Lege Heiko Santelmann politianmelder Legemiddelverkets leder Steinar Madsen for medvirkning til drap på 1000 nordmenn

Lege Heiko Santelmann har nå politianmeldt Legemiddelverkets leder, Steinar Madsen. I anmeldelsen anklager Santelmann Madsen for å være medskyldig i dødsfall til over 1000 nordmenn.

Da er det klart at min og Kiris gode venn, lege Heiko Santelmann, har politianmeldt legemiddelverkets leder, Steinar Madsen. Dette fant sted 8. juni 2021, og saken gjelder Madsens medisinske vurderinger under koronakrisen. I anmeldelsen anklages Madsen for å være medansvarlig i drap på over 1000 nordmenn!

Foranledningen var at Heiko sendte et brev til Madsen den 5. oktober 2020. I brevet ble Madsen bedt om å besvare 15 spørsmål angående hans medisinske vurderinger under pandemien. Sentralt i Heikos brev var Madsens svartmaling av det billige og effektive legemiddelet Hydroksyklorokin. Dette er et gammelt, velprøvd og trygt legemiddel som man visste hadde god effekt ovenfor Covid-19. Allikevel ble dette legemiddelet feid under teppet, mens vaksinen ble framholdt som eneste «frelse» fra denne påståtte medisinske krisen. Heiko fikk aldri noe svar fra Madsen.

Steinar Madsen anklages for medvirkning til drap på over 1000 nordmenn. Bildekilde: Skjermdump fra video hos Helsenorge.no

Heiko frykter nå at hans egne barnebarn skal bli ofre for manglende informasjon om farene ved denne toksiske vaksinen, og påfølgende vaksinering. Derfor valgte han å gå til det skritt å anmelde Madsen.

Anmeldelsen starter slik: «Herved ønsker jeg å anmelde Dr. med Steinar Madsen, Elias Smiths vei 10, 1337 Sandvika, for medvirkning til å ha tatt livet av minst 172 mennesker som resultat av å ha bidratt til at ulovlig hastegodkjent eksperimentell genterapi (misvisende omtalt som «covid-vaksine»), og et ukjent antall dødsfall på mennesker som døde av Covid-19 som resultat av at godkjente medisiner var forbudt å benytte som effektiv behandling.»

Hør Heiko lese opp hele anmeldelsen her.

Heiko har støtte fra faglige tungvektere, som blant annet lege-kollega og medisinsk professor Peter McCullough.

Les mer om denne saken i Heikos egen blogg — her.

Legg igjen en kommentar