Professor Curtis Bennett forklarer hvordan trådløs teknologi er uforenlig med vår elektriske biologi

 9. desember 2019

Jeg har satt dette innlegget fordi professor Curtis Bennett har den enkleste forklaringen jeg har kommet over, om hvordan trådløs teknologi er uforenlig med vår elektriske biologi. Han sier: ” Den spesifikke absorpsjonshastighetstesten som er vedtatt for grenser for menneskelig eksponering, er ikke engang anvendelig vitenskap.”

Hele menneskekroppen fungerer gjennom elektrisitet.

Når energien pulserer gjennom konstant radioaktivitet fra et Smart Meter, Cell Tower, Cell Phone og andre trådløse apparater , påvirker det organer, celler og mer av verdens befolkning per innbygger etter hvert som mer Wi-Fi-teknologi brukes.

Hvordan menneskekroppen bruker strøm

Av Amber Plante

Elektrisitet er overalt, selv i menneskekroppen. Cellene våre er spesialiserte for å lede elektriske strømmer. Elektrisitet er nødvendig for at nervesystemet skal sende signaler gjennom hele kroppen og til hjernen, noe som gjør det mulig for oss å bevege, tenke og føle.

Så hvordan kontrollerer celler elektriske strømmer?

Elementene i kroppene våre, som natrium, kalium, kalsium og magnesium, har en spesifikk elektrisk ladning. Nesten alle cellene våre kan bruke disse ladede elementene, kalt ioner, for å generere elektrisitet. Les mer

Dette innlegget kan være veldig kontroversielt for noen mennesker da professor Curtis Bennett sier ting som vil sjokkere mange mennesker. Fordi folk flest tror at regjeringen aldri vil la noe så sinnssykt som dette skje, vil de avvise informasjonen direkte uten å undersøke den. For noen mennesker er det bare for mye å akseptere. Men dette er hva som skjer, hvis du gjør undersøkelser, liker det eller ikke. Ofte skjer ting som dette på grunn av uvitenhet (ikke å vite), vanlig grådighet drevet av penger eller begge deler. Hvis du ser hardt nok ut, vil du finne lignende ting som skjer overalt. Jeg har dekket dette i et annet innlegg her

BEVIS AT NOE SLAG AV RF, EMF, WIFI, 3G, 4G, 5G SKADER CELLENE DINE. HVIS DU IKKE GIR KROPPEN TID FOR Å GJENOPPFINNE, VIL DET KUN VÆRE ET TIDSPUNKT FØR DU SLUTTER MED EN GIFTIG OPPBYGGING AV SKADEDE CELLER. SKADEDE CELLER ER… KREFT.

https://youtube.com/watch?v=oHxxNgEoJwk%3Fversion%3D3%26rel%3D1%26showsearch%3D0%26showinfo%3D1%26iv_load_policy%3D1%26fs%3D1%26hl%3Den%26autohide%3D2%26wmode%3Dtransparent

Denne informasjonen ble kopiert fra youtube-siden ovenfor

“Levende blodceller blir klissete og klumper seg sammen (rouleauxdannelse) når du bruker en datamaskin eller en mobiltelefon. Denne typen analyser kan være nyttige for å diagnostisere personer med elektrooverfølsomhet ” https://www.youtube.com/user/magdahavas ”

Denne videoen handler om levende blodanalyse etter eksponering for en smartmåler. Jeg kontrollerer først, og stråler meg selv ved å stå to meter fra smartmåleren på hjemmet mitt i fem minutter. Så gjør jeg det igjen med et “safe space” produkt ved siden av meg. Et annet navn for Live Blood Cell Analysis er “Darkfield Microscopy”. Bakfeltet er mørkt i motsetning til sterkt lys, slik at organismer ikke dør. Du kan faktisk se de hvite blodcellene dine fortære bakterier i sanntid i motsetning til konvensjonell mikroskopi der de dreper organismer og deretter flekker dem. Du ender opp med å se bare på døde ting.

“Dette klippet er et utdrag fra Take Back Your Power – en kritisk undersøkelse av Smart Metering-fenomenet og Smart Grid. Mer enn 5000 studier viser nå at RF / MW-stråling er skadelig for menneskets biologi, dyr og planter. Akutt og kronisk eksponering for RF-stråling (radiofrekvens) og MW (mikrobølgeovn) kan, selv ved svært lave effekttettheter, føre til ikke bare de negative helseeffektene som vises i denne videoen, men også kalsiumionskader i celler, endotelcellsdysfunksjon , uttømming av nitrogenoksid, oksidativt stress, melatoninforstyrrelse, blod-hjerne-barrierelekkasje, DNA-skade, sædskader og mer. Endringer i glukosemetabolismen i hjernen kan observeres etter bare få minutters bruk av mobiltelefon. Mekanismene for skade fra ikke-termisk, ikke-ioniserende strålingseksponering blir nå tydelige.

For å fortsette, i dette innlegget vil jeg først dekke hvem som er professor Curtis Bennett og hans legitimasjon. Deretter vil vi se på sikkerhetskode 6, som brukes over hele verden som sikkerhetsretningslinjer for all trådløs teknologi. Han vil forklare nøyaktig hva som brukes til sikkerhetsstandarden for all trådløs teknologi, som de fleste vil synes å være sjokkerende som jeg gjorde. Jeg vil også legge ut et kort utdrag av hva han sier og lenker til innlegget der jeg fikk informasjonen fra. Til slutt vil jeg ha flere videoer nedenfor der han holdt presentasjoner på forskjellige steder og en podcast. Jeg vil anbefale å lytte til så mange som mulig, til og med trodde noe av det er repetisjoner. Det er alltid noen ekstra informasjon å lære av hver video.

Bennetts legitimasjon inkluderer:

Sjef, International Science Advisory Board for IHF (14.301 medlemmer): Integrative Health Forum, Global Education Development Institute & Associates inkluderer 14.301 lisensierte helse- og konsulentpersoner som har akkreditert medisinske utdanningsprogrammer der helsepersonell får utdanningskreditt som kreves for pågående medisinsk lisensiering. Utdanningsprogrammene gjelder for helsepersonell i USA, Canada og vil være globale.

Bennetts termiske strålingsbakgrunn er de naturlige frekvensene og vibrasjonene til all materie over absolutt null. (- 273 grader C eller -496 grader F) Det er grunnlaget for all vitenskap og årsaken til tittelen som det tok flere tiår å tjene.

Adjunkt professor for akkreditert medisinsk utdanning for CME-studiepoeng : Bennett foreleser i de akkrediterte programmene for medisinsk utdanning.

Strålekonsulent i 40 år : Termisk stråling, elektromagnetisk stråling (EMR) og solstråling.

Interprovinsiell Journeyman Electrician (Red Seal) : Regjeringen i Canada, provinser og Industry Canada trente og sertifiserte ett yrke for bruk av all elektrisitet. Legitimerte elektrikere er regjeringene, kommisjonen for offentlige tjenester og eksperter som er anerkjente av verktøy.

Byggteknisk teknolog : Bygging fra kontrakter til ferdigstillelse. Medstudenter inkluderer prosjektledelse, stedstilsyn, bygningsinspektører og profesjonelle estimatorer.

Noen ganske solide legitimasjoner hvis du spør meg.

Professor Curtis Bennett forklarer hvordan og hvorfor ikke-ioniserende EMF-stråling forårsaker skade

Alison Heath intervjuer professor Curtis Bennett. Verdens helseorganisasjon klassifiserte mobiltelefonstråling som kreftfremkallende klasse 2B fordi de ikke kunne fastslå årsaken. Nå er årsaken etablert fra et elektrisk perspektiv.

https://youtube.com/watch?v=LSJiMX_kxcQ%3Fversion%3D3%26rel%3D1%26showsearch%3D0%26showinfo%3D1%26iv_load_policy%3D1%26fs%3D1%26hl%3Den%26autohide%3D2%26wmode%3Dtransparent

Så hva er sikkerhetskode 6?

Sikkerhetskode 6 – Kanadiere for sikker teknologi (C4ST)

Nå forklarer professor Curtis Bennett det, på et språk som alle vil forstå. Noe av det er gjentakende, fordi jeg har tatt utdrag fra hans forskjellige artikler. Jeg ønsket at visse viktige punkter ble uthevet her, så alle forsto hva han sa, og jeg ønsket ikke å omskrive artiklene hans for å gjøre det. Han skriver: Å se på Health Canadas sikkerhetskode 6 (2009) var alarmerende da den innrømmet å indusere strømmer (elektrokusjon) .

Dette er den globale vitenskapen som brukes til sikkerhet for trådløs kommunikasjon og omgå alle jurisdiksjoner

Dette er vitenskapen som brukes over hele verden for grensene for menneskelig eksponering for RF EMF.

Dette er vitenskapen som brukes til å erstatte all jurisdiksjon for masseinstallasjon trådløst. Mens FCC og andre har kommunikasjonsmandater, må det være fast kablet. Det er reelle grunner til at vi ikke setter mennesker eller kjæledyr i EMF, det kan drepe dem . Det er ikke noe verre i hele verden som kunne vært gjort enn masseutplassering av trådløse EMFer, alt på planeten har sine egne elektriske egenskaper.

Her er testen som brukes over hele verden for å skaffe rett til veier og erstatte alle jurisdiksjoner, alle vitenskaper, koder, akademia, kriminell, medisin (diagnosen har endret seg med EMF-eksponering), medisin som ikke er ansvarlig. Bygninger, som ikke lenger er i samsvar med bygningskoder, infrastruktur ikke designet for høyhastighetsvibrasjoner milliarder ganger per sekund.
Gass, olje, kjemikalier osv. Designet og konstruert for å unngå gnister. Blanket EMF gir gnisten, og hvem vet hva som vil eksplodere.

Her er vitenskapen som viser hvordan babyen din er trygg i livmoren.

Klikk på lenken nedenfor for å laste ned pdf

Test av mobiltelefonstråling og spesifikk absorpsjonshastighet

Plastboblehode brukes til alle trådløse sikkerhetskoder.

Av adjungerende professor Curtis Bennett

Sam Phantom-modeller og den spesifikke absorpsjonshastigheten

Sam Phantom-modellene brukes til den spesifikke absorpsjonshastigheten som er vedtatt av internasjonale styrende organer for grensene for menneskelig eksponering for RF EMF. Som du vil se, reflekterer ikke SAR-testen som ble vedtatt av Health Canada, FCC og andre styrende organer , sikkerheten til trådløs teknologi. SAR innarbeidet ikke antenner, rutere eller trådløs infrastruktur EMF som traff mennesker fra topp til tå. SAR-testen refererer til biologi, men den bioelektriske informasjonen og sårbarheten til mennesker er ikke i deres data. De betraktet bare vannmolekyler som varmet opp som en kopp i mikrobølgeovn.

Her er en start på hva som kommer om trådløs bruk. Den spesifikke absorpsjonshastighetstesten som er vedtatt for grenser for menneskelig eksponering, er ikke engang anvendelig vitenskap. Den eneste grunnen til at det ikke har vært en fagfellevurdering som viser skade, er fordi testmodellen er plastisk og fylt med væske. Testmodellen har absolutt ingenting til felles med menneskets biologi. Den ene siden refererer til helseeffekter, og energisektoren bør si at plastdukka de bruker til en modell har ingenting med helse å gjøre og vil aldri gjøre . De to sidene sammenligner epler og elefanter.

Hvordan og hvorfor telekom- eller energibransjen fikk lov til å gå videre med trådløs når selve koden som regulerer bransjen sier at mekanismer mangler, og knytter frekvensene til uønskede helseeffekter krever undersøkelse. Plastmodellen for SAR inkluderte ikke rutenettet som utstrålte alt i dekningsområdene eller det faktum at menneskets biologi er elektrisk.

Det er veldig viktig at leserne forstår vitenskapen som støtter sikkerheten ved trådløs eksponering, bruker en test som ikke er relevant vitenskap. Her er et bilde av en Sam Phantom-modell som brukes til å teste grenser for eksponering for mennesker . Kan du se hvorfor eksponeringskoder innrømmer årsakssammenheng og biologisk sannsynlighet mangler å knytte RF EMF til uønskede helseeffekter?

Dette er testen mobiltelefonprodusenter må sende telefonen til . (SARS-vurdering) Kan du se den røde pilen som fremhever telefonen? Den hvite pilen fremhever hullet i toppen av hodet der en temperatursonde måler temperaturendringer i væske inne i hodet. Hvis det ikke oppdages varme, kalles det ikke-termiske effekter .

20121003-SAM-Phantom-Model.jpg

Foruten at plasthodet ikke hadde noe med biologi å gjøre, var det ingen antenner innlemmet i testen. Det tilsvarer å undersøke en brødrister som ikke er koblet til folk som strømmer.

Når det gjaldt Wi-Fi-eksponering, brukes den samme testen, og eventuelle skader blir avvist fordi den bærbare datamaskinen og andre bærbare enheter ikke holdes mot hodet som en mobiltelefon. 24/7 eksponering anses som trygt når rutere eller antenner som fullfører den trådløse kretsen, ble utelatt.

Når det gjaldt eksponering for smartmåler, brukes den samme testen, og enhver skade avvises fordi folk ikke legger måleren mot hodet som en mobiltelefon.

Curtis Bennett “… Det er ingenting på planeten jorden som er kompatibelt med disse EMF-ene, bortsett fra trådløse enheter. Den virkelige skaden er forferdelig, og økocid er det aktuelle ordet. For å gjøre det verre, tillot myndighetene at verktøy kunne omgå alle reguleringsprosesser når det tar år for kodeendringer. Ingen fortalte ingeniører forsikret for feil og mangler at plasthodet eller spesifikk absorpsjonshastighet utelatt rutenettet og teppestrålingen, samt all bioelektrisk informasjon … ”

Informasjonen ovenfor ble tatt og kombinert fra de to lenkene nedenfor, for å gjøre en bedre forklaring

http://thermoguy.com/couple-who-fled-utility-tower-get-1-million/

Mobilstråling og spesifikk absorpsjonshastighetstest – Cell_Phone_Radiation_and_SAR_TEST.pdf

http://thermoguy.com/wp-content/uploads/Cell_Phone_Radiation_and_SAR_TEST.pdf

Slik legger du til det som er ovenfor:

Brev til FortisBCs administrerende direktør, Mark Warren, BC Hydro, etc om Smart Meter-programmet som blir stoppet og reversert.

I 2010, da vi ble bedt om å se på WiFi på skolene, visste vi ikke teknisk hva som ble gjort på skolene. Det andre vi hørte om en ruter som dekket et klasserom for å kommunisere med bærbare datamaskiner, ble det umiddelbart sagt at du ikke kan gjøre det. Du setter barna lærere, støttepersonell så vel som bygninger i en elektrisk sirkulær eller menneskeskapt mikrobølgeovn. Å se på Health Canadas sikkerhetskode 6 (2009) var alarmerende da den innrømmet å indusere strømmer (elektrokusjon) . Side 9 av sikkerhetskode 6 innrømmet årsakssammenheng og biologisk sannsynlighet manglet som knytter RF EMF til uønskede helseeffekter. Safety Code 6 (2009) uttalte at de ville endre koden når de mottok fagfellevurdert vitenskap som viser skadelige helseeffekter.

Styrken til eksponeringskoder er at disse RF EMF-ene ikke skal treffe mennesker. Derfor manglet årsaken på grunn av at vitenskapsindustrien brukte for grensene for menneskelig eksponering. Mange mennesker inkludert meg har satt en kopp vann i mikrobølgeovn eller varmet opp en drink. Vitenskapen den trådløse industrien og myndighetene brukte er basert på en kopp vann i en mikrobølgeovn, bortsett fra at testmodellen er formet som et hode i stedet for en kopp.

Poenget er at plasthodet er plassert i et RF EMF sterilt miljø for å teste mobiltelefoner som mobiltelefonprodusenter  sende inn for testing. Her er et bilde av testmodellen og husk at telefonen ikke kommuniserer med noen antenner eller nettverk. Ser du braketten som holder telefonen borte fra hodet i henhold til produsentens spesifikasjoner? (Lagt til: telefonen berører faktisk aldri hodet i testen) Den høyere effekttettheten ble målt ved bunnen av antennen på telefonen, og man trodde et lite lokalisert område i skallen varmet opp.

Sam Phantom Model Specific Absorption Rate Test with Temperature Probe in Liquid.
Sam Phantom Model
Specific Absorption Rate Test with Temperature Probe in Liquid.

Når det gjaldt WiFi-eksponering, trengte den samme bransjen ikke å gjøre tester. Barn og mennesker lå ikke på gulvet med hodet på bærbare datamaskiner, så de hadde mye større avstand enn mobiltelefonbrukere.

Når det gjaldt smarte målere, var det veldig enkelt fordi du kunne kjøre gjennom nabolag og aldri se familien utendørs med hodet mot måleren.

For at folk skal bli skadet av RF EMF, må de eksponeres som bekreftet av Dr. William Bailey fra Exponent Inc.. Den spesifikke absorpsjonshastighetstesten utelukket antennene, WiFi-ruteren og Smart Grid som kreves for å kommunisere med smarte målere. Så snart du legger til antenner, rutere og rutenett, mangler du eksponeringskoder. Rett nedenfor er BC Hydros diagram over deres smarte nett for smarte målere. Diagrammet viser hva spesifikk absorpsjonshastighetstest utelatt, og det er BC Hydro som viser hvordan mennesker blir rammet og skadet. Dette er grunnen til at de ble advart spesifikt om erstatningsansvar, som inkluderer strafferettslige anklager.BC Hydro må stoppe deres smartmålerprogram med en gang og ordne gjennom elektriske arbeidere for å inspisere og vedlikeholde 1,9 millioner meter baser. Da må de bytte ut den trådløse måleren med godkjente målere uten RF EMF-muligheter . Det er ingen feilmargin, og de som ikke gjør jobben, vil være ansvarlige, inkludert strafferettslig for deres angrep med dette dødelige våpenet som det er brukt. Les mer

Det er reelle grunner til at vi kobler verden. Alt som eksisterer er atomer og molekyler med elektroner. Magnetfelt og EMF kan ha stor innvirkning på atomer eller molekyler de samhandler med. For at EMF skal skade mennesker, må det være eksponering. Det ble bekreftet i kryssforhør av Exponent Incs Dr. William Bailey i FortisBC-søknaden til BC Utilities Commission for trådløse smartmålere. Exponent Inc ble ansatt for å gjøre en risikovurderingsrapport for FortisBCs, Bailey og elektroingeniør Yakov Shkolnikov var på BCUC-høringer som ga ekspertvitne. Shkolnikov bekreftet under kryssundersøkelse at blandingsfrekvenser endrer frekvenser. EMF-eksponering endrer frekvenser i hjernen og kroppen.

Jeg kommer til å bryte denne artikkelen her og gi det vitenskapelige beviset for at det professor Bennett sier er sant. Hvis det er tvil om at EMF / trådløs teknologi påvirker oss, viser denne videoen det tydelig.

“Er du bil som kryper hjernen din”

Engelske undertekster for den tyske 2017 RTL-videoen “Kopfschmerzen im Auto”, om et eksperiment som demonstrerer alarmerende hjerneeffekter fra WLAN / WIFI og andre elektroniske funksjoner i moderne biler.

Årsakssammenheng og biologisk sannsynlighet som knytter RF EMF til uheldig helse ble innrømmet å være mangler i eksponeringskoder og ikke kvalifisert i flere tiår. FortisBC-eksperter bekreftet årsakssammenheng og biologisk sannsynlighet manglet i risikovurderingsrapporten.

Årsak er hvordan mennesker blir truffet av EMF og biologisk sannsynlighet manglet fordi SAR-testmodellen ikke har noen biologi. Så snart du innlemmer bioelektrisk informasjon knyttet til mennesker, har du sannsynlighet. Her er en testmodell som brukes for grensene for menneskelig eksponering. Den manglende vitenskapen ble rapportert og kvalifisert for forelesning for studiepoeng for videreutdanning som kreves for pågående medisinsk lisensiering 7. og 8. januar 2011

Sam Phantom Model
Specific Absorption Rate Test with Temperature Probe in Liquid.

Analogien som brukes til mobiltelefoner, Wi-Fi og smarte målere er at kort avstand holder deg trygg. Antennene var ikke teknisk innarbeidet.

Pensjonert militær Jerry Flynn fikk FortisBC til å innrømme i sin undersøkelse at nettverksantennen for den smarte måleren nådde 2-3 km. FortisBCs Mark Warren innrømmet under kryssundersøkelse av professor Curtis Bennett at FortisBC vil dekke 17.000 kvadratkilometer med RF EMF for smarte målere. Les mer

[PDF]: Jerry Flynn: ‘Trådløs teknologi: Den verste trusselen mot helse, personvern, demokrati og nasjonal sikkerhet i Canadas hele historie’

Royal Society of Canada og Health Canada Revising Safety Code 6 Edit Causal Evidence and Biological Plausibility av professor Curtis Bennett

Health Canada og Royal Society of Canada reviderte sikkerhetskode 6 (2009) Grenser for eksponering for mennesker. Health Canada, FCC, IEEE og andre bruker de samme standardene, slik at dette gjelder globalt. Royal Society of Canada regnes for å være den intellektuelt eliten. Hvordan ble de teknisk overveldet av et plasthode?

For det første er det synd at energiteknologier ble massedistribuert. Sikkerhetskode 6 (2009) innrømmet årsakssammenheng og biologisk sannsynlighet manglet som knytter RF EMF til uønskede helseeffekter. Vi har ikke koder som mangler kritisk vitenskap, årsaksbeviset vil først bli funnet spesifikt for forpliktelser.

Plasthodet er ikke vitenskap. Denne videoen er et spørsmål om rekord med den kanadiske regjeringen. Det er bevis for enhver jurisdiksjon. Dette er EMFer og ikke ment å treffe deg.

Klikk her for å se videoen

Er du trygg på å fly i det WIFI-utstyrte jetflyet?

Vet du hva Boeing Engineers brukte for å sikre Wi-Fi på fly? De la 120.000 pund poteter i poser i forskjellige størrelser på flyet. 1000-tallet med skadet flypersonell, skadede piloter og passasjerer på flyturen inne i den flygende mikrobølgeovnen.

Les mer

Skjermbilde fra 09.12.2019 23-11-27

Her er hva en nederlandsk telekomarbeider passer til beskyttelse mot mikrobølger

Dette er et bilde av hva en nederlandsk telekom-arbeider bruker for å beskytte mot mikrobølgeovn-EMF som brukes til trådløs kommunikasjon. Forklaringen på at avstand fra EMF gjør deg trygg er ikke sannheten. Disse EMFene kompromitterer nervesystemet, hormonelle og immunforsvaret samtidig.

Disse EMF-ene induserer elektrisk strøm, som øker spenninger i kroppen der milliontedeler på 1 volt øker helseeffekter. Disse EMF-ene endrer frekvenser i kroppen og hjernen og forårsaker urealiserte helseeffekter, inkludert å bidra til vold.

Disse EMFene går gjennom deg og kan forårsake hjerne traumer, knekke bein og vibrere deg milliarder ganger i sekundet. Tenk deg å riste en baby eller et barn milliarder ganger i sekundet.

Hele vitenskapen som brukes for sikkerhet og for å omgå alle jurisdiksjoner, koder, standarder samt medisin er et plasthode eller kroppsdel.

Skjermbilde fra 2019-10-13 22-44-04
Denne drakten beskytter telekomarbeidere mot mikrobølgeovn EMFer, det er ingenting som beskytter deg, bygninger, infrastruktur, skog, økosystemer eller atmosfære.

Så nå som vi har dekket sikkerhetskoden, her er det han hadde å si kort. Jeg klippet dette fra et av innleggene hans på siden hans, lenken nedenfor.

For ikke å være i tvil, insisterer denne vanlig talende elektrikeren: “Vi er ikke her og tuller rundt. Vi er ikke her for å drive lobbyvirksomhet og mening. Vi jobber for regjeringen i BC, regjeringen i Canada. Vi jobber for behørig prosess. Ikke for en svak ass-administrator som bestemte seg for å gå utenfor det. ”

Som rådgiver for BC-kommuner og de kanadiske styrkene, samt et ekspertvitne i en pågående Oregon-søksmål som involverer smarte målere, bærer Curtis Bennett innflytelse. Og han er ikke alene om sitt ønske om å se BCs premier- og energiminister ført for retten.

” Disse karene må arresteres og siktes for kriminell uaktsomhet,” sier han og blander kjønn. “Er det greit for dem å skade noen barn? Hundre prosent, nei. Frigjør deres dumhet og grådighet dem? Nei.”

Som profesjonelle elektrikere sier professor Curtis Bennett: ”Vi kan ikke se folk bli skadet og holde kjeft. Du eller jeg vil være ansvarlig. Disse karene, det er deres jobb som folkevalgte. ”
Hans budskap til alle føderale, provinsielle eller lokale tjenestemenn som godkjente eller beklager smarte målere og deres pårørende til mobiltelefontårnet: 
“ Du sårer mennesker. Hva gjorde du med vekten av bevisrapporter med tanke på tårn og frekvenser? “

Jeg la til dette litt herfra – “Det er ingen forsinkelse for 5G-distribusjon, det er ulovlig akkurat nå”

Når det gjelder “helserisiko”, er ikke plutselig hjertedød , induserende strøm eller påvirkning av mitokondrier, en risiko, det er bioelektrisk helvete og død. ” Når det gjelder effekten av gjennomgripende trådløs forurensning, spør leger Curtis Bennett: “ Hva kommer til å skje? ”
“Utryddelse,” sier
 denne EMF-eksperten kortfattet. “Dette er den største trusselen mot menneskeheten.”

Trådløs stråling for enkel kommunikasjon er ulovlig og dødelig for planeten jorden. Det er et masseødeleggelsesvåpenuten feilmargin

http://thermoguy.com/

Nå hvis du mener at denne informasjonen ikke er troverdig, kommer jeg til å legge ut noen kommentarer fra noen andre fagpersoner, og de er like bekymrende.

«Etter å ha jobbet ved National Academy of Sciences i 10 år, tenkte jeg at det ikke kunne være noe problem med trådløs stråling. For hvis det var, ville jeg vite om det, og det ville alle kollegaene mine gjøre. Vel, jeg tok helt feil. ”

–  Dr. Devra Davis , gjesteprofessor ved
hebraisk universitet Hadassah Medical School

Robert F. Kennedy, Jr. og medlemmer av Children’s Health Defense Team sa det slik: 5G utgjør risiko for alt liv på planeten – mennesker, dyr, insekter og planter.

 Dr. Martin L. Pall, PhD og professor emeritus i biokjemi og grunnleggende medisinske vitenskaper ved Washington State University, sier:

” Å sette inn titalls millioner 5G-antenner uten en eneste biologisk sikkerhetstest må være omtrent den dummeste ideen noen har hatt i verdenshistorien.”

Ifølge ham , med hensyn til trådløs stråling generelt:

“Vi har skapt noe som skader oss, og det går ut av kontroll. Før Edisons lyspære var det veldig lite elektromagnetisk stråling i vårt miljø. Nivåene i dag er veldig mange ganger høyere enn naturlige bakgrunnsnivåer, og vokser raskt på grunn av alle de nye enhetene som avgir denne strålingen. Sagt det rett ut skader de de levende cellene i kroppen vår og dreper mange av oss for tidlig. ”

5G kan utslette mennesker, planter, dyr. Dr.Martin Pall – 24. juni 2019 –

Barrie Trower, Royal Navy Microwave Weapons Specialist & Researcher sitater: 

“Alle som setter WiFi på skolene, bør låses opp for livet” 

Mikrobølger dreper oss raskt.

det planlagte 5G Internett fra verdensrommet har potensial til å sakte men sikkert ødelegge alle slags liv på jorden.

 Ødeleggelse av mennesker, dyr og hele naturen

 Det vil ikke være noe trygt sted, ingen steder å dra

“Jeg kan ikke ta imot slik teknologi hvis strålingsstandardene, som må beskytte innbyggerne, ikke blir respektert, 5G eller ikke. Befolkningen i Brussel er ikke marsvin hvis helse jeg kan selge med fortjeneste . Vi kan ikke la noe være i tvil. ”

– Céline Fremault, regjeringsminister (Brussel-fangenskapsregionen), ansvarlig for bolig, livskvalitet, miljø og energi

Ontario-leger advarer om økende helsekostnader etter 5G utrulling – kanadiere for sikker teknologi (C4ST)

Appellen – 5G Space Appeal

Det er 182797 underskrivere fra 207 nasjoner og territorier per 1. desember 2019

Til FN, WHO, EU, Europarådet
og regjeringer i alle nasjoner

Vi undertegnede forskere, leger, miljøorganisasjoner og borgere fra (__) land, ber om et stopp for distribusjonen av 5G (femte generasjon) trådløse nettverk, inkludert 5G fra romssatellitter. 5G vil øke eksponeringen for radiofrekvent (RF) stråling massivt på toppen av 2G-, 3G- og 4G-nettverk som allerede er på plass. RF-stråling har vist seg å være skadelig for mennesker og miljø. Distribusjonen av 5G utgjør et eksperiment på menneskeheten og miljøet som er definert som en forbrytelse i henhold til internasjonal lov.I denne videoen presenterer Curtis for en gruppe i Kamloops BC Canada. Denne videoen er 3 deler og litt over en halv time lang.

https://youtube.com/watch?v=DNEuRT87C9o%3Fversion%3D3%26rel%3D1%26showsearch%3D0%26showinfo%3D1%26iv_load_policy%3D1%26fs%3D1%26hl%3Den%26autohide%3D2%26wmode%3Dtransparenthttps%3A

Offentlig forum i Enderby BC om smarte målere og trådløs industri.

Curtis Bennett: The Electrical Professionals vs Corruption in Governmenthttps://www.youtube.com/embed/QbgWu_EkEwE?version=3&rel=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&fs=1&hl=en&autohide=2&wmode=transparent

Adjunkt professor Curtis Bennett: Det er kritisk viktige mennesker som lytter til intervjuet som gjelder alle uten unntak. Det er ingen annen agenda enn å representere vitenskapen som ble brukt og vitenskapen savnet pluss kompleksiteten til teppet elektromagnetisk stråling. EMF er en elektrisk interaksjon først før de treffer noe. Som myndighetssertifiserte elektrofagbrukere bruker vi 60 Hz EMF for produksjon og bruk av elektrisitet. RF EMF er EMF som brukes til radiofrekvenskommunikasjon, men det er fremdeles en elektrisk krets, bortsett fra at den ikke er isolert og alt som er truffet av RF EMF blir brukt til lederen.

‘Legality of the EMFs’, med adjungerende professor Curtis Bennett – YouTube

https://youtube.com/watch?v=FCvvcxWGUOk%3Fversion%3D3%26rel%3D1%26showsearch%3D0%26showinfo%3D1%26iv_load_policy%3D1%26fs%3D1%26hl%3Den%26autohide%3D2%26wmode%3Dtransparenthttps%3A

Professor Curtis Bennett Intervju av Stay On The Truth på 9-årsjubileet for rapportering av kritisk feil eller utelatelse i Health Canadas sikkerhetskode 6 på Wi Fi eller RF, lørdag 14. september 2019.https://www.youtube.com/embed/Z_52JM27vHw?version=3&rel=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&fs=1&hl=en&autohide=2&wmode=transparent

Lydintervju med professor Curtis Bennett torsdag 19. september 2019, 20.00 østlig tid.
Følg opp spørsmål og svar fra samtalen på 9-årsjubileet for rapportering av kritiske feil eller mangler i
Health Canadas sikkerhetskode 6 på Wi Fi eller RF 14. september 2019.

Spørsmål og svar: 9-årsjubileum for rapportering av kritiske feil eller mangler i Health Canadas sikkerhetskode 6 på Wi Fi eller RFhttps://www.youtube.com/embed/76i28XY3zKU?version=3&rel=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&fs=1&hl=en&autohide=2&wmode=transparent

Vennligst besøk professor Curtis Bennetts nettsted:

Termoguy | Termografisk termisk infrarød (IR) bildebehandlingsekspert | Å bringe det usynlige til lys

For å fortsette til hjemmesiden min, klikk på lenken nedenfor

WI-FI: DEN STILLE KILLEREN SOM dreper oss sakte

For å fortsette til 5G-siden min, klikk på lenken nedenfor

5G kill grid kommer til et nabolag i nærheten av deg – Wi-Fi – The Invisible Killing Fields

Legg igjen en kommentar