5G Beast, Endocrine Disruptors and Dysgenics – Depopulation Agenda er i full styrke.

5. juni 2021

5G Beast, Endocrine Disruptors and Dysgenics

av Russ Winter
Winter Watch

En studie fra 2018 av fødselsrater i USA fant at fødselene var nede med 600 000 på bare ett år – og dette er med 4G, og før 5G Beast rullet ut begynte nasjonalt i 2019.

Nå   falt antall babyer født i USA med 4% i 2020 sammenlignet med året før. Den generelle fruktbarhetsgraden var 55,8 fødsler per 1000 kvinner i alderen 15 til 44, og nådde enda et rekordlavt nivå.

“Dette er sjette år på rad at antall fødsler har gått ned, et gjennomsnitt på 2% per år, og det laveste antall fødsler siden 1979,” sa  National Center for Health Statistics .

Tallrike andre studier har bekreftet at antallet sædceller hos menn har vært i tilbakegang i flere tiår, lenge før fremskritt innen høyfrekvent trådløs teknologi. Noen tilskriver det fluorisering av offentlig drikkevann. I løpet av de siste 40 årene har antallet sædceller gått ned i gjennomsnitt 50 til 60 prosent.

EMFresearch.com  viser over 300 studier som  knytter elektromagnetiske felt (EMF) stråling til fertilitetsproblemer. EMF er funnet å påvirke både fertilitet hos menn og kvinner og påvirker ufødte fostre på flere måter, inkludert fragmentering av DNA.

Menn er imidlertid spesielt sårbare for eksponering for EMF-stråling. Dette er fordi mannlige reproduktive organer sitter relativt nær overflaten av kroppen, mens kvinnelige kjønnsorganer er begravet dypt inne i tykt vev.

Følgende liste illustrerer hvordan EMF påvirker fruktbarheten og bidrar til andre alvorlige helseproblemer, og lenker er gitt til nyere studier:

I en  2013-studie  som undersøkte effekten av mobiltelefonbølger på hannrotter, fant forskerne at de forårsaket oksidativt stress i kroppen som kan føre til mange dødelige sykdommer. Den konkluderte med at eksponeringen for EMF bør reduseres så mye som mulig:

“Mobiltelefonbølger kan, i tillegg til å påvirke sædparametere, forårsake oksidativt stress i kroppen og dermed skape forskjellige sykdommer. . . Det anbefales at mer oppmerksomhet til mobiltelefonbølger som kilde til oksidativt stress og eksponering for disse bølgene reduseres så mye som mulig. Det foreslås også at enkeltpersoner som bruker mer tid på mobiltelefoner, overvåkes regelmessig når det gjelder reproduksjonssystemets helse, og det anbefales at de bruker et kosthold fullt av antioksidanter for å minimere de negative effektene av disse bølgene. 

Alle arter blir mer feminiserte

Ugressmidlet atrazin er et av de mest liberalt påførte plantevernmidlene i verden og er det mest påviste plantevernmidlet forurensning av bakken, overflaten og drikkevannet. Det er også en potent hormonforstyrrende som er aktiv i lave konsentrasjoner.

National Academy of Science  studier demonstrerte reproduksjonskonsekvensene av atrazineksponering hos voksne amfibier. Atrazineksponerte hanner ble både demaskulinisert (kjemisk kastrert) og fullstendig feminiserte som voksne. Ti prosent av de eksponerte genetiske mennene utviklet seg til funksjonelle kvinner som kopulerte med ikke-eksponerte hanner og produserte levedyktige egg. Atrazineksponerte menn led av deprimert testosteron, redusert avlskirtelstørrelse, demaskulinisert / feminisert larynxutvikling, undertrykt parringsatferd, redusert spermatogenese og nedsatt fruktbarhet.

Eksplosjon i Unisex eller Intersex Fish

Hvis det ikke er nok,   oppdaget en niårig studie utført av US Geological Survey en overflod av intersex fisk i Amerikas elver. Samlet sett viste seg at 44 prosent av den store munnen og den små munnen bass dissekert var intersex; men på noen nettsteder ble 91 prosent av den mannlige basen med stor munn påvirket. Biologen Jo Ellen Hincks team fant intersex-hanner på 34 av 111 steder i åtte av ni store elvbassenger, inkludert Columbia, Colorado og Mississippi. Det sørøstlige USA ble hardest rammet.

Forskere hevder å være usikre på synderen. Tidligere undersøkelser indikerer at avløpsrenseanlegg skyller hormonforstyrrende forbindelser (EDC), inkludert legemidler, plantevernmidler og hormoner, i elver. Selv små mengder EDC kan utløse kraftige hormonelle skift som deformerer hannfiskes reproduktive organer. Syntetisk østrogen som brukes i p-piller har lukket innsjøer og kollapset hele fiskepopulasjonen.

En enda mer sannsynlig skyldige er regnavrenning med avfall som er lastet med hormoner som skilles ut fra millioner av kyllinger og storfe. Og se, begge matkildene plukker opp EDC-forbindelser i miljøet. Den ene kalles ftalater, som har anti-androgene egenskaper. Dette betyr at de endrer det naturlige uttrykket for mannlige androgenhormoner som er ansvarlige for mannlige egenskaper. Følgelig ender gravide kvinner hvis fostre blir utsatt for dette midlet med å  reprodusere menn med mindre eller deformerte kjønnsorganer .

Et økende antall menn opplever forsinket pubertet, fallende sædceller og økning i kjønnsforvirring, ettersom gutter i økende grad feminiseres både psykologisk og gjennom kulturpsykologi. Cabal-eid underholdning markedsfører åpent Eros og den sterile homofile Lil Nas X-livsstilen og håner den virkelig feminine som Celtic Woman.

Her er Eros 2021-stil som fremført av Lil Nas X på “Saturday Night Live” 22. mai. Videoen har hatt 2,4 millioner visninger på to dager og tusenvis av tilbedende kommentarer (hvis ekte?) Nedenfor.https://www.youtube.com/embed/SbqLa4uOzo0?feature=oembed&enablejsapi=1

Den samme episoden av SNL som entusiastisk promoterte den sterile homofile Lil Nas X, er engasjert i dum hån mot Irland og “Celtic Women” -sangere.https://www.youtube.com/embed/I8OBfRyplyE?feature=oembed&enablejsapi=1

Den virkelige ikke sataniske omvendte versjonen av Celtic Woman.

Dysgenisk  definisjon er – en tendens til å fremme overlevelse av eller reproduksjon av mindre godt tilpassede individer (som svake eller syke), spesielt på bekostning av godt tilpassede individer (for eksempel de sterke eller sunne).https://www.youtube.com/embed/Yfwlj0gba_k?feature=oembed&enablejsapi=1

Tips for aldring av menn for å opprettholde mannlige hormoner

  • Unngå statiner
  • Unngå smertestillende midler – Bruk sunne alternativer, som gurkemeie.
  • Unngå duft – Duft inneholder ofte EDs. Bruk essensielle oljer i stedet.
  • Støv og vakuum – Bruk et vakuum med HEPA-filter.
  • Rengjør regelmessig – Rengjør med eddik, boraks, natron.
  • Rengjør innendørs luft – Bytt kanalfiltre hver tredje måned. Storbladplanter hjelper også med å filtrere giftstoffer fra inneluften.
  • Unngå termisk blekk – Ikke ta kvitteringer; eller hvis du må vaske hendene umiddelbart etter berøring.
  • Svette for å avgifte – Tren regelmessig.

Les hele artikkelen på Winter Watch

Legg igjen en kommentar