Innlegg Geir Bolgen 19.05 2021..https://www.facebook.com/geir.bolgen/posts/10157710573081949?from_close_friend=1&notif_id=1621452632754366&notif_t=close_friend_activity&ref=notif.

Jeg glemte å si at jeg har vært utestengt av Jøde-book et par ganger i det siste.. Men starter der jeg sluttet! Face hater sannheten.. alle normalt utrustede mennesker bør ha skjønt dette nå! selv fornekterne som dypt inne i seg selv har erkjent disse fakta, men ALDRI vil tørre å si det høyt til noen. Noen forbinder det vel med tap av ansikt å innrømme slikt. Men tap av ansikt har majoriteten av Norges befolkning bekreftet for en hel verden etter de falt for maskebruk og alt det andre. For et jævlig liv, sitte å se på at folket frivillig lar seg drepe.. disse er folk som vi ellers har sett på som verdige og smarte eller storkjeftede besserwissere! Nå ser vi hva folk bruker hue mest til, -tenke på seg selv. Trendy det! Samtykker til hva som helst kanskje mest for å ikke miste noen “rettigheter” til gratis penger, som ingen av oss personer har uansett under dagens jurisdiksjon og såkalte lovregler, som er helt avsporet fra det opprinnelige via “danne ny presedens” under maritime LAW som romerne etterlot seg i Europa etter empirekollapsen. Den loven er den dag i dag i full virksomhet og det er denne loven som gjør det mulig å svindle og plyndre folk og land. Politiet er i høyeste grad deltagende i råttenskapen. Noen som kjenner en politimann som er frimurer? råtten faen! sadister. ta mitt ord for det. Vi lever i en fiksjon! altså både juridisk og det konstruerte ødelagte samfunnet. Juridisk er vi personer også fiksjoner beskrevet som en død entitet, tilsynelatende menneske. “persona” betyr lyd bak masken, eller maskelyd.. lyder det kjent? tipper det! flere forklaringer på dette. I vår kunstige jurisdiksjon (maritime LAW) er vi på havet (seven seas) i Norge som er skipet. Her har vi citizen-ship, Friend-ship og veldig mye annet merkelig.. dette er for å ta oss vekk fra virkeligheten og putte oss inn i deres verden av fiksjoner hvor vi bokstavelig talt er slaver som selges og kjøpes på New York-børsen. I dette sirkuset kan de beskatte oss så mye de vil, stjele penger rett fra kontoen.. jeg har førstehånds erfaring med dette. Sikkert litt klumsete fortalt men skitt, det gjør ingen forskjell hva jeg skriver uansett, men folk får noe å snakke om.. eller sladre om.. selvsagt ikke i min favør Jeg tenker på alle de gangene jeg har skrevet de siste 10 årene.. at 90% av folket er….. jeg skal ikke si det mer! det er ikke noe å være stolt av, men jeg skammer meg heller ikke, jeg har tross alt hatt rett. Alle grønnskollinger som er ferske i dette sirkuset må være klar over at det som er omtalt som vaksine ikke er det. Det er genmanipulering og forgiftning og flagges av uavhengige eksperter som et sykt eksperiment på verdens befolkning noe som også er feil, for de vet utfallet av denne injeksjonen. Funksjonen til injeksjonen er som en tretrinnsrakket.. den slår ned skanse etter skanse til dette designede antigenet slår ut alt naturlig forsvar.. da er det bare å sette seg ned å vente på å tippe rundt for den minste ting. Jeg fant ikke noe passende å legge til av link her.. men har et klipp som viser ondskapens hovedsted.. bankmafiaens mecca.. se selv og legg merke til eldre navn til slutt.

Legg igjen en kommentar