HVOR i svarte er mannfolkene i Norge?? NÅR SKAL DERE VÅKNE…ELLER SKJØNNER DERE 0 AV DET SOM FOREGÅR? ELLER HAR EGOISMEN TATT OVERHÅND??

Nå har de kriminelle globalistene pissa på oss….befolkningen i snart 1.5 år og dere gjør ikke en dame shit? Det neste nå er at barna/barnebarna /olderbarna blir truet til å ta giftsprøyta og det vil ganske sikkert ende opp med TVANG. Å stå på sidelinja og se på det sjuke som foregår er så frustrerende at det er på grensen til at man blir gal. Hva pokker er det som skal til for at NOEN av dere mannfolk tar til vettet. Har dere ikke lest historier fra bla krigen…hva nassene og koo..un..i..st..ene bedrev? Ser dere ikke likheter. Ikke engang når regjeringen bestiller likposer til 30 mill der militæret får for 22 mill…SER DERE IKKE TEGNINGA? Neida…det er viktigere å komme seg utenlands på ferie…ta kvakksina og komme seg på første fly for å få kjøpt seg “billige varer”. Skjønner dere ikke at de kriminelle flirer i skjegget og venter på at dere skal vende tilbake og at dere tester positivt og MÅ ta kanskje 3 dje giftsprøyte. Da har dere fått så mye gift i kroppen at med det lille immunforsvaret du hadde igjen etter 2 dre sprøyta så har du kanskje bare noen timer igjen før du havner i penalet.

Til dere egoister som på død og liv MÅTTE til syden så vil jeg ikke synes synd i dere den dagen de kriminelle kommer hjem til dere med sine sorte likposer som ligger klar ved hjemkomsten. Dere har blitt advart i over ett år nå…og ikke hørt på…Har sagt det utallige ganger nå…til høsten blir det ILLE……veldig ILLE. OG den kriminelle gjengen vil ALDRI gi seg før Agendaen er fullendt i 2030. Allerede i 2025 så skal Norges befolkning reduseres til 1/3. Men selvfølgelig så er dette også som chemtrails, 5G HAARP og værmodifisering som jeg har skrevet om i 4 år nå bare konspirasjonsteorier.

Og til slutt til dere feiginger som ikke har delt det jeg har lagt ut…dere er like medskyldige i dette massemordet som er nært forestående! Sjøl har jeg nå fått 30 dgr i jail på min egen profil og begrenset med kommentarer…men det gir jeg blanke F i. Å sitte her og skrive til krampa tar en hjelper ikke det spøtt. Men når det er sagt så har jeg ikke samvittighet til IKKE å gjøre det heller.

Så til alle dere som fortsatt mener at ekkokammeret på FB gir noe …så er jo det et valg man tar. Uansett så håper jeg så mange som mulig her i gruppa tar de rette valgene

Legg igjen en kommentar