Regjeringen. PUBLISERT 4. JUNI 2021

Regjeringen innfører lov om bærekraftig finans

Regjeringen har lagt frem forslag til lov om bærekraftig finans. Loven vil gjennomføre EUs forordninger om en taksonomi for bærekraftig økonomisk aktivitet og offentliggjøringskrav.

MARTIN HUSEBY JENSEN

Emne.

OG til dere som tror vi IKKE er med i EU. Nå MÅ det vel snart ringe noen bjeller???

cnytt.noRegjeringen innfører lov om bærekraftig finans – Cnytt.noRegjeringen har lagt frem forslag til lov om bærekraftig finans. Loven vil gjennomføre EUs forordninger om en taksonomi for bærekraftig økonomisk aktivitet og offentliggjøringskrav.Read more

From your network

cnytt.no@CnyttNo·– Omstillingen til en lavutslippsøkonomi forutsetter at vi lykkes med å vri private investeringer i bærekraftig retning, sier finansminister @jantoresanner@Regjeringenhttps://cnytt.no/2021/06/04/regjeringen-innforer-lov-om-baerekraftig-finans/…#taksonomiRegjeringen innfører lov om bærekraftig finans – Cnytt.noRegjeringen har lagt frem forslag til lov om bærekraftig finans. Loven vil gjennomføre EUs forordninger om en taksonomi for bærekraftig økonomisk aktivitet og offentliggjøringskrav.cnytt.no

Legg igjen en kommentar