Øistein Østgaard21. juni kl. 17:36MARRAKECH POLITICAL DECLARATION!

“Hei,Da har jeg sendt denne mail til departementene. Videresend den gjerne til alle som har interesse…Svar fra regjeringen sendes ut når dette mottas.Fra: KENNETH JOHANSEN <semsveien@icloud.com>Dato: 21. juni 2018 kl. 13.41.45 CESTTil: redaksjonen@dss.dep.noEmne: Redegjørelse for marrakech political declaration

Hei,1. Jeg forventer at noen i departementene kan fortelle meg hva Norge har forpliktet seg til i Marrakech political declaration da det ikke finnes noen informasjon om dette på departementenes hjemmesider.2. Jeg ønsker også at det redegjøres for hvorfor regjeringen/Norge forplikter seg til denne avtalen, og hvordan denne avtalen fremmer norske folks interesser. Jeg ønsker også å vite om hvilke vurderinger som er gjort, med tanke på statens rett til å benytte det Norske folk sine skattepenger i internasjonale sosialistiske prosjekter som ikke direkte gagner det norske folk?4. Jeg forventer også at det redegjøres for hvorfor Norge har signert på en avtale som avgir norsk suverenitet på enkelte områder, noe som er direkte brudd på Grunnloven. Tilsynelatende virker det som om regjeringen er klar over at denne deklarasjonen bryter klart med grunnleggende prinsipper i forvaltningen, Demokratiske prinsipper, Grunnloven og den ‘sosiale kontrakten’ mellom det norske folk og den norske stat siden det ikke finnes noen offentlig informasjon om erklæringen. -Det er heller ikke kommentert i noen medier. For meg virker det som en politisk konspirasjon om å avgi norsk suverenitet, respektløst dele ut skatteinnbetalernes penger til andre land og deres borgere, og samtidig holde det norske folk uinformert og uvitende om dette. Dette er landssvik. -Og Norge har tradisjoner for behandling av landssvikere. Jeg håper for landets fremtid at noen tar denne meldingen alvorlig, og gir meg klare og tydelige svar på mine klare og tydelige spørsmål.”

Legg igjen en kommentar