Innlegg fra en FB venn 28.05 2021 MAKT OG AVMAKT

Kan være et bilde av tekst

Jeg har aldri kjent en slik avmakt som jeg har kjent på i det siste. Jeg har prøvd i mange år før 2020 å få folk til å bry seg om de mange brudd på både grunnloven og menneskerettigheter som skjer i dette landet, med titusenvis av ødelagte liv som resultat. Det siste året har mye kommet til overflaten, men folk nekter fremdeles å se hva som er i ferd med å skje. Det gir en avmakt jeg aldri har kjent på før, og det er forferdelig trist for det haster! Christian Paaske sier det så bra ❣️Håper alle vil lese hele innlegget, dette er så viktig 🙏Jeg begynner å få nok….Det sier også et av mine forbilder på barrikadene, Ditte Marie Jørgensen. Hun trekker seg tilbake etter innstendig prøvd å vekke opp folk. Hun har fått nok sier hun i sin siste video. Jeg er også lei av å snakke til potetsekker rundt omkring i de tusen hjem. I over et år har jeg fyrt løs med all min ildkraft på nivå med en nyslipt sirkelsag, men har stort sett snakket for døve ører. Jeg har publisert innlegg, artikler og video på daglig basis. I tillegg til Norges eneste Corona-kritiske bok, og som knapt noen gidder å kjøpe. Den eneste anmeldelsen foreslo bokbrenning. Facebook har utestengt meg to ganger. Jeg kan nå feire å være ferskt ute etter tre dagers isolat etter å ha blitt anonymt angitt for mobbing. Jeg var så uheldig å gjøre et poeng ut av at en prest som mener at konspirasjonsteoretikere mangler respekt for vitenskap og logikk er en selvmotsigelse, når kristendommen ikke akkurat er verken vitenskapelig eller logisk. Nei, dette er mobbing i våre dager. Det fyller meg med en avmaktsfølelse, når det ropes hurra for denne kvelingen av ytringsfrihet og videre at jeg har ingen mulighet til å ta til motmæle når presten i dette tilfellet, får lufte sine synsinger om de forferdelige konspirasjonsteoretikerne i vårt lokale menighetsblad, eller avis som de også kaller seg. Det fyller meg videre med avmaktsfølelse at så få stemmer sier fra. Svein Østvik alias Charter-Svein prøvde seg og må nå omtrent bo på hemmelig adresse. Her befinner vi oss i 3. verdenskrig og så oppfører folk seg som om sommerværet bare slo litt feil i år, og snart vender alt tilbake til det gode gamle igjen. Det er kort sagt, ubegripelig. Det er mange positive krefter og mange forstår. En frihetsbevegelse er på gang under ledelse av World Freedom Alliance og andre. Leger, forskere og fagfolk står fram. Geert Vanden Bossche har imidlertid kastet inn håndkledet og takket for seg, desillusjonert over at ingen gadd høre etter eller reagere når en av verdens fremste vaksineforskere trakk i nødbremsen og karakteriserte injiseringene for en global katastrofe uten sidestykke. Jeg begynner å innse at dette slaget antakelig er tapt. Vi danser på dekk av Titanic, og det mer meningsfulle blir hva vi skal bruke tiden til før skuten går ned? Selv synes jeg dyr fransk rødvin var løsningen en god stund, men begynner å se på andre muligheter. Den åndelige veien har alltid vært der og er aldri for sent å vende seg til. For som det står skrevet, – den siste skal være den første. Søk Guds rike først og alt vil bli gitt til deg, er forøvrig mitt favoritt Bibelsitat, og det står fortsatt ved makt. Den sataniske mørkenatten som nå senker seg må motvirkes med lys, kjærlighet og gjenopprettelse av vår menneskelighet. I hundrevis av år har demonene som har infisert samfunnsmakten stadig mer vært fast bestemt på å ødelegge denne verden, frata oss vår sjel, fjerne vår menneskelighet og gjøre fremtidens mennesker til zombier, roboter og datastyrte slaver. Lite ser ut til å kunne stanse dem, og de færreste fatter ikke bæret av hva som foregår. Det er liten motstand å hente i den menneskelige saueflokken, og det er kanskje best slik. Hvorfor fortelle sauer om deres skjebne. De svarte sauene vet, men vi er også bare sauer.

Legg igjen en kommentar