Den viktigste sannheten om den kommende “nye verdensordenen” Nesten ingen diskuterer.

To kunstneres tolkning av en “New World Order” som kommer i fremtiden. Hvilken er mer sannsynlig? (Venstre bilde av Nancy Conant .)

av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

Ulven vil leve med lammet, leoparden vil legge seg med geita, kalven og løven og åringen sammen; og et lite barn vil lede dem.

Kua skal fø seg med bjørnen, deres unger vil legge seg sammen, og løven skal spise halm som oksen.

Spedbarnet vil leke i nærheten av kobrahullet, og det lille barnet legger hånden inn i huggormen.

De vil ikke skade eller ødelegge på hele mitt hellige fjell, for jorden vil være full av kunnskap fra Herren når vannet dekker havet. (Jesaja 11: 6–9)

For litt over et år siden, før COVID-19, for å ta opp temaet for en “Ny verdensorden”, eller en “En verdensregjering”, skulle bli stemplet som en “konspirasjonsteoretiker”, til tross for at slike globale institusjoner som World Economic Forum, Rockefeller Foundation og mange andre globale institusjoner har publisert materiale om deres syn på fremtiden i flere tiår, og spådd ting som en betydelig reduksjon av verdens befolkning og en sentral verdensomspennende regjering.

Spol frem til i dag, juni 2021, og ideen er ikke lenger så langt hentet, spesielt for de som vet hvordan man kan omgå sensur i bedriftsmediene og Big Tech.

Og selv i de alternative mediene diskuteres for det meste bare et enkelt syn på den kommende nye verdensorden, som om det er uunngåelig. De fleste ser det som en fremtid med økt teknologi, og ord som knapt var en del av ordforrådet vårt for bare noen måneder siden, er nå vanlige, som transhumanisme, teknokrater, mRNA, genendring, nanoboter osv.

For de av oss som helt forstår at dette har vært en del av en global plan som ikke bare klekket ut over natten med “oppdagelsen” av et farlig nytt “virus” som globalistene bruker for å innpode frykt i befolkningen for å kontrollere menneskeheten, vi må ta et skritt tilbake, tenker jeg, og spør oss selv: Faler vi i deres felle når de tenker slik? Er det et alternativt syn som ikke bare er mulig, men mer sannsynlig enn fortellingen som for tiden sirkulerer rundt i de alternative mediene?

Hvem kontrollerer reduksjonen av verdens befolkning?

Jeg har nylig publisert en artikkel om Guds merke og segl. Det blir så mye oppmerksomhet til “dyrets merke” i disse dager, at jeg ble ledet til å skrive om Guds merke og segl, som er langt viktigere.

I den artikkelen viste jeg hvordan de av oss som er blitt beseglet med Den hellige ånd, ikke trenger å frykte noen kommende ny verdensorden styrt av Luciferian-globalistene, inkludert deres “transhumanistiske” agenda. Se:

Guds segl og merke er langt viktigere enn “dyrets merke” – er du forberedt på det som kommer?

I en andre artikkel jeg nylig publiserte, forklarte jeg hvordan det på toppen av Luciferian Global-ledelsesstruktur faktisk er enhet om hvordan de ser på fremtiden for verden, og at eventuelle opplevde forskjeller mellom forskjellige politiske partier eller ideologier ganske enkelt var en del av deres planer om å holde menneskeheten delt, og skjule hvem de virkelige fiendene til mennesket er. Se:

Det er på tide å velge sider: Vet du til og med hvilken side du er på?

I den andre artikkelen berørte jeg kort temaet om hvem som organiserer den nåværende reduksjonen av verdens befolkning, basert på Johannes ‘profetier skrevet for over 2000 år siden i Bibelens åpenbaring, og jeg siterte flere avsnitt for å illustrere dette:

Jeg så, og der foran meg var en blek hest! Rytteren ble kalt Death, og Hades fulgte tett etter seg. De fikk makt over  en fjerdedel av jorden til å drepe  med sverd, sult og pest og av villdyrene på jorden. (Åpenbaringen 6: 8)

Den første engelen lød i basunen, og det kom hagl og ild blandet med blod, og det ble kastet ned på jorden. En tredjedel av jorden  ble brent opp, en tredjedel av trærne ble brent opp, og alt det grønne gresset ble brent opp. (Åpenbaringen 8: 7)

Og de fire englene som hadde vært klare for akkurat denne timen og dagen og måneden og året, ble løslatt for  å drepe en tredjedel av menneskeheten . (Åpenbaringen 9:15)

En tredjedel av menneskeheten ble drept  av de tre plagene med ild, røyk og svovel som kom ut av deres munn. (Åpenbaringen 9:18)

Jeg vil risikere å gjette at det er millioner av mennesker i USA som tror at Bibelen er sann. Og likevel, ideen om at Gud ville bruke onde mennesker og onde krefter for å oppnå sine formål, er et fremmed konsept for dem, og dette ble født av flere kritikker og kommentarer jeg mottok etter å ha skrevet og publisert den artikkelen.

Men man kan ikke lese hele Bibelen og komme bort med noe annet syn. Han har gjort det gjennom menneskehetens historie, og sluttidens profetier sier at han kommer til å gjøre det igjen, slik at han kan innlede sin nye verdensorden.

Han gjorde det mot den gamle verden gjennom den verdensomspennende flommen at bare Noah og hans familie slapp unna. Han gjorde det mot de tolv stammene i Israel, gjennom den assyriske erobringen av de nordlige 10 stammene, og senere gjennom den babyloniske erobringen av de to sørlige stammene.

De trofaste troende som overlevde de drastiske reduksjonene i befolkningen gjennom disse erobrende nasjonene, spurte også hvorfor Gud ville bruke nasjoner mer onde enn dem for å drepe så mange mennesker.

Salme 73, skrevet av en mann som heter Asaf, er et godt eksempel på hvor kontraintuitivt det virket som om Gud ville bruke onde mennesker til å oppnå sine hensikter:

En salme av Asaf. Sannelig, Gud er god for Israel, for dem som er rene av hjertet.

Men når det gjelder meg, hadde føttene mine nesten skled; Jeg hadde nesten mistet fotfeste. For jeg misunner de arrogante da jeg så de ugudeliges velstand. De har ingen kamper; kroppene deres er sunne og sterke.

De er fri for byrdene som er felles for mennesker; de er ikke plaget av menneskelige sykdommer. Derfor er stolthet deres halskjede; de kler seg med vold.

Fra deres kjernehjerter kommer urett; de onde tankene til deres sinn kjenner ingen grenser. De håner og snakker ondskap; i sin arroganse truer de undertrykkelse.

Deres munn gjør krav på himmelen, og tungene deres tar jorden i eie. Derfor vender deres folk seg til dem og drikker vann i overflod.

De sier: “Hvordan kan Gud vite det? Har den høyeste kunnskap? ”

Slik er de ugudelige – alltid bekymringsløse, de øker i formue.

Forgjeves har jeg holdt mitt hjerte rent; forgjeves har jeg vasket hendene mine i uskyld. Hele dagen har jeg vært plaget; Jeg har blitt straffet hver morgen.

Hvis jeg hadde sagt: “Jeg vil snakke slik,” ville jeg forrådt barna dine.

Da jeg prøvde å forstå alt dette, var det undertrykkende for meg til jeg gikk inn i Guds helligdom; da forsto jeg deres endelige skjebne.

Sikkert plasserer du dem på glatt underlag; du kaster dem ned for å ødelegge. Hvor plutselig blir de ødelagt, helt feid av skrekk!

Som en drøm når du våkner, så når du reiser deg, Herre, vil du forakte dem som fantasier.

Da hjertet mitt var bedrøvet og min ånd forbitret, var jeg meningsløs og uvitende; Jeg var et brutalt dyr foran deg.

Likevel er jeg alltid med deg; du holder meg ved min høyre hånd. Du veileder meg med ditt råd, og deretter vil du ta meg til ære.

Hvem har jeg i himmelen uten deg? Og jorden har ingenting jeg ønsker foruten deg.

Mitt kjøtt og mitt hjerte kan mislykkes, men Gud er mitt hjertes styrke og min del for alltid. De som er langt fra deg, vil omkomme; du ødelegger alle som er utro mot deg.

Men når det gjelder meg, er det godt å være nær Gud. Jeg har gjort den suverene Herren til et tilflukt; Jeg vil fortelle om alle dine gjerninger. (Salme 73: 1-28)

Akkurat i dag leste jeg fra 1. Samuel kapittel 24, og et annet prinsipp ble gjort veldig tydelig for meg: det er de som har solgt sjelen sin til det onde, og de kan ikke annet enn å fortsette nedover stien, selv om de vet hva det endelige resultatet er vil være!

Saul var den første som ble valgt til å være Israels konge i løpet av monarkiet. Men han mislyktes elendig og sluttet å være avhengig av Gud, så Gud lot profeten Samuel velge en ny konge, kong David, slektslinjen som den kommende Messias til slutt ville komme gjennom, oppfylt i Jesus Kristus.

Og Gud sendte en ond ånd for å plage Saul:

Herrens ånd var gått bort fra Saul, og en ond ånd fra Herren plaget ham. (1.Samuelsbok 16:14)

Gud brukte en ond ånd, en demon, for sine egne formål.

Så en stund var det en slags borgerkrig, ettersom Saul visste at dette var profetien som ble gitt gjennom Samuel.

Men selv om Saul visste hva som kom, akkurat som Satan og demoner i dag absolutt vet hva som kommer for den virkelige nye verdensorden, var det ingenting Saul kunne gjøre for å stoppe det.

Da David hadde sjansen til å drepe Saul, gjorde han det ikke, for han visste at Gud var i kontroll, og ville overgi riket til ham i god tid. Fra I Samuel kapittel 24:

Etter at Saul kom tilbake fra forfølgelsen av filistene, ble han fortalt: “David er i En Gedis ørken.”

Så tok Saul tre tusen utvalgte menn fra hele Israel og la ut for å lete etter David og hans menn i nærheten av villgeitene. Han kom til sauebåsene underveis; en hule var der, og Saul gikk inn for å avlaste seg. David og hans menn var langt tilbake i hulen.

Mennene sa: Dette er den dagen Herren talte om da han sa til deg: Jeg vil gi din fiende i dine hender, slik at du kan gjøre som du vil.

Da krøp David seg ubemerket og klippet av et hjørne av Sauls kappe.

Etterpå ble David plaget av samvittighet for å ha avskåret et hjørne av kappen sin. Han sa til mennene sine: Herren forbyder at jeg gjør min herre, den salvede, noe slikt, eller løfter min hånd mot ham; for han er Herrens salvede. ”

Med disse ordene irettesatte David mennene sine og lot dem ikke angripe Saul. Saul forlot hulen og gikk sin vei.

Da gikk David ut av hulen og ropte til Saul: “Min herre kongen!”

Da Saul så bak seg, bøyde David seg og la seg ned med ansiktet mot bakken.

Han sa til Saul: Hvorfor hører du når menn sier: ‘David er villig til å skade deg’? I dag har du med egne øyne sett hvordan Herren ga deg i mine hender i hulen. Noen oppfordret meg til å drepe deg, men jeg sparte deg; Jeg sa: Jeg vil ikke løfte hånden mot min herre, for han er Herrens salvede.

Se, far, se på dette stykket av kappen din i hånden min! Jeg klippet av hjørnet av kappen din, men drepte deg ikke. Forstå og erkjenn at jeg ikke er skyldig i ugjerninger eller opprør. Jeg har ikke gjort deg noe galt, men du jakter på meg for å ta livet mitt.

Måtte Herren dømme mellom deg og meg. Måtte Herren hevne det du har gjort mot meg, men min hånd vil ikke røre deg.

Som det gamle ordtaket sier: ‘Fra onde gjerere kommer onde gjerninger,’ så min hånd vil ikke røre deg.

“Mot hvem har Israels konge kommet ut? Hvem forfølger du? En død hund? En loppe? Måtte Herren være vår dommer og avgjøre mellom oss. Måtte han se på saken min og støtte den; må han bekrefte meg ved å redde meg fra din hånd. ”

Da David var ferdig med å si dette, spurte Saul: “Er det din stemme, min sønn David?” Og han gråt høyt.

“Du er mer rettferdig enn jeg,” sa han. “Du har behandlet meg bra, men jeg har behandlet deg dårlig. Du har akkurat nå fortalt meg om det gode du gjorde mot meg; Herren ga meg i dine hender, men du drepte meg ikke.

Når en mann finner fienden sin, lar han ham komme uskadd unna? Måtte Herren belønne deg godt for måten du behandlet meg på i dag.

Jeg vet at du sikkert vil være konge og at Israels rike vil bli etablert i dine hender. Nå sverger du til meg ved Herren at du ikke vil utrydde mine etterkommere eller utslette mitt navn fra min fars familie. ”

Så David edte Saul. Så kom Saul hjem, men David og hans menn gikk opp til festningen. (1.Samuelsbok 24: 1–22)

Og likevel, selv etter denne hendelsen, fortsatte Saul å prøve å finne og drepe David, fordi Gud hadde sendt en ond ånd for å plage ham. Han ble villedet.

Lurer du på hvorfor menneskene rundt deg ikke kan se sannheten om hva som skjer i dag?

La oss ta en titt på et skriftsted om sluttidene i Det nye testamente som ikke er skrevet på et symbolsk profetispråk som er vanskelig å tolke, slik som Åpenbaringens bok, men i stedet i vanlig språk.

Dette er fra et brev som Paulus skrev til de troende som bodde i byen Thessalonica, Hellas, på den tiden.

Når det gjelder vår Herre Jesu Kristi komme og at vi er samlet til ham, ber vi dere, brødre, om ikke å bli lett urolige eller urolige over noen profeti, beretninger eller brev som antas å ha kommet fra oss og sier at Herrens dag har allerede kommet.

Ikke la noen lure deg på noen måte, for den dagen kommer ikke før opprøret inntreffer og lovløshetens mann er åpenbart, mannen dømt til ødeleggelse.

Han vil motsette seg og opphøye seg over alt som kalles Gud eller tilbedes, slik at han setter seg opp i Guds tempel og forkynner at han er Gud.

Husker du ikke at når jeg var sammen med deg, pleide jeg å fortelle deg disse tingene?

Og nå vet du hva som holder ham tilbake, slik at han kan bli avslørt til rett tid.

For lovlighetens hemmelige kraft virker allerede; men den som nå holder det tilbake, vil fortsette å gjøre det til han blir tatt ut av veien.

Og så vil den lovløse avsløres, som Herren Jesus vil kaste med pusten fra munnen og ødelegge ved sin komme.

Den lovløse komme vil være i samsvar med Satans arbeid vist i alle slags forfalskede mirakler, tegn og under og i all slags ondskap som lurer dem som går fortapt.

De omkommer fordi de nektet å elske sannheten og så bli frelst.

Av denne grunn sender Gud dem en kraftig villfarelse slik at de skal tro på løgnen, og slik at alle blir fordømt som ikke har trodd på sannheten, men som gleder seg over ondskap. (2.Tessaloniker 2: 1–12)

Nå, bare fordi dette ble skrevet på rent språk og ikke symbolske profetiske termer, betyr ikke det at det fremdeles er forskjellige meninger om oppfyllelsen av disse versene, særlig hvem denne “lovløshetsmannen” refererer til.

Men en ting er tydelig: mennesker vil bli lurt av en “kraftig villfarelse”, sendt av Gud .

Jeg har fått noen få lesere til å kommentere at de mener at dette er akkurat det som skjer i dag, og hvorfor så mange mennesker ikke kan se gjennom løgnene til COVID-fortellingen, og jeg pleier å være enig med dem.

Og som et resultat har mange av dem allerede stilt opp for å få biovåpenbildene, og er allerede døde.

Bør vi frykte at DNA vårt blir forandret og gjør oss til transmennesker?

Nei selvfølgelig ikke! Det er veldig mange ting som forandrer DNA-en din sannsynligvis hver eneste dag, slik epi-genetikk har lært oss de siste årene, og dette er ikke noe å frykte, men i stedet kontrollere.

Vi har dekket dette emnet grundig siden vi startet Health Impact News , og avslørte at dette alt er “eugenikk” -undervisning som har eksistert i flere tiår, og ganske enkelt blir pakket om i det 21. århundre.

Så jeg kommer ikke til å takle det i denne artikkelen, men her er noen gode artikler fra fortiden der vi dekket dette emnet:

Genetisk forskning mangler vitenskap – Politisk sosial kontroll er dagsorden for genetikk (Du vil se en kjent figur på bildet av denne 2013-artikkelen – den med ryggen mot kameraet)

Er våre gener et produkt av oss?

Kartlegging av genomet og moderne genetikk: Eugenikk ompakket for moderne tid

Hvem skal vi frykte? Gud, eller de som fremmer transhumanisme og den store tilbakestillingen?

Jeg vet at dette er et vanskelig konsept for mange å forstå, men å sende meg en e-post og ta ut frustrasjonene dine eller prøve å få meg til å se ting på din måte i stedet for, vil ikke fungere, så ikke kast bort tiden din, fordi jeg ikke skriver dette for deg uansett.

Hvis man ikke er merket med Den hellige ånds segl, og i stedet er under en ånd av villfarelse, så kan du ikke forstå disse tingene uansett.

Men jeg ser bare ingen andre skrive denne typen ting noe annet sted akkurat nå, og for de utvalgte som raskt blir en liten rest, er denne artikkelen noe for deg. Jeg vet hvor ensom du føler deg akkurat nå, stol på meg.

Jeg vil imidlertid at du skal forstå at bedre dager kommer, at alt følger en planlagt plan som har vært i arbeid i veldig lang tid, men det er ikke planen du sannsynligvis har lest om, ikke engang i de alternative mediene.

FRYKTEN er “pandemien” som har grepet verden, fordi det er alt Satan og hans håndlangere har igjen for å prøve å lure alle, og ta så mange mennesker med seg til sitt endelige mål som han muligens kan.

Og en av tingene du absolutt ikke bør frykte, er deres “teknologi”, som transhumanisme.

Det hele er falskt.

Det er på tide å slutte å lytte til “ekspertene”, og det inkluderer de i de alternative mediene, inkludert velmenende leger.

Det er på tide at du tar opp Bibelen din og begynner å lese og studere den , og deretter be til Gud om visdom og åpenbaring for å se gjennom løgnene og bedraget som nå dominerer kulturen vår.

Fordi jeg kan vitne for deg, etter å ha lest og studert Bibelen i mer enn 40 år, og etter å ha søkt Guds veiledning i livet mitt, at når du legger livet ditt i Guds hender, og deretter ber hjertelig betalende til ham og ber om veiledning og visdom, Han vil svare deg og begynne å vise deg ting som du aldri kunne se om du bare fyller tankene dine med det som kommer ut av media akkurat nå, og det inkluderer de alternative mediene.

Og gjør deretter din egen undersøkelse for å bekrefte så mye du kan. Ta det mediene forteller deg, og ta det motsatte synet og begynn å undersøke det.

Ta et skeptisk syn på alle påstandene som for øyeblikket blir fremsatt for denne “nye” teknologien, som faktisk ikke er så ny, og se om det er bevis for alle disse påstandene om superkvantecomputere, AI-intelligens som overgår menneskets intelligens, menneskelig biologi flettet sammen med teknologi for å “skape” transhumans, etc.

Hvor er beviset for alt dette? Jeg tror du vil finne at bevisene mangler, og at jo mer sannsynlig sannheten er at dette alt er et stort bløffel designet for å kontrollere mennesker og få dem til å frykte teknologien.

Som forberedelse til å skrive denne artikkelen gjorde jeg noen grunnleggende søk, inkludert “hva er den nåværende datamaskinen som fungerer best?”

Jeg brukte Duckduckgo.com for søkemotoren min, og dette var det første resultatet som kom opp:

Verdens mest utførende kvantecomputer er her

Dette er på Honeywell.com og ble tilsynelatende publisert for et år siden. Her er et sitat fra den siden som stakk ut til meg:

Da Honeywell satte seg for å bygge en kvantecomputer, prioriterte vi å lage  qubits av høyeste kvalitet , med fokus på å eliminere feilene i systemet på mindre antall qubits og deretter jobbe for å skalere opp antallet qubits. Ved å ha oppnådd så lave feil på kvanteoperasjonene våre, for hver nye qubit vi legger til maskinen, utvides kvantevolumet.

Så denne påstanden om å være ”verdens best utførende kvantecomputer” innrømmer at den gjør feil og at de hele tiden jobber med å redusere disse feilene – og dette er teknologien som skal ta over verden?

Neste skrev jeg inn i søkemotoren: “Har datamaskiner løst sjakk?” Fordi jeg husker hvordan det for mange år siden var store nyheter at noen av verdens største sjakkmestere tapte på datamaskiner, og det var allerede for en tid siden.

Sikkert har datamaskiner nå mestret det menneskelige sjakkspillet, ikke sant?

Det andre resultatet var fra Wikipedia som på den tiden jeg skrev denne artikkelen i dag sa:

Å løse sjakk  betyr å finne en optimal strategi for å spille  sjakk , dvs. en som en av spillerne (Hvit eller Svart) alltid kan tvinge en seier, eller begge kan tvinge uavgjort (se  Løst spill ). Det betyr også mer generelt å løse  sjakklignende  spill (dvs.  kombinasjonsspill  med  perfekt informasjon ), som  storsjakk  og  uendelig sjakk . I følge  Zermelo-teoremet eksisterer det en bestemmbar optimal strategi for sjakk og sjakklignende spill.

I svakere forstand kan  løsning av sjakk  referere til å bevise hvilket av de tre mulige resultatene (Hvit vinner; Svart vinner; uavgjort) er resultatet av to perfekte spillere, uten nødvendigvis å avsløre den optimale strategien i seg selv (se  indirekte bevis ). [1]

Det er ikke kjent noen komplett løsning for sjakk i noen av de to sansene  , og det forventes heller ikke at sjakk vil bli løst i nær fremtid. Det er uenighet om hvorvidt den nåværende  eksponensielle veksten  av datakraft vil fortsette lenge nok til en dag å gjøre det mulig å løse den med ” brute force “, dvs. ved å sjekke alle muligheter.

Ok, så selv Wikipedia innrømmer at datamaskiner ikke kan finne ut sjakkspillet, et menneskeskapt spill.

Men vi blir trodd at de vil overstige mennesker en dag?

Hva med situasjoner der datamaskiner må ta beslutninger om liv og død? Det siste eksemplet jeg kunne tenke meg var “selvkjørende” biler, som vi blir ledet til å tro er snart å erstatte menneskelige sjåfører.

Hva er beviset på at dette er sant?

Denne gangen gjorde jeg et nyhetssøk, og en artikkel publisert for 20 timer siden i Wall Street Journal var det første resultatet:

Jeg gadd ikke en gang å klikke på historien – jeg ville sannsynligvis ha truffet en betalvegg uansett, og jeg trenger ikke egentlig å lese den.

Den neste tingen de sannsynligvis vil be meg om å tro er at vi hadde teknologien tilbake i 1969 for å sende menn opp til månen og sende den tilbake til jorden – alt uten 5G. Å vent….

Nå som du har bevis for å gi en sunn skepsis til alle påstandene om transhumanisme, AI, etc. – begynn å tenke logisk på hva en datamaskin faktisk kan gjøre.

Kan en datamaskin fortelle deg hvorfor din favorittfarge, smak osv. Er din “favoritt?” Kan en datamaskin forklare hvorfor en person elsker en person, men ikke en annen person?

Faktum er at hjernen vår IKKE er datamaskiner! De fungerer ikke som datamaskiner i det hele tatt. Vi er svært subjektive mennesker som tar mange beslutninger hver dag som ALDRI kan forutsies via algoritmer.

Kan datamaskiner ta moralske avgjørelser? Nei. De kan bare ta moralske valg som er forhåndsprogrammert av et menneske, og vil ALLTID gjenspeile moralen til den menneskelige programmereren.

Og disse datamaskinene kommer til å styre verden? Egentlig?

Og hvem skal bygge disse superdatamaskinene og transhumane robotene, når vi ikke engang kan produsere nok grunnleggende halvleder-datamaskinbrikker akkurat nå til å fortsette å lage biler og lastebiler?

Gi meg beskjed når en kvantecomputer kan finne ut sjakkspillet, og da vil jeg vurdere andre “høyere funksjoner” de kanskje kan utføre.

I mellomtiden skal jeg fortsette å lese en bok som er tusenvis av år gammel, av mennesker som ble ledet av Ånden til den som skapte universet og fremdeles har kontroll, for å forstå tiden vi lever i, og jeg kommer til å FRYKTE HAN, og ikke noe i dette forfallne, snart å slites ut, døende planet som er under kontroll av Satan og hans håndlangere, fordi deres dager nå er begrenset.

Han sier også: ”I begynnelsen, Herre, la du grunnvollene på jorden, og himmelen er ditt hendes verk. De vil gå til grunne, men du blir værende; de vil alle slites ut som et plagg .

Du vil rulle dem opp som en kappe; som et plagg skal de skiftes. Men du forblir den samme, og årene dine vil aldri ta slutt. ” (Hebreerne 1: 10-12)

(Hvis du trenger grunner til “hvorfor” Gud ville redusere verdens befolkning akkurat nå, se: Er Guds dom i ferd med å falle på Amerika? Hva er “Dyrets merke”? )

Legg igjen en kommentar