ADVARSEL: Telekom som bestikker private hjem for å installere 5G-antenner i nabolagene. Det samme gjør Telia her i Norge.

9. juli 2021Skriv ut dette innlegget

Totalt antall visninger: 222

4  2  0Dele 0Dele 0  0  https://www.facebook.com/v2.0/plugins/like.php?action=&app_id=&channel=https%3A%2F%2Fstaticxx.facebook.com%2Fx%2Fconnect%2Fxd_arbiter%2F%3Fversion%3D46%23cb%3Dfddfbc67730bf8%26domain%3Dvaccineimpact.com%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Fvaccineimpact.com%252Ff2055aaf766e76c%26relation%3Dparent.parent&container_width=0&href=https%3A%2F%2Fvaccineimpact.com%2F2021%2Fwarning-telecoms-bribing-private-homes-to-install-5g-antennas-in-their-neighborhoods%2F&layout=box_count&locale=en_US&sdk=joey&send=false&show_faces=false&size=large&size=large

Mikrobølgeovn nabolag kommer

av Alliance for Natural Health

Hvordan en lite kjent regel kan endre nabolaget ditt og skade helsen din.

Den føderale regjeringen har sørget for at 5G kan komme til nabolaget ditt enten du liker det eller ikke. En nylig regelendring gjør det mulig for telekombransjen å gjøre samtykkende private boliger til celletårn, noe som truer helsen til nabolaget.

Den eneste måten å slå tilbake er å snakke med naboer som kanskje vurderer å legge til en antenne til huset deres for å informere dem om fakta som industrien praktisk utelater.

Vår  tidligere dekning  gir mer bakgrunn om OTARD-regelen, et akronym for “over the air mottaksenhet.” Opprinnelig forbød regelen lokale kommuner å begrense installasjonen av parabolantenner og andre antenner på private boliger for  mottak  av TV-signaler; det gjaldt ikke enheter som også  overfører  signaler.

FCC implementerte nylig endringer i regelen som gjør det mulig for industrien å installere trådløse sendeantenner på private hjem; og siden dette ville bli gjort på privat eiendom, omgår det behovet for selskaper å oppfylle lokale regulerings- og miljøkrav. Det er heller ikke noe krav om å varsle naboeiendomseiere. OTARD-regelen er altså endret fra en forbrukersregel til en næringsregel.

Teleselskaper går nå  angivelig  rundt i nabolag med villedende tilbud som: “Tjen $ 600 – Få betalt for å gjøre ingenting mens du hjelper samfunnet ditt. Vær den første personen som gir Internet of Things-dekning i nabolaget ditt. ”

For noen kan dette være et fristende tilbud. Industrien kan til og med tilby fordeler som gratis internett … men de kan også belaste deg for strømmen som brukes av antennen. Vi vet bare ikke. Men det er sikkert at trådløse selskaper ikke forteller eiendomseiere at de kan holdes ansvarlige hvis deres naboer opplever negative helseeffekter på grunn av strålingen fra disse antennene.

Mens telekomindustrien i flere tiår har insistert på at mobiltelefoner, og nå 5G-nettverk, er helt trygge, er det fjell av bevis som tyder på noe annet. Vi har dekket mye av dette  beviset  i  tidligere artikler som  knytter EMF-stråling til endret metabolisme, kreft, kardiovaskulær sykdom, DNA-skade, nedsatt sædfunksjon, kognitiv svikt, nevrologisk skade og mange flere helsemessige forhold.

Av disse grunner, forsikringsselskaper rangere 5G EMF stråling som “ høy risiko , ” og på grunn av disse risikoene, de fleste forsikring planer  inkluderer  en “elektromagnetisk felt eksklusjon” -som er, forsikring planer ikke dekker skader relatert til trådløs stråling. Telekom kan ikke tilby huseiere forsikring mot ansvar fra antennen som forårsaker fysisk skade for andre fordi denne forsikringen ikke eksisterer.

Med mindre umiddelbare tiltak iverksettes, vil vi bli utsatt for stråling generert av trådløse enheter i en enestående skala. Spesielt bekymrende er at 5G-nettverk som blir rullet ut, bruker korte millimeterbølger, som ikke kan bevege seg så langt som lengre bølger.

Dette betyr at det trengs flere “småcelletårn” for å opprette et nettverk, og det er derfor teleindustrien trenger å gjøre private hjem til celtårn. Noen nabolag ville se dusinvis av små celler installert, som alle avgir mikrobølgestråling. Disse tårnene  vil også avgi  de lavere 4G-frekvensene, siden 5G-utbygging  fortsatt pågår .

Det er spesielle farer med 5G-nettverk. Vi har  påpekt  at israelske forskere  fant  at svettekanalene våre fungerer som antenner for millimeterbølger, noe som betyr at vi ville absorbere mer av denne energien i kroppene våre.

Millimeter bølgelengder  brukes også  i mengdekontrollsystemer, noe som får folk som blir fanget i den kraftige millimeterbølgen til å føle at huden deres brenner. Ingen uavhengig forskning har  bekreftet sikkerheten  til 5G-nettverk.

Den amerikanske regjeringens eget nasjonale toksikologiprogram ga ut resultatene av et tiårig prosjekt på 30 millioner dollar som undersøkte koblingen mellom mobiltelefoner og kreft. Det konkluderte med at “det er klare bevis for at hannrotter som ble utsatt for høye nivåer av radiofrekvent stråling (RFR) som den som ble brukt i 2G- og 3G-mobiltelefoner, utviklet kreftsvulster i hjertet.”

Igjen øker 5G-nettverk disse eksponeringene dramatisk på grunn av det økte antallet “små celler” som vil dekke nabolag med EMF-stråling.

Et ekstra problem er at det er nesten umulig å effektivt saksøke de trådløse selskapene selv. En nærmere titt på by- og kommunekontrakter viser at det ikke er Verizon, for eksempel å gjøre forretninger, men en mindre LLC som er opprettet av Verizon for å gjøre forretninger på et bestemt sted. Dette isolerer Verizon fra å være ansvarlig for store skader.

Hvis en søksmål er vellykket, raser du kassa til en ” Verizon New York, Inc. ” eller et mindre selskap som “ gjør forretninger som ” Verizon.

ANH er imidlertid med på Safe Technology Minnesota for å sende inn en amicus-kort til støtte for Children’s Health Defens  søksmål som  utfordrer FCC for å vedta OTARD-regelendringene.

En bedre strategi er å engasjere seg med naboer som vurderer tilbud om satellittinstallasjon og stille spørsmål: er de klar over at forsikring mot helseeffekter fra EMF-stråling ikke eksisterer? Hvis en nabo, eller naboens barn, blir syk av strålingen som kommer fra antennen på huset deres, kan de ha råd til et juridisk forsvar? Er de klar over de utallige helsefarene forbundet med EMF-stråling? Er de på kroken for strømmen som blir tatt opp av antennen?

Kanskje proaktiv handling for å diskutere problemet med naboer før industrien gir tilbudet, kan inokulere nabolag fra næringspropaganda. Vennlige, men ærlige samtaler om dette problemet kan være den eneste måten å forhindre at ditt nabolag blir dekket med EMF.

Les hele artikkelen på Alliance for Natural Health .

Kommenter denne artikkelen på HealthImpactNews.com .

Se også :

Forstå tidene vi for tiden lever gjennom

Identifisere de Luciferian-globalistene som implementerer den nye verdensorden – Hvem er “jødene”?

Insider eksponerer frimureriet som verdens eldste hemmelige religion og de lusiferiske planene for den nye verdensorden

Den viktigste sannheten om den kommende “nye verdensordenen” Nesten ingen diskuterer

Det er på tide å velge sider: Vet du til og med hvilken side du er på?

Guds segl og merke er langt viktigere enn “dyrets merke” – er du forberedt på det som kommer?

Hva skjer når en hellig og rettferdig Gud blir sint? Leksjoner fra historien og profeten Jeremia

De sataniske røttene til moderne medisin – dyrets merke?

Har du problemer med å motta nyhetsbrev? Se:

Hvordan slå internettsensur og lage din egen nyhetsmating

Legg igjen en kommentar