Tyskland ansatte forskere for å utvikle falsk Coronavirus-modell for å rettferdiggjøre streng låsing

9. februar 2021

I følge omfattende e-postutvekslinger innhentet av en gruppe advokater i en juridisk tvist, hyret det tyske innenriksdepartementet forskere til å utvikle falske coronavirus-modeller for å rettferdiggjøre streng låsing .

Tyskland ansatte forskere for å utvikle falsk Coronavirus-modell for å rettferdiggjøre streng låsing
Tyskland ansatte forskere for å utvikle falsk Coronavirus-modell for å rettferdiggjøre streng låsing

Det tyske føderale innenriksdepartementet engasjerte forskere fra flere forskningsinstitutter og universiteter for politiske formål i den første bølgen av koronaviruspandemien i mars 2020.

Den ga forskere fra Robert Koch Institute og andre institusjoner i oppdrag å lage en beregningsmodell på grunnlag av hvilken innenriksminister Horst Seehofer (CSU) ønsket å rettferdiggjøre tøffe koronavirustiltak.

Informasjonen finnes på mer enn 200 sider med intern korrespondanse mellom ledelsesnivået til innenriksdepartementet og forskerne, mottatt av den tyske avisen WELT AM SONNTAG.

En gruppe tyske advokater kjempet for e-post i en juridisk tvist med Robert Koch Institute som varte i flere måneder.

ABONNER PÅ GREATGAMEINDIA

Skriv inn e-postadressen din for å abonnere på GGI og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Epostadresse

Abonnere

I en utveksling av e-post ber statssekretæren i Innenriksdepartementet, Markus Kerber, forskerne som har blitt kontaktet om å utvikle en modell som kan planlegges med “forebyggende og undertrykkende tiltak”.

I følge korrespondansen jobbet forskerne i nær koordinering med departementet på bare fire dager for å utvikle innhold til et papir som var erklært hemmelig, som ble distribuert via forskjellige medier de neste dagene.

Et «worst-case scenario» ble beregnet etter at over en million mennesker i Tyskland kunne dø av coronavirus hvis det sosiale livet skulle fortsette som det var før pandemien.

Som GreatGameIndia rapporterte tidligere, ble selv Lancet- avisen som antydet at coronavirus hadde en naturlig opprinnelse, orkestrert av Peter Daszak med ansatte i EcoHealth Alliance.

EcoHealth Alliance er interessant den samme ideelle organisasjonen som mottok millioner av amerikanske skattebetalere i USA for å  genetisk manipulere koronavirus  med forskere ved  Wuhan Institute of Virology .

Nylig har en tysk domstol i en landemerkeavgjørelse erklært at COVID19-låsinger pålagt av regjeringen er grunnlovsstridig .

Thüringen låsingen av våren var en ”katastrofalt feil politisk avgjørelse med dramatiske konsekvenser for nesten alle områder av folks liv,” sa retten og begrunnet avgjørelsen.

For de siste oppdateringene om utbruddet, se vår  Coronavirus-dekning .

Send inn tips og innsendinger ved å fylle ut dette  skjemaet,  eller skriv til oss direkte via e-postmeldingen. Bli med på  WhatsApp  for mer informasjon og oppdateringer.Vi trenger din støtte for å videreføre vår uavhengige og etterforskende forskningsbaserte journalistikk om Deep State-truslene som menneskeheten står overfor. Ditt bidrag, uansett hvor lite det er, hjelper oss å holde oss flytende. Vennligst vurder å støtte GreatGameIndia.

Støtte GreatGameIndia

14 KOMMENTARER

 1. Sadako Hvordan begynte promoteringen av asbest eller kannibalisme blant kyrne? Kyr som spiser kyr? Produksjon BSE?Laster inn …Svare
 2. francisco García Manzano Komunisten Merkel er en av de verste i hele Europa. Er EN KRIMINAL PERSON. Hans Lockdown tjener bare til å ødelegge Tyskland.Laster inn …Svare
 3. Barney Denne andre virusbølgen ble planlagt for lenge siden av dukkemestrene som eier sentralbankene, inkludert Bank of China. Disse bedragerne er dukkemestrene hvis messias er Lucifer / Satan. Det er de som har skapt den frie slaveverdenen som vi alle lever i dag. Se bloggen min på tinyurl.com/matrixofgog for å finne ut hvem de er …
  OPERATION LOCKSTEP FROM THE ROCKEFELLER PLAYBOOK:
  The Plandemic:
  “1. fase: vanlig / forkjølelse / influensa. Mindre symptomer på det meste. Medietilslutning om masseparanoia og frykt. Feil testsystem brukt, som plukker opp genetisk materiale i kroppen og utløser et positivt resultat. Inflasjon av Covid-saksnummer, gjennom endring av dødsattester, dobbelttelling og klassifisering av alle dødsfall inkludert andre sykdommer og naturlige årsaker som Covid19. Låsing vil gi oss liv under drakoniske lover, forhindre protester og identifisere offentlig motstand.
  2. fase: 1. fase vil føre til kompromittert og skrøpelig immunsystem gjennom mangel på mat, sosial distansering, bruk av masker og mangel på kontakt med sollys og sunne bakterier. Eksponering for 5G-stråling vil ytterligere angripe immunforsvaret. Dermed, når folk kommer tilbake i samfunnet, vil flere bli syke. Dette får Covid19 skylden. Dette vil alle skje før vaksinasjonen er klar til å rettferdiggjøre det. En lengre og kraftigere låsing følger til alle tar vaksinen.
  Tredje fase: Hvis flertallet av mennesker motstår vaksinen, vil et våpenvåpen SARS / HIV / MERS-virus bli frigitt. Mange mennesker vil dø av dette. Det vil være de sterkestes overlevelse. Det vil også være det ultimate presset for alle å bli vaksinert, for å komme tilbake til normalitet. De som har tatt vaksinen vil være i krig med de som ikke har gjort det. Det vil være anarki fra alle kanter. ””Covid-19 betyr” sertifikatet for identifikasjon av vaksinasjon med kunstig intelligens “og” 19 “var året det ble opprettet.”Laster inn …Svare
 4. sfeniks Jeg er ikke overrasket. Spørsmålet er: kan vi virkelig
  gjøre noe?Laster inn …Svare
 5. Heidi Marie Rodriguez-Preston “I en utveksling av e-post ber statssekretæren i innenriksdepartementet, Markus Kerber, forskerne som er blitt kontaktet om å utvikle en modell som kan planlegges” forebyggende og undertrykkende tiltak. “At hele denne coronavirus-fjerningen er en godt koordinert mekanisme, er så åpenbar at selv et skolebarn kan koble prikkene.Markus Krebber er finansdirektør for RWE AG og i styret for 5 andre selskaper. Tidligere var han divisjonsdirektør-Group Finance i Commerzbank AG. Han fikk doktorgrad fra Humboldt-Universität zu Berlin og en kandidatgrad og en MBA fra Indiana University of Pennsylvania.Om RWE AGRWE Aktiengesellschaft er et globalt aktivt energiselskap. Selskapet genererer og handler strøm. RWE har en kapasitet på rundt 10 gigawatt basert på fornybare kilder, samt gassflåte og en internasjonalt aktiv energihandelsvirksomhet. RWE betjener kunder i Europa, Asia-Stillehavet og USA.ESSEN, Tyskland, 14. november (UPI) – Til tross for eksponering for mer ustabile eiendeler som fossile brensler, sa det tyske energiselskapet RWE at det sto solid for økonomisk fremgang.Det tyske energimarkedet skifter fra konvensjonelle energifundamenter som kull og naturgass mot vind- og solenergi. I det største børsintroduksjonen på mer enn et tiår delte det tyske verktøyet sin grønne energienhet i et datterselskap kalt Innogy, som innbragte 2,8 milliarder dollar i inntekt for RWE.https://www.breitbart.com/news/shifting-focus-leaves-mixed-bag-for-german-utility-rwe/“, Dr. Kerber jobbet som investeringsbank i London i aksjekapitalmarkedene
  til Deutsche Bank AG og SG Warburg & Co Limited. Han er medlem av
  London-baserte International Institute for Strategic Studies (IISS) og German Council on
  Foreign Relations (DGAP) i Berlin. Markus ble også utnevnt til styret i GFT
  Technologies AG som ikke-administrerende direktør i juni 2009. ‘12009. ‘1-Lynn roth sch ild sitter i styret i Deutschebank2-ektemannen Evelyn er rådgiver for dronningen av England som har “Golden aksjer” i flere investeringer.3- innsidehandel ble åpent eksponert av gamestop-handel der de veldig velstående satset på å lukke konkursfirmaer og samle pengene sine på en sikker ting … til de små mennesker slo tilbake … nå lukket de bare sirkelen for ”all inclusive-kapitalister”. Å være en indre mann for Deutsche bank og commerzebank ag (som går tilbake før Hitler … deretter overtatt av Hitler nå tilbake i private hender … det var opprinnelig en bank for jødiske forretningsmenn og bankfolk og kjøpmenn som et kraftverk for innflytelse).4 – å slå av økonomien bortsett fra store selskaper (viktig.) .. små butikker kan gå under. Er bedriftens overtakelse av grunnleggende forsyninger.5- Bill Gates / Monsantos overtar GMO-matvarer og land er en tannhjul i kontrollhjulet. Ingen vaksine med nanopartikler for sporing … ingen mat, reiser eller penger.Hunger-spillene var en forhåndsvisning av milliardærer sykdom av gudskompleks.Og de dumme statssekretærene over hele verden og rettsvesenet lar dem mens de ler … Bill Gates ler alltid på slutten av sin autistiske arm og blafrer taler …Tyskland er bare en av de mange tannhjulene i denne godt smurte mekanismen.https://widgets.wp.com/likes/#blog_id=65809171&comment_id=18419&origin=greatgameindia.com&obj_id=65809171-18419-60dee5330f310Svare
 6. Heidi Marie Rodriguez-Preston Svaret er nei.Vi må lære av leksjonene til de overlevende fra bolsjevikene, Hitler og vietnameserne … som de globalistiske håndverkerne prøver å slette historien og omskrive den … men i vår generasjon har vi fortsatt overlevende til å fortelle de virkelige historiene (dreper sykehjemspasienter. hjelper til med å løse dette problemet skjønt … tenk New York).https://widgets.wp.com/likes/#blog_id=65809171&comment_id=18423&origin=greatgameindia.com&obj_id=65809171-18423-60dee5330f606Svare
 7. bobbyrajeshmalhotra George Gao, kinesisk CDC, er en del av det tyske nasjonale vitenskapsinstituttet som orkestrerer og forsvinner alle avgjørelser i sammenheng med låsing og COVID-19-begrensninger. Han deltok på Even201, var medforfatter av SARS-CoV-2 arbeidshestpapir – “Zhu-papiret”, og en oppfølging av panikkpapir-prototype.Mer: https://twitter.com/Bobby_Network/status/1359213119625699328https://widgets.wp.com/likes/#blog_id=65809171&comment_id=18431&origin=greatgameindia.com&obj_id=65809171-18431-60dee5330f905Svare
 8. din mor alt du gjør er å tispe, du burde være på gatene og drepe svarte, muslimer, jøder, feminister, antifas, liberale, politikere, leger, mediepersonligheter, påvirkere osv. etc. Quti sosiale medier og helle raseriet ditt på gatene.https://widgets.wp.com/likes/#blog_id=65809171&comment_id=18446&origin=greatgameindia.com&obj_id=65809171-18446-60dee5330fc01Svare
 9. Geo 1-A
  9-Ihttps://widgets.wp.com/likes/#blog_id=65809171&comment_id=18534&origin=greatgameindia.com&obj_id=65809171-18534-60dee5330fedbSvare
 10. vaporblueyahoocom Du er på punkt Heidi. Takk for all informasjonen for de som prøver å holde seg på toppen av de dårlige skuespillerne i denne pandemien.https://widgets.wp.com/likes/#blog_id=65809171&comment_id=18998&origin=greatgameindia.com&obj_id=65809171-18998-60dee53310268Svare
 11. Debbie hjerne Riket hadde et skjul ute i Antarktis hvor de fant romvesener og prøvde å kopiere romskipene sine. Når romvesener brytes ned, etterlater de et materiale som fremdeles er aktivert for å skape AI-støv, og prøver på noe beregnet. Det er Corona-viruset mest sannsynlig. Amerika hadde også kontakten som ble overlevert til Open Science fordi Amerika ikke har tette laboratorier, de hadde ikke noe håp om å lage en vaksine i militærlaboratoriene.https://widgets.wp.com/likes/#blog_id=65809171&comment_id=19206&origin=greatgameindia.com&obj_id=65809171-19206-60dee5331052aSvare
 12. Armando Silvier Knulle av falsk “jøde” Rothschild shill.https://widgets.wp.com/likes/#blog_id=65809171&comment_id=19214&origin=greatgameindia.com&obj_id=65809171-19214-60dee533108b3Svare
 13. Jason smrJoseph @ barna har blitt så umoralsk © ® HACCp hvor jeg ikke har råd til å kjøpe aeriel ™ HACCp Så ofte Hver uke i vaskeriet med 👖jeans & t-shirt ™ kiwi ™ [{HACCp ™ St.LuciaUniversity [{01758}> \ ° ™https://widgets.wp.com/likes/#blog_id=65809171&comment_id=20071&origin=greatgameindia.com&obj_id=65809171-20071-60dee53310b99Svare
 14. Jason smrJoseph ™ ^ ° Covid 19 er et virkelig problem

Legg igjen en kommentar