG. 2 viser endringen av spesifikt RBD-antistoff i serum 28 dager etter at musene ble immunisert og endringen av cytokinproduksjon av miltceller 42 dager etter at musene ble immunisert.Detaljert beskrivelseDe tekniske løsningene i utførelsesformene av den foreliggende søknad vil bli beskrevet tydelig og fullstendig nedenfor, og det skal forstås at de beskrevne utførelsesformene bare er en del av utførelsesformene for den foreliggende søknad, og ikke alle utførelsesformer. Alle andre utførelsesformer, som kan utledes av fagmannen fra utførelsesformene gitt her uten å gjøre noen kreative anstrengelser, skal falle innenfor beskyttelsesområdet for den foreliggende søknad. Metoder og teknikker som ikke er spesifikt beskrevet, kan utføres ved bruk av teknikker som er kjent på området. Se for eksempel molekylær kloningshåndbok for kald vårhavn.Eksempel 1Fremstillingsprosess av Graphene Oxide (GO) -carnosine-CpG-RBD rekombinant protein vaksinepreparatVelge en TLR9 reseptor nukleinsyresekvens CpG ODN M362 som har kryssreaksjon på både menneske og mus, hvor den spesifikke sekvensen er som følger: 5 ‘-TCGTCGTCGTTC: GAACGACGTTGAT-3’ (25 mer, SEQ ID NO 1), kobling GO med karnosin ved bruk av en modifisering av EDC-NHS-reaksjonen, ble 26 mg av et lyofilisert pulver av GO tilsatt til 5,20 ml fosfatbuffer (PBS, pH = 7,4) og sonikert (200 W, 40 kHz) ved 25 ° i 3 timer. GO-løsningen ble aktivert ved tilsetning av 6,82 mg EDC (N1- ((etylimino) metyl-en) -N3, N3-dimetylpropan-1,3-diamin, kinesisk: 1- (3-dimetylaminopropyl) -3-etylkarbodiimid ) og 7,73 mg NHS (NN-hydroksysuccinimid) ved 25 ℃. Overskudd av EDC / sulfo-NHS ble fjernet fra reaksjonsløsningen ved ultrafiltrering, og pH i løsningen ble deretter justert til 7,4. Deretter 40 mg karnosin, 1.2ug CpG, og forskjellige konsentrasjoner av RBD rekombinant protein ble tilsatt til løsningen og reagerte med aktivert GO ved 25 ° i 2 timer. Deretter ble overflødig ukonjugert protein fjernet fra reaksjonsløsningen ved ultrafiltrering. Det tilberedte produktet er merket som GO-Car-carnosine-CpG-RBD vaksine. Til slutt ble GO-Car-carnosine-CpG-RBD-vaksineløsning kontaktet med sterilt filter (0,22 um) og lagret i sterile beholdere ved 4 ° C for påfølgende eksperimenter.Eksempel 2Test av grafenoksid (GO) -carnosine-CpG-RBD rekombinant protein vaksineimmunisert mus6 uker gamle kvinnelige BALB / c-mus ble immunisert ved subkutan injeksjon ved henholdsvis 0, 14 og 28 dager i 28 dager og 42 dager i henhold til skjemaet vist i fig. 1 ble blod samlet ved å trekke blod mot, og serum ble separert og testet for spesifikke antistoffer mot RBD. Mus ble avlivet på 42 dager, splenocytter isolert og testet for spesifikke T-celleimmunresponser og cytokinsekresjon.Gruppering og dosebestemmelse av immuniserte mus:1. (grafenoksyd + karnosin) + 1.2ug cpG + 3ug RBD(grafenoksid + karnosin) + 1.2ug cpG + 6ug RBD3. Aluminiumhydroksid + 6ug RBD (1: 1)4. 6ug RBD5. Liposom (lipo) + 6ug RBD-gruppeMusstammer: BALB / c mic (n = 6).Tidsplanen for immunisering av mus med GO-Car-carnosine-CpG-RBD-vaksinen er: blod ble samlet og først immunisert som utgangspunkt for immunisering av mus. Og (5) samle blod for andre gang den 7. dagen, og inspisere et nytt koronavirustilleggssystem for å mestre prinsippet. Samler blod for tredje gang på dag 14, og forbedrer immuniteten. Samler blod for fjerde gang på dag 28, forbedrer immuniteten, oppdager antistoff i serum, og hvis det er positivt, forbereder vi seg på å samle miltceller. Den femte blodoppsamlingen på dag 42, hvoretter blodet ble ofret og splenocytter ble isolert og utsatt for cytokineksperimenter.Testresultatene viser at 3ug- og 6ug-grupper av GO-Car-carnosine-CpG-RBD-vaksinen genererer høy-titer-spesifikke antistoffer for RBD etter at mus er vaksinert, og GO-Car-carnosine-CpG-RBD-vaksinen er signifikant forskjellig fra den tradisjonelle adjuvansgruppen, RBD-gruppen og liposomgruppen (figur 2). Videre analysering av den spesifikke immunresponsen til T-cellene som er skilt fra milten, viser resultatet at GO-Car-carnosine-CpG-RBD-vaksinen kan stimulere organismen til å generere spesifikke IFN-gamma-cytokiner, forbedre organismenes immunitet og motstå epidemisituasjonen til nytt koronavirus.Ovennevnte beskrivelse er bare for de spesifikke utførelsesformene av den foreliggende søknad, men omfanget av den foreliggende søknad er ikke begrenset dertil, og eventuelle endringer eller erstatninger som lett kan oppfattes av fagfolk innen det tekniske omfanget av den foreliggende beskrivelse. bør dekkes innenfor rammen av denne søknaden. Derfor skal beskyttelsesomfanget for denne søknaden være underlagt beskyttelsesomfanget for påstandene.SEKVENSLISTE<110> Shanghai nanoteknologi og anvendt nasjonalt senter for ingeniørforskning Ltd.<120> nano roman coronavirus rekombinant vaksine ved bruk av grafenoksid som bærer<130> 20200920<160> 2<170> PatentIn versjon 3.5<210> 1<211> 25<212> DNA<213> Kunstig sekvens<220><223> Kunstig sekvens<400> 1tcgtcgtcgt tcgaacgacg ttgat 25<210> 2<211> 192<212> PRT<213> Kunstig sekvens<220><223> Kunstig sekvens<400> 2Pro Asn Ile Thr Asn Leu Cys Pro Phe Gly Glu Val Phe Asn Ala Thr1 5 10 15Arg Phe Ala Ser Val Tyr Ala Trp Asn Arg Lys Arg Ile Ser Asn Cys20 25 30Val Ala Asp Tyr Ser Val Leu Tyr Asn Ser Ala Ser Phe Ser Thr Phe35 40 45Lys Cys Tyr Gly Val Ser Pro Thr Lys Leu Asn Asp Leu Cys Phe Thr50 55 60Asn Val Tyr Ala Asp Ser Phe Val Ile Arg Gly Asp Glu Val Arg Gln65 70 75 80Ile Ala Pro Gly Gln Thr Gly Lys Ile Ala Asp Tyr Asn Tyr Lys Leu85 90 95Pro Asp Asp Phe Thr Gly Cys Val Ile Ala Trp Asn Ser Asn Asn Leu100 105 110Asp Ser Lys Val Gly Gly Asn Tyr Asn Tyr Leu Tyr Arg Leu Phe Arg115 120 125Lys Ser Asn Leu Lys Pro Phe Glu Arg Asp Ile Ser Thr Glu Ile Tyr130 135 140Gln Ala Gly Ser Thr Pro Cys Asn Gly Val Glu Gly Phe Asn Cys Tyr145 150 155 160Phe Pro Leu Gln Ser Tyr Gly Phe Gln Pro Thr Asn Gly Val Gly Tyr165 170 175Gln Pro Tyr Arg Val Val Val Leu Ser Phe Glu Leu Leu His Ala Pro180 185 190

Krav (10)Skjul avhengig 

1. En koronavirusvaksine, hvori koronaviruset omfatter grafenoksyd, karnosin, CpG og et nytt koronavirusreseptorbindende domene; binding av karnosin, CpG og en ny koronavirusreseptorbindende region på en ryggrad av grafenoksid; CpG-kodningssekvensen er vist som SEQ ID NO 1; den nye koronavirusreseptorbindende regionen refererer til en ny koronavirus S-proteinreseptorbindende region.2. Koronavirus ifølge krav 1, hvori coronaviruset oppnås ved å koble karnosin, CpG og en koronavirusreseptorbindende region på aktivert grafenoksyd.3. Fremgangsmåte for å produsere et koronavirus ifølge krav 1, karakterisert ved at det omfatter trinnene:å skaffe CpG, et rekombinant protein i en reseptorbindende region og karnosin, hvor den CpG-kodende sekvensen er vist som SEQ ID NO 1;tilsetning av grafenoksyd frysetørket pulver i en fosfatbufferløsning, og utføring av ultralydbehandling;tilsetning av EDC og NHS for å aktivere grafenoksydløsningen, fjerning av overdreven EDC / sulfo-NHS i reaksjonsløsningen gjennom ultrafiltrering, og justering av pH i reaksjonsløsningen for å være nøytral;tilsetning av rekombinant protein av karnosin, CpG og reseptorbindende region til en reaksjonsløsning, og inkubering med aktivert grafenoksid;overskudd av ukonjugert protein ble fjernet fra reaksjonsoppløsningen og sterilisert for bruk.4. Fremgangsmåte ifølge krav 3, karakterisert v e d at varigheten av sonikering er mellom 2 og 3 timer.5. Fremgangsmåte ifølge krav 3, karakterisert v e d at fosfatbufferen har en pH på 6,8 til 7,6.6. Fremgangsmåte ifølge krav 3, hvor fremgangsmåten for fjerning av overskudd av EDC / sulfo-NHS eller fjerning av ukoblede proteiner er ultrafiltrering.7. Fremgangsmåte ifølge krav 3, karakterisert v e d at mengden karnosin er 1,5 ganger eller mer mengden grafenoksyd, mengden reseptorbindende region er 2-10 ganger mengden CpG, og mengden CpG er en ti. tusendels grafenoksyd, basert på masseforhold.8. Fremgangsmåte ifølge et hvilket som helst av kravene 3 til 7, karakterisert ved at reaksjonstemperaturen er 20 til 28 °.9. Anvendelse av et koronavirus ifølge krav 1, karakterisert ved at nevnte nye koronavaksine brukes til fremstilling av et medikament for forebygging av et koronavirus.10. Anvendelse ifølge krav 9, karakterisert v e d at coronaviruset får kroppen til å produsere antistoffer mot rekombinante proteiner i reseptorbindingsdomenet.

Lignende dokumenter

UtgivelsePubliseringsdatoTittelScheerlinck et al.2006Systemiske immunresponser hos sauer, indusert av en ny nano-perle-adjuvansEP0812209B12004-05-06Cochleate leveringsbiler for biologisk relevante molekylerJP2001501640A2001-02-06vaksineSokolova et al.2015Potensialet til nanopartikler for immunisering mot virusinfeksjonerJP2002508333A2002-03-19vaksineWO2004052395A12004-06-24L2-peptid av humant papillomavirus assosiert med viruslignende partiklerWO2007113633A22007-10-11Immunogene sammensetninger omfattende katteallergen fel dlCA2521038C2011-10-04Polypeptid omfattende celleadhesjonsmotiv, t-celleepitop og b-celleepitop for å indusere antistoffproduksjonJP2003523401A2003-08-05En ny ikke-antigene slimhinneadjuvansformulering som modulerer effekten av stoffer, inkludert vaksineantigener, ved å kontakte slimhinnens kroppsoverflateJP2017520556A2017-07-27Sammensetninger, metoder og terapier for administrering av antigene peptiderCA2246754C2002-10-22Cochleate levering kjøretøyKR101751376B12017-07-11Slimhinne-vaksineAU2011239941B22015-07-16VaksinasjonsmetodeKhawaja et al.2012Forbedret styrke og bredde av nøytraliserende humoristisk respons på en DNA-vaksine rettet mot DHBV-konvoluttproteinet levert av in vivo elektroporeringOsorio et al.2003Immunresponser på hepatitt B overflate antigen etter epidermal pulverimmuniseringCN112220919A2021-01-15Nano coronavirus rekombinant vaksine som tar grafenoksid som bærerTW575427B2004-02-11Farmasøytisk sammensetning for forebygging eller forbedring av Varicella eller ZosterCN101717433A2010-06-02Polypeptidimmunogen, fremstillingsmetode og anvendelse deravUS9060984B22015-06-23Rekombinante HIV-1-kappeproteiner omfattende stabilisering av to-cystein-minidomener i gp41US20120231044A12012-09-13Vaksineformulering av mannose-belagte peptidpartiklerJPWO2009001673A12010-08-26ATP-holdig immunadjuvansJPWO2009004900A12010-08-26Ubiquinonholdig immunadjuvansJP2001505763A2001-05-08HIV P-17 peptidfragment, sammensetning som inneholder det samme, og fremgangsmåter for å produsere og bruke det sammeJP5960064B22016-08-02Immunogene sammensetninger mot humane progastrinpeptiderCN102757500B2014-06-25Pegyleringsmodifikator av langtidsvirkende thymosin alpha1

Prioriterte og relaterte applikasjoner

Prioriterte applikasjoner (1)

applikasjonPrioritetsdatoInnleveringsdatoTittelCN202011031367.1A2020-09-272020-09-27Nano coronavirus rekombinant vaksine som tar grafenoksid som bærer

Søknader som krever prioritet (1)

applikasjonInnleveringsdatoTittelCN202011031367.1A2020-09-27Nano coronavirus rekombinant vaksine som tar grafenoksid som bærer

Juridiske hendelser

DatoKodeTittelBeskrivelse2021-01-15PB01Utgivelse2021-01-15PB01Utgivelse2021-02-02SE01Ikrafttredelse av anmodning om materiell undersøkelse2021-02-02SE01Ikrafttredelse av anmodning om materiell undersøkelse

Begreper

maskinuttrukket nedlastingFiltertabell NavnBildeSeksjonerTelleSøketreff vaksinertittel, krav, abstrakt, beskrivelse670,000 Coronaviridaetittel, krav, abstrakt, beskrivelse350,000 karbonkarbontittel, krav, abstrakt, beskrivelse350,000 grafentittel, krav, abstrakt, beskrivelse310,000 transportørtittel Beskrivelse40,000 carnosine zwitterioncarnosine zwitterionpåstander, abstrakt, beskrivelse240,000 Karnosinpåstander, abstrakt, beskrivelse230,000 Karnosinpåstander, abstrakt, beskrivelse230,000 antistofferpåstander, abstrakt, beskrivelse110,000 antistofferpåstander, abstrakt, beskrivelse110,000 reseptorerpåstander, abstrakt, beskrivelse80,000 reseptorerpåstander, abstrakt, beskrivelse80,000 forberedelsesmetodepåstander, abstrakt, beskrivelse70,000 Koderegionpåstander, abstrakt, beskrivelse40,000 forebyggingpåstander, abstrakt, beskrivelse40,000 løsningkrav, beskrivelse250,000 Rekombinante proteinerkrav, beskrivelse160,000 Rekombinante proteinerkrav, beskrivelse160,000 kjemisk reaksjonkrav, beskrivelse160,000 proteiner og generkrav, beskrivelse80,000 proteiner og generkrav, beskrivelse80,000 ultrafiltreringkrav, beskrivelse80,000 natrium; 1-hydroksy-2,5-dioksopyrrolidin-3-sulfonatnatrium; 1-hydroksy-2,5-dioksopyrrolidin-3-sulfonatkrav, beskrivelse60,000 legemiddelkrav, beskrivelse50,000 metodekrav, beskrivelse40,000 fosfatbufferkrav, beskrivelse40,000 CDSNkrav, beskrivelse30,000 CDSNkrav, beskrivelse30,000 HI_0216krav, beskrivelse30,000 MPN_201krav, beskrivelse30,000 MPN_285krav, beskrivelse30,000 MPN_289krav, beskrivelse30,000 MPN_290krav, beskrivelse30,000 MPN_343krav, beskrivelse30,000 MPN_365krav, beskrivelse30,000 MPN_615krav, beskrivelse30,000 MPN_638krav, beskrivelse30,000 nøytraliseringkrav, beskrivelse30,000 pulverkrav, beskrivelse30,000 prrBkrav, beskrivelse30,000 CpGkrav, beskrivelse20,000 fosfatbufferløsningkrav, beskrivelse20,000 terapi ved ultralydkrav, beskrivelse20,000 koronavirusreseptorpåstander40,000 sonikeringpåstander10,000 eksperimentell metodeabstrakt, beskrivelse50,000 covid-19-Virusabstrakt, beskrivelse40,000 nanomaterialeabstrakt, beskrivelse30,000Vis alle begreper fra beskrivelsesdelen

Krav (10)Skjul avhengig 

1. En koronavirusvaksine, hvori koronaviruset omfatter grafenoksyd, karnosin, CpG og et nytt koronavirusreseptorbindende domene; binding av karnosin, CpG og en ny koronavirusreseptorbindende region på en ryggrad av grafenoksid; CpG-kodningssekvensen er vist som SEQ ID NO 1; den nye koronavirusreseptorbindende regionen refererer til en ny koronavirus S-proteinreseptorbindende region.2. Koronavirus ifølge krav 1, hvori coronaviruset oppnås ved å koble karnosin, CpG og en koronavirusreseptorbindende region på aktivert grafenoksyd.3. Fremgangsmåte for å produsere et koronavirus ifølge krav 1, karakterisert ved at det omfatter trinnene:å skaffe CpG, et rekombinant protein i en reseptorbindende region og karnosin, hvor den CpG-kodende sekvensen er vist som SEQ ID NO 1;tilsetning av grafenoksyd frysetørket pulver i en fosfatbufferløsning, og utføring av ultralydbehandling;tilsetning av EDC og NHS for å aktivere grafenoksydløsningen, fjerning av overdreven EDC / sulfo-NHS i reaksjonsløsningen gjennom ultrafiltrering, og justering av pH i reaksjonsløsningen for å være nøytral;tilsetning av rekombinant protein av karnosin, CpG og reseptorbindende region til en reaksjonsløsning, og inkubering med aktivert grafenoksid;overskudd av ukonjugert protein ble fjernet fra reaksjonsoppløsningen og sterilisert for bruk.4. Fremgangsmåte ifølge krav 3, karakterisert v e d at varigheten av sonikering er mellom 2 og 3 timer.5. Fremgangsmåte ifølge krav 3, karakterisert v e d at fosfatbufferen har en pH på 6,8 til 7,6.6. Fremgangsmåte ifølge krav 3, hvor fremgangsmåten for fjerning av overskudd av EDC / sulfo-NHS eller fjerning av ukoblede proteiner er ultrafiltrering.7. Fremgangsmåte ifølge krav 3, karakterisert v e d at mengden karnosin er 1,5 ganger eller mer mengden grafenoksyd, mengden reseptorbindende region er 2-10 ganger mengden CpG, og mengden CpG er en ti. tusendels grafenoksyd, basert på masseforhold.8. Fremgangsmåte ifølge et hvilket som helst av kravene 3 til 7, karakterisert ved at reaksjonstemperaturen er 20 til 28 °.9. Anvendelse av et koronavirus ifølge krav 1, karakterisert ved at nevnte nye koronavaksine brukes til fremstilling av et medikament for forebygging av et koronavirus.10. Anvendelse ifølge krav 9, karakterisert v e d at coronaviruset får kroppen til å produsere antistoffer mot rekombinante proteiner i reseptorbindingsdomenet.

https://patents.google.com/patent/CN112220919A/en#:~:text=Oppfinnelsen%20tilh%C3%B8rer%20feltet%20nanomaterialer%20og%20biomedisin%2C%20og%20vedr%C3%B8rer%20en,Lignende

Legg igjen en kommentar