Børge Brende!!!

Børge Brende

President, World Economic Forum

Tidligere: Minister, norske utenrikssaker, handel og industri, miljø; Nestleder, Det norske konservative partiet; Medlem, Stortinget; Medlem, stående komité for økonomi og økonomi og nestleder, stående komité for energi og miljø; Styreleder i FNs kommisjon for bærekraftig utvikling; Generalsekretær, Norges Røde Kors; Internasjonal nestleder, China Council for Intll Cooperation on Environment and Development; Styreleder, Mesta; Styremedlem, Norges Handelshøyskole; Administrerende direktør, World Economic Forum. Politisk rådgiver for det konservative partiets formann; Styreleder, unge konservative; CFO, KB-entreprenør. Siden 2017, president, World Economic Forum. Medlem: Styret, Statoil; FNs rådgivende gruppe på høyt nivå for hver kvinne hvert barn; Kommunestyret, Trondheim; Core Advisory Council, Harvard International Negotiation Program; Styringskomiteen, Bilderberg Møter; Styret, P4G – Partnerskap for grønn vekst og globale mål 2030; Styret, Technology for Ocean Foundation, C4IR Ocean. BA Norsk Univ. of Science and Tech. Mottaker, priser, utmerkelser: Harish Mahindra Memorial Global Award for fremragende bidrag til økonomisk velferd og bærekraftig vekst (2020); Order of the Aztec Eagle, Mexico (2018); Grand Cross, Order of San Carlos, Colombia (2018); Commander, Royal Norwegian Order of St Olav (2005); Cavaliere Di Gran Croce, Italia (2005); Grand Cross, Føniksordenen, Hellas (2004); “Gave til jorden”, WWF (2004). P4G – Partnerskap for grønn vekst og globale mål 2030; Styret, Technology for Ocean Foundation, C4IR Ocean. BA Norsk Univ. of Science and Tech. Mottaker, priser, utmerkelser: Harish Mahindra Memorial Global Award for fremragende bidrag til økonomisk velferd og bærekraftig vekst (2020); Order of the Aztec Eagle, Mexico (2018); Grand Cross, Order of San Carlos, Colombia (2018); Commander, Royal Norwegian Order of St Olav (2005); Cavaliere Di Gran Croce, Italia (2005); Grand Cross, Føniksordenen, Hellas (2004); “Gave til jorden”, WWF (2004). P4G – Partnerskap for grønn vekst og globale mål 2030; Styret, Technology for Ocean Foundation, C4IR Ocean. BA Norsk Univ. of Science and Tech. Mottaker, priser, utmerkelser: Harish Mahindra Memorial Global Award for fremragende bidrag til økonomisk velferd og bærekraftig vekst (2020); Order of the Aztec Eagle, Mexico (2018); Grand Cross, Order of San Carlos, Colombia (2018); Commander, Royal Norwegian Order of St Olav (2005); Cavaliere Di Gran Croce, Italia (2005); Grand Cross, Føniksordenen, Hellas (2004); “Gave til jorden”, WWF (2004). Order of the Aztec Eagle, Mexico (2018); Grand Cross, Order of San Carlos, Colombia (2018); Commander, Royal Norwegian Order of St Olav (2005); Cavaliere Di Gran Croce, Italia (2005); Grand Cross, Føniksordenen, Hellas (2004); “Gave til jorden”, WWF (2004). Order of the Aztec Eagle, Mexico (2018); Grand Cross, Order of San Carlos, Colombia (2018); Commander, Royal Norwegian Order of St Olav (2005); Cavaliere Di Gran Croce, Italia (2005); Grand Cross, Føniksordenen, Hellas (2004); “Gave til jorden”, WWF (2004).

Legg igjen en kommentar