COVID-19 tilfeller stupte i India når de distribuerer ivermektin og hydroksyklorokin

av COVID-bloggen

India har mottatt stafettpinnen for tittelen COVID Capitol of the World etter at Kina, Italia og USA hadde den i store deler av fjoråret.

Verdens nest mest folkerike etter Kina hadde færre enn 138 000 totale COVID-tilfeller i begynnelsen av februar 2021. Det er det laveste tallet siden januar 2020. India-aktive COVID-saker ligger på rundt 3,6 millioner i dag,  ifølge det indiske helsedepartementet . Vanlige medier klandrer den massive spissen på en “skummel,  mutant variant ” kalt B.1.617.

WHOs sjefforsker Soumya Swaminathan.

Nevnte medier spekulerer også i om “vaksinene” vil motvirke varianten. Bare om lag  2,8% av India er vaksinert . Ha ingen frykt. Ivermektin og hydroksyklorokin er her.

Det indiske helsedepartementet oppdaterte retningslinjene 28. april for karantene, som behandler asymptomatiske og de med milde symptomer på COVID-19. Byrået sier nå at asymptomatiske pasienter bør “ta i bruk Tab  Ivermec- tinn (200 mcg / kg en gang daglig, for å bli tatt tom stomi h) i 3 til 5 dager.”

Omsorgspersoner i karantene blir bedt om å ” ta  Hydrox- klorokineprofylakse i  henhold til protokollen og som foreskrevet av behandlende lege.” Se  hele dokumentet her .

Verdens helseorganisasjon, stor farmasøkkel

Det er 292 studier ( 219 er fagfellevurdert ) som viser effektiviteten av hydroksyklorokin som både behandling og profylakse mot COVID-19. Ivermectin har 93 studier (54 fagfellevurderte) som viser effektiviteten som  behandling og profylakse  mot COVID-19. Til tross for det nå ubestridelige faktum at disse stoffene i det vesentlige dreper COVID-19 i løpet av timer eller dager, har den Bill Gates-finansierte Verdens helseorganisasjon  (WHO) og storapotek pasning  over Indias nye retningslinjer og resultatene.

WHOs sjefforsker Soumya Swaminathan  twitret 10. mai  at organisasjonen hennes anbefaler  mot bruk av Ivermectin  til COVID-19. Hun slettet tweeten like etterpå. Swaminathan, som tilfeldigvis er indisk, siterte en  pressemelding fra februar fra Merck , selskapet som oppdaget og en gang eide patenter på Stromectol (også kjent som Ivermectin). Selskapet skrev at det ikke er “noe meningsfylt bevis” og “ikke noe vitenskapelig grunnlag” for bruk av Ivermectin til behandling og forebygging av COVID-19. Merck er en av de beste giverne til CDC Foundation, det samme er det  nå sammenslåtte Pfizer / GlaxoSmithKline-selskapet .

Det  kanadiske globale tv-nettverket  kalt Ivermectin og hydroklorokin “to medikamenter som konspirasjonsteoretikere sier kurerer COVID-19 og som forskere sier er ubrukelige for å behandle sykdommen.” Den  Midtøsten Nord-Afrika Financial Network  sa at det er “lite bevis” for Ivermectin effektivitet. Times of India kalte begge stoffene ” farlige “.

COVID-tilfeller som stupte i India varer i to uker

Dr. Pierre Kory er overlege i  Front Line Covid-19 Critical Care Alliance . Vanlige medier merker den gode legen som ” feilinformasjon .” Han er mest kjent for sitt  kongresvitnesbyrd  om Ivermectin. Dr. Kory gjorde en live Zoom-konferanse denne uken som viste hvor effektivt Ivermectin og hydroksyklorokin har vært siden India implementerte endringene i politikken.

Her er dataene fra delstaten Maharashtra i de to ukene siden Ivermectin.

Her er dataene fra Delhi.

Det samme skjedde i Mexico da det begynte å bruke Ivermectin.

Legg til tittel

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Ivermectin-India.jpg

av COVID-bloggen

India har mottatt stafettpinnen for tittelen COVID Capitol of the World etter at Kina, Italia og USA hadde den i store deler av fjoråret.

Verdens nest mest folkerike etter Kina hadde færre enn 138 000 totale COVID-tilfeller i begynnelsen av februar 2021. Det er det laveste tallet siden januar 2020. India-aktive COVID-saker ligger på rundt 3,6 millioner i dag,  ifølge det indiske helsedepartementet . Vanlige medier klandrer den massive spissen på en “skummel,  mutant variant ” kalt B.1.617.

WHOs sjefforsker Soumya Swaminathan.

Nevnte medier spekulerer også i om “vaksinene” vil motvirke varianten. Bare om lag  2,8% av India er vaksinert . Ha ingen frykt. Ivermektin og hydroksyklorokin er her.

Det indiske helsedepartementet oppdaterte retningslinjene 28. april for karantene, som behandler asymptomatiske og de med milde symptomer på COVID-19. Byrået sier nå at asymptomatiske pasienter bør “ta i bruk Tab  Ivermec- tinn (200 mcg / kg en gang daglig, for å bli tatt tom stomi h) i 3 til 5 dager.”

Omsorgspersoner i karantene blir bedt om å ” ta  Hydrox- klorokineprofylakse i  henhold til protokollen og som foreskrevet av behandlende lege.” Se  hele dokumentet her .

Verdens helseorganisasjon, stor farmasøkkel

Det er 292 studier ( 219 er fagfellevurdert ) som viser effektiviteten av hydroksyklorokin som både behandling og profylakse mot COVID-19. Ivermectin har 93 studier (54 fagfellevurderte) som viser effektiviteten som  behandling og profylakse  mot COVID-19. Til tross for det nå ubestridelige faktum at disse stoffene i det vesentlige dreper COVID-19 i løpet av timer eller dager, har den Bill Gates-finansierte Verdens helseorganisasjon  (WHO) og storapotek pasning  over Indias nye retningslinjer og resultatene.

WHOs sjefforsker Soumya Swaminathan  twitret 10. mai  at organisasjonen hennes anbefaler  mot bruk av Ivermectin  til COVID-19. Hun slettet tweeten like etterpå. Swaminathan, som tilfeldigvis er indisk, siterte en  pressemelding fra februar fra Merck , selskapet som oppdaget og en gang eide patenter på Stromectol (også kjent som Ivermectin). Selskapet skrev at det ikke er “noe meningsfylt bevis” og “ikke noe vitenskapelig grunnlag” for bruk av Ivermectin til behandling og forebygging av COVID-19. Merck er en av de beste giverne til CDC Foundation, det samme er det  nå sammenslåtte Pfizer / GlaxoSmithKline-selskapet .

Det  kanadiske globale tv-nettverket  kalt Ivermectin og hydroklorokin “to medikamenter som konspirasjonsteoretikere sier kurerer COVID-19 og som forskere sier er ubrukelige for å behandle sykdommen.” Den  Midtøsten Nord-Afrika Financial Network  sa at det er “lite bevis” for Ivermectin effektivitet. Times of India kalte begge stoffene ” farlige “.

COVID-tilfeller som stupte i India varer i to uker

Dr. Pierre Kory er overlege i  Front Line Covid-19 Critical Care Alliance . Vanlige medier merker den gode legen som ” feilinformasjon .” Han er mest kjent for sitt  kongresvitnesbyrd  om Ivermectin. Dr. Kory gjorde en live Zoom-konferanse denne uken som viste hvor effektivt Ivermectin og hydroksyklorokin har vært siden India implementerte endringene i politikken.

Her er dataene fra delstaten Maharashtra i de to ukene siden Ivermectin.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Maharashtra-768x340-1.png

Her er dataene fra Delhi.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Delhi-768x313-1.png

Det samme skjedde i Mexico da det begynte å bruke Ivermectin.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Mexico-768x335-1.png

Sjekk ut hele videoen nedenfor. (Redaktørens kommentar: Den opprinnelige videoen er på YouTube der denne typen informasjon har en tendens til å forsvinne, så vi har den på Bitchute-kanalen vår , og den burde være på vår Rumble-kanal også snart.)

https://www.bitchute.com/embed/j5X8oRUYbyHu/

Sjekk ut hele videoen nedenfor. (Redaktørens kommentar: Den opprinnelige videoen er på YouTube der denne typen informasjon har en tendens til å forsvinne, så vi har den på Bitchute-kanalen vår , og den burde være på vår Rumble-kanal også snart.)

https://www.bitchute.com/embed/j5X8oRUYbyHu/

Les hele artikkelen på COVID Blog .

Mer om Ivermectin .

Det er en hjemmebehandlingsprotokoll som inkluderer Ivermectin som ble publisert av Association of American Physicians and Surgeons som du kan laste ned gratis her .

Kommenter denne artikkelen på HealthImpactNews.com .

Se også :

SOM HASTER! 5 Leger er enige om at COVID-19-injeksjoner er biovåpen og diskuter hva du skal gjøre med det

Leger rundt om i verden utgir dire ADVARSEL: IKKE FÅ DEN KOVIDE VAKSINEN !!

Rock and Roll-legenden Eric Clapton angrer på COVID Shot, mens andre dør kort tid etter injeksjonene

10 570 DEAD 405 259 Skader: Europeisk database over bivirkninger for COVID-19 “vaksiner”

CDC: Dødsavgift etter eksperimentelle COVID-injeksjoner nå ved 4434 – Mer enn 21 års registrerte vaksinedød fra VAERS

Legg igjen en kommentar