HVA ER GÅTT AV DET NORSKE FOLK? innlegg 24.05 2020.

HVA ER GÅTT AV DET NORSKE FOLK? SOM KRIGSBARN(FØDT SLUTTEN AV KRIGEN) HAR JEG MED INTERESSE FOR HISTORIE OG POLITIKK SETT EN SKREMMENDE UTVIKLING SPESIELLT SLUTTEN AV 70 TALLET OG FREM TIL IDAG.MED INTERNETT KOM FB SOM MANGE TRODDE OG HÅPET PÅ SKULLE FORENE MENNESKENE PÅ JORDEN. HVA ER DET VI SER? ….JO VI SER AT ET FÅTALL(I FORHOLD TIL JORDAS BEFOLKNING) MENNESKER BLA COMITE´ OF 300 OA SOM MED SINE RITUALER OG “VÅPEN” ER IFERD MED Å SKREMME OG REDUSERE JORDENS BEFOLKNING. HVOR STYGGE OG ONDSKAPSFULLE ER DET MULIG Å BLI?ETT EKSEMPEL (OG DET FINNES MANGE) PÅ DETTE SER VI AT VÅRE POLITIKERE OGSÅ ER MED PÅ I FORM AV Å SKREMME…OG BIDRA PÅ EN “HUMAN” MÅTE ENKELTE MENNESKER TIL Å FÅ SIN SOSIALE TILHØRIGHET TIL Å BLI IKKE EKSISTENSIELL. FOLK HAR BLITT FORTALT AT ELDRE MENNESKER OVER EN VISS ALDER ER I RISIKOGRUPPEN FOR Å KUNNE SPRE ET VIRUS SOM ER LAGD I ET LABRATORIE OG SOM DE IKKE HAR BEVIST ENDA MUTERER? MEN VAKSINE SKAL DE LAGE?HVA MED DENNE VAKSINEN+++FÅR VI GREIE PÅ HVA SOM ER I DENNE VAKSINEN OG ER DEN SIKKER FOR ALLE Å TA?JEG HAR FÅTT TILSENDT VIDEOER FRA FLERE LAND SOM VISER DEMOER MOT DET SOM SKJER. NOE HAR GÅTT IGJENNOM SENSUREN HER PÅ FB.NOEN GANGER SOM JEG LEGGER UT DISSE DEMOVIDEOER SÅ BLIR DE ENTEN SLETTA ELLER DE TAR LYDEN. MAO DET SITTER FOLK RUNDT OM I NORGE SOM ER BETALT FOR Å KONTROLLERE HVA VI LEGGER UT PÅ FB.DET HAR BLITT EN TENDENS HER PÅ FB TIL AT MAN LEGGER UT MYE STOFF AV NEGATIV ART. DETTE ER EGENTLIG HVA POLITIKERNE VIL…DE VIL HA OSS SPLITTET OG DET SER JAGGUMEG UT SOM AT DE ER IFERD MED Å KLARE DET.MANGE VET AT MED ET DÅRLIG IMMUNFORSVAR SÅ ER SJANSENE STØRRE FOR AT DET KAN GÅ DEN GÆRNE VEIEN.KANSKJE VI SKULLE BEGYNNE Å AKSEPTERE HVERANDRE FOR DET VI…. HVER ENKELT AV OSS STÅR FOR.KANSKJE VI BØR TA TEKSTEN TIL OLE IVARS MER PÅ ALVOR?:MAN FÅR VÆRA SOM EN ER…NÅR MAN ITTE VART SOM EN SKU.JEG HAR EN TENDENS TIL Å FINNE SANGER SOM HAR EN TEKST SOM ER ITRÅD MED BUDSKAPET MITT SÅ HER HAR DERE EN.FORTSATT GOD SØNDAG ALLE!

Legg igjen en kommentar