Virkningen av stoff påført kroppen.

Ja det kunne jeg tenke meg. Har lastet den ned. Den videoen viser at setter man en magnet på hvilket som helst sted på kroppen så fester den seg. Vedkommende hadde tatt 2 sprøyter Astra Zenica. Mao så er kroppen full av stoff som gjør at ved hjelp av 5G så blir du en vandrende antenne/mottaker og de vet alt om deg. Dette kom BG med for flere år siden og hadde patent og klar for injeksjon i 2019.

Ja det kunne jeg tenke meg. Har lastet den ned. Den videoen viser at setter man en magnet på hvilket som helst sted på kroppen så fester den seg. Vedkommende hadde tatt 2 sprøyter Astra Zenica. Mao så er kroppen full av stoff som gjør at ved hjelp av 5G så blir du en vandrende antenne/mottaker og de vet alt om deg. Dette kom BG med for flere år siden og hadde patent og klar for injeksjon i 2019.

Det er helt tydelig at også politiet er med på å overvåke/slette innlegg 24/7. Man skal ikke se bort i fra at serverne til de som overvåker om ikke lenge blir satt i svart! Nå er det nok med overvåkning. Skal folk snart skjønne at vi lever i et “land” som er på høyde med den gang Sovjet(KGB). Og like forbanna så svirrer sauene rundt og hyler konspirasjonsteoretikere til de som mener noe annet enn de.

Legg igjen en kommentar